GMail - čudna aktivnost na računu

poruka: 12
|
čitano: 2.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo kako naslov govori sve češće i češće dobivam obavijesti da je nedavno bila čudna aktivnost na računu.

Uvijek je onaj tko se spajao iz kine (mislim, ne znam dal je to netko ili nešto), i nedavno sam primio poveću količinu spamma/scama - 51 mejl u jednom danu da mi je netko dirao podatke na WoW accountu, a nije.

Ne znam da li je povezano ali ne svidja mi se pa ako mi netko može objasniti što se događa bio bih zahvalan.

evo primjera od jutros evo primjera od jutros
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

promjeni pw od maila

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: GMail - čudna aktivnost na računu
dmanz kaže...

promjeni pw od maila

ma bio sm primoran nije mi dao da se prijavim cak sam i im moro dat broj moba da mi posalju kod za ponovnu aktivaciju računa jer su ga zblokali privremeno

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan

Kako uopce vidis aktivnost?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Kako uopce vidis aktivnost?

Dolje na dnu stranice ispod onog gdje ti piše koliko MB koristiš na Gmailu nađeš redak gdje piše "Last account activity:" i stisneš "Details"

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan

Ok hvala, nasao

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 12:32 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad udjes jednostavno promeni password, stavi nesto teze i eto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I oznaci sve cudne mejlove kao spam da ih zapamti google server ;)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam isti slučaj. Dobio sam stotinjak mailova vezanih uz World of Warcraft account i nisam se mogao ulogirati u e-mail. Kako igrom slučaja taj mail imam samo radi bloga nisam primjetio tu takozvanu "čudnu aktivnost" na mojem mailu sve dok mi nije blog nestao. Tada sam morao upisati broj mobitela, potvrditi mobitel dobivenim aktivacijskim kodom i promijeniti svoju trenutnu lozinku.

Ne znam kako je to moguće jer mi je računalo zaštićeno Security Suite-om, a na taj e-mail nisam išao tako često (jedamput u dva mjeseca). Također čudi me da sve one dobivene poruke nisu tretirane kao spam, ipak je to Google Mail, jedan od najboljih.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com ili http://micromanagements.blogspot.com/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sav spam prebaci u folder Spam. ja tako prebacibo glupa obavestenja sa fejsbuka u spam i sad vise ne dolazi u inbox, nego u spam folder....

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

Imao sam isti slučaj. Dobio sam stotinjak mailova vezanih uz World of Warcraft account i nisam se mogao ulogirati u e-mail. Kako igrom slučaja taj mail imam samo radi bloga nisam primjetio tu takozvanu "čudnu aktivnost" na mojem mailu sve dok mi nije blog nestao. Tada sam morao upisati broj mobitela, potvrditi mobitel dobivenim aktivacijskim kodom i promijeniti svoju trenutnu lozinku.

Ne znam kako je to moguće jer mi je računalo zaštićeno Security Suite-om, a na taj e-mail nisam išao tako često (jedamput u dva mjeseca). Također čudi me da sve one dobivene poruke nisu tretirane kao spam, ipak je to Google Mail, jedan od najboljih.

hmm, ja idem cesto ali prije sam imo avg sad imam aviru+winpatrol+wot i stvarno pazim sta radim ali eto izgleda da je nesto pobeglo.

sve u svemu hvala na odgovorima valjda nece vise bit problema...

16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Creative kaže...

hmm, ja idem cesto ali prije sam imo avg sad imam aviru+winpatrol+wot i stvarno pazim sta radim ali eto izgleda da je nesto pobeglo.

sve u svemu hvala na odgovorima valjda nece vise bit problema...

evo proslo 5 dana i opet isto :(

s obzirom da je fresh install winsa pretpostavaljm da keylogger nije, pogotovo s obzirom da se nisam koristio racunalom u tih 5 dana vise od 2put.

nigdje se drugdje ne ulogiravam, tako da nevidim sto cinim krivo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice