Game.co.uk 2015. carina

poruka: 8
|
čitano: 1.068
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Game.co.uk 2015. carina

Pozdrav svima. Imam 1 pitanje samo što se tiče za naručivanje igara sa web shopa game.co.uk . Naime posto smo mi i EU kao i Ujedinjeno Kraljevstvo, jel znaci da ako narucim bilo koliko igrica, hoću li sada plaćati PDV i carinu ili sam oslobođen jer su obe države u EU? Hvala :D

Kirlo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Game.co.uk 2015. carina
monkeyman036 kaže...

Pozdrav svima. Imam 1 pitanje samo što se tiče za naručivanje igara sa web shopa game.co.uk . Naime posto smo mi i EU kao i Ujedinjeno Kraljevstvo, jel znaci da ako narucim bilo koliko igrica, hoću li sada plaćati PDV i carinu ili sam oslobođen jer su obe države u EU? Hvala :D

Carinu ne, a PDV možda. Zavisi kakve si sreće.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan

A postoji neki iznos do kojeg se neće računati PDV? 

Kirlo
16 godina
AA-d00d kaže...
monkeyman036 kaže...

Pa ako igricu naruci iz UK tamo je vec placen VAT sto znaci da je pdv placen u drugoj drzavi clanici EU, i ti nebi smio platit ponovno.

13 godina
neaktivan

Vjerojatno da, ali bi mi trebala neka potvrda da je tako, jer imaju preowned (rabljene) igre za ps3 jako jeftine, i htio bih naruciti 2-3 igrice al da ne platim dodatne troškove poput pdva , carine..... :3

Kirlo
16 godina
monkeyman036 kaže...

Vjerojatno da, ali bi mi trebala neka potvrda da je tako, jer imaju preowned (rabljene) igre za ps3 jako jeftine, i htio bih naruciti 2-3 igrice al da ne platim dodatne troškove poput pdva , carine..... :3

pa i tu igru kad je neko kupio je platio pdv tamo tako da ni to nebi trebalo bit problema. koliko sam do sad narucio stvari i jeftinih i vrijednijih i nikad problema ..

12 godina

Nema ni carine ni PDV-a na robu naručenu iz EU.

Isto vrijedi i za Game.co.uk (naručio već puno puta od njih).

Jedino što baš i nisu najbrži za poslati robu. Znao sam nekad čekati i mjesec dana da mi stigne.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
AA-d00d kaže...
monkeyman036 kaže...

Pa ako igricu naruci iz UK tamo je vec placen VAT sto znaci da je pdv placen u drugoj drzavi clanici EU, i ti nebi smio platit ponovno.

PDV nema veze stim da li smo u EU ili ne. Samo carina.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice