Firefox pogubio profile i zbugao se...

poruka: 9
|
čitano: 1.395
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem. Odjednom Firefox nema niti jedan profil, izgubio je sve favorite i lozinke, pluginove i postavke. Uza sve to zbugan je uvodni meni i uvijek traži odabir profila bez obzira na kvačicu da to ne radi. Svaka je pomoć dobrodošla, ako je uopće moguća.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ukljucit show hidden files and folders pa odi u C\doc&settings\tvoje ime\application data\mozilla\firefox\profiles\...........tu bi ti trebalo pisat neka kombinacija kao ert5432.default pa pogledaj dal imas unutra bookmarks i ostale stvari.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma našao sam ja te stvari, ali ne znam što s njima. - Našao sam dva foldera, jedan je "****.firefox3" (taj mi valjda i treba) i taj sadrži Cache folder i 3 datoteke, s tim da je urlclassifier3.sqllite velika 55MB.

Što s tim da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na XP-u, %appdata%-Mozilla-Firefox--> tu vidiš ima li backup bookmark i postavki

Za shiny Vistu ne znam.

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se isto tako zablesirao Firefox pa sam spremio sve unutar tog dfgte.default foldera,zatim reinstalirao FF i vratio u taj folder.Bit ce neka druga slova al bitno je da unutra sve prebacis i prebrises ako te pita.meni je to rjesilo problem.Ako tako napravis sacuvat ces sve FF postavke,adonse,bookmarkse i ostalo.To je samo profil.Kad reinstaliras FF i vratis sve iz tog xy.default foldera radit ce ti sigurno.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 15:51 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Verbatim, već je rečeno, ali hvala!

Našao sam ja to ranije, ali ne znam što s tim. Pala mi je na pamet reinstalacija i prebacivanje tog foldera nazad, ali nisam baš siguran dirati to (iako ću morati) jer imam paralelnu instalaciju Firefoxa 2 i 3, što mi je važno. Nadao sam se da postoji neki način da Firefox natjeram da skuži postojeće profile...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otvoriš Firefox - File - Import - Uvezeš- bookmarkbackups

Trebalo bi raditi.

Ako ideš na reinstalaciju izbriši i skrivenu mapu, inače češ

opet imati "zbugani" Firefox.

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox pogubio profile i zbugao se...
autorov komentar
Verbatim kaže...

Otvoriš Firefox - File - Import - Uvezeš- bookmarkbackups

Trebalo bi raditi.

Ako ideš na reinstalaciju izbriši i skrivenu mapu, inače češ

opet imati "zbugani" Firefox.

Ne, import funkcija nema navedeno, već samo import (restore) u JSON formatu, a to nije ono što imam ili trebam. Nisu mi problem samo bookmarks, već i lozinke i history... sve.
Reinstalacija tek naknadno me zanima ako se ne nađe bolje rješenje. 
17 godina
neaktivan

Nax napravi kako sam ti ja rekao i ostat ce ti sve.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice