Imam problem u sljedećem,napravio sam još dva facebok profila,sa hotmaila na kojem sam od prija imao jedan,ovome jednom novom profilu mogu normalno pristupiti i njega sam deaktivirao i prijavio za brisanje.a najveći je problem sa drugim novim,na kojem sam poslao puno zahtjeva za prijateljstvo,pa sam i dobio nekoliko odgovora,za neke sam uredno dobio obavijesti na hotmailu,a za ostale nema nikakvi obavijesti,a što je najgore ne mogu nikako pristupiti tom novom profilu,jer kad idem sa ovom klasičnom metedom povrata lozinki,ovoga nema,e jedino vidim da je aktivan preko ovog mog glavnog starog profila.Molim pomoć da nekako pristupim tom profilu ili da ga nekako bez pristpanja izbrišem,ako je moguće.Napominjem da sam na svima išao sa istim podacima i svi su sa mojim imenom i prezimenom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas gadan problem. Napravi jos 4 facebook i 6 mail accountova.
Pro stalker?
Zar mi baš nitko ne može pomoći sa nekim konkretnim savjetom,evo gledam ovaj problematični profil,sve je više prijatelja na njemu i to što je intersantno,s obzirom da sam slao zahtjeve za prijateljstvo uglavnom onima koje nisam imao na ovom starom profilu,a slao sam im zahtjeve i nisam dobivao potvrde od njih,a sad na ovom profilu imam dosta takvi i čak jedan koji me je izbrisao s liste prijatelja.Sad je ovo kao vlastita kuća sa obitelji,u koju ne možeš ući.Sve sam pokušavao,čak sam i slao e-mail službi za podršku i prijavi sam sebe da ga barem ako ništa oni uklone.Pokušavao sam sve moguće kombinacije i korisnički imena i lozinki,i provjeravao otvorene hotmailove,gmailove,ali nigdje ništa,kao da sam negdje izgubio komunikaciju između tog profila i hotmaila.