Facebook prati što radite i kada ste offline zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.796
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook prati što radite i kada ste offline
"Naime, otkriveno je da Facebook pomoću modificiranog cookieja prati vaše internetske aktivnosti čak i nakon što se odlogirate s tog servisa."

Net.hr

Blog

FAIL

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jos kad bi bio jedini {#}

lol

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad bih obraćao pažnju na to tko me sve prati i promatra ne bih iz kuće izlazio..jednostavno, kad skuže koga prate (preko FaceB, i inih skrivenih pratioca jednostavno odustanu..ovog pratit? ma to je krele)- tako je sa svima nama- čast iznimkama ala Jaca,Obama,Mili,Prle iz Leta3, i tih ozbiljnijih ličnosti iz JAVNOG života..

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Facebook prati što radite i kada ste offline
nesto mi nikad nije bilo jasno, što nekoga smeta što netko prati što ti surfaš i sl. ok, malo mi je bilo glupo ono kad je iphone pratio kretanje, ali ovo je potpuno besmisleno. evo što oni konkretno imaju od podatka da ja dnevno pogledam 4-5 domacih stranica, 20-ak minuta po oglasnicima, i sl. ako to nemogu zloupotrijebiti protiv mene, slobodno nek gledaju.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
nesto mi nikad nije bilo jasno, što nekoga smeta što netko prati što ti surfaš i sl. ok, malo mi je bilo glupo ono kad je iphone pratio kretanje, ali ovo je potpuno besmisleno. evo što oni konkretno imaju od podatka da ja dnevno pogledam 4-5 domacih stranica, 20-ak minuta po oglasnicima, i sl. ako to nemogu zloupotrijebiti protiv mene, slobodno nek gledaju.

Sve to oni naplate :)

Zamisli da imaš bazu od pola milijarde ljudi sa detaljnim uvidom u njihove potrošačke navike i predmete interesa?

Zaboli njih tko ste vi i što , njih zanima što, kada i kako da vam uvale pod uvjetom da isto kupiš, za sve ostalo manje više ih boli ona stvar.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 11:53 (woodgamesfx).
17 godina
pa o tome ti i pričam, oni se praktički muče da sazanju tvoje interese te da ti ih što prije "uruče". po meni to je dobra stvar, bolje da oni meni nesto nude, nego da ja tražim, dobit cu ijeftinije ako nista xd
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

kvaka je u tome da niko nikad nije dobio upit dal zeli bit pracen, vec je ovo ilegalno doslovno spijunaza

lol
16 godina
neaktivan

Ipak, sve je to zadiranje u privatnost.. {#}

FAIL

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice