Mene zanima sto je sad sa tim cizmama? Gdje se nalaze i dal je moguce dobit povrat novaca?
Meni nije baš najjasnije zašto ti misliš da bi mi znali gdje se nalaze čizmice od tvoje cure.
Ne znate ni ona ni ti, a mi bi trebali znati...
Ili su na carini ili su vraćene u Kinu.
To se zove "retoričko pitanje" .
Ovo podcrtano me zanimalo, jer nisam siguran.
Retoricko pitanje? I onda trazis odgovor? Jos jednom cu napisati, hahahah..

Koga drugoga ćeš pitati?! Prodavača? Možeš, samo što on neće znati gdje su čizmice tvoje cure ukoliko već nisu stigle natrag do njega, a i ne mora ti reći da ih je primio, pa odbije vratiti pare (na kraju krajeva, morao je platiti poštarinu). Ne samo to, nego se može postaviti da je on ispunio kupoprodajni ugovor i ne tiče ga se što se tvoja cura uvrijedila.
, osim toga postoji u zahtjevu za dostavu računa i nekakva uputa o pravnom lijeku npr. prigovor , ako ne ili izvrši nalog ili ostani bez robe , carina ( kao i cijela državna uprava ) je uvijek jača od pojedinca , npr. " priznaj mi znamo sve ti samo priznaj , mi smo
"; čak i ako ništa ne znaju , " oni " su uvijek u pravu , npr. " otvori , ovdje zakon , ti moraš poći sa nama
i ne pitaj kuda idemo , saznaćeš kada stignemo !
"

ili tvoja djevojka
donesete potvrdu o uplaćenim državnim pristojbama , dobite paket i gotovo , nema više .
Mario Baksa je mnogima pomogao savjetima , samo je tebe nagazio