već je davno poslano :/ pa tko će sad to čekati....
Pa sve ti je pisalo kolko putuje i ostalo.
Ne piše ništa pod shipping evo pogledaj http://www.ebay.com/itm/KYNAR-WIRE-Green-Xbox-360-Wii-PS3-Wrapping-Modding-5M-/170670990411?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D1180986933946804781%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26
Možeš to očekivati već i ovaj tjedan. Vjerojatno niste gledali, ali item je iz Velike Britanije, tak da, može uskoro doći, ako već putuje 10 dana
Možeš to očekivati već i ovaj tjedan. Vjerojatno niste gledali, ali item je iz Velike Britanije, tak da, može uskoro doći, ako već putuje 10 dana
ajde jedan pozitivan komentar, hvala :D
Pozdrav, zelim kupiti nesto preko interneta, i stranica prima Visu, Mastercard, Paypal itd, znaci sve koje nemam. Nemam uopce karticu. Sad me zanima koje su najjeftinije opcije kartica da uzmem za placanje, znaci minimalno novca za uclanjenje, za clanarinu, za ovo za ono, koju karticu da uzmem a da mi banka naplati najmanje? Slabo se razumijem pa trazim savjet. Hvala
Pozdrav, zelim kupiti nesto preko interneta, i stranica prima Visu, Mastercard, Paypal itd, znaci sve koje nemam. Nemam uopce karticu. Sad me zanima koje su najjeftinije opcije kartica da uzmem za placanje, znaci minimalno novca za uclanjenje, za clanarinu, za ovo za ono, koju karticu da uzmem a da mi banka naplati najmanje? Slabo se razumijem pa trazim savjet. Hvala
Kriva tema. O stvarima vezanim uz plaćanje raspravlja se u ovoj temi: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx
eo narucio sam nesto sa ebaya, i sada mi je doslo pismo od carine da im faxiram racun :O
sta treba to?
i dali im mogu poslati na email?
eo narucio sam nesto sa ebaya, i sada mi je doslo pismo od carine da im faxiram racun :O
sta treba to?
Ako ne želiš da se paket vrati pošiljatelju, onda treba.
Nazovi ih i traži ih e-mail adresu.
Ovako, narucio bi cca 50 satova s ebaya, svaki je 5 dolara. Zanima me oce li bit nekih problema na carini zbog kolicine?
Neće biti problema osim što ćeš morat platiti carinu i PDV.
Trebat ćeš im poslati račun, kad ga zatraže od tebe (dobit ćeš pismo od lokalne carinske ispostave na kućnu adresu kad paket stigne na carinu).
I troškove špedicije (oko 150 kuna) - ne znam koji bi carinik povjerovao da je to za osobnu uporabu njega i njegove obitelji.
neki dan mi je stigla trenirka za 200 kn i nikakva carina nist...prije toga mobitel za 250l kn opet nista....sat za 190 kn nista...zar me se carina tolko boji?
neki dan mi je stigla trenirka za 200 kn i nikakva carina nist...prije toga mobitel za 250l kn opet nista....sat za 190 kn nista...zar me se carina tolko boji?
Naplatit će se oni kad te jednom opale.
Mene za svaku glupost zovu na carinu nekidan me zovu da im dam racun za wlan karticu za laptop koja kosta 10$.
Primo si ga na mail od paypala-a kad si platio item.
Isprintas s paypal-a.
I troškove špedicije (oko 150 kuna) - ne znam koji bi carinik povjerovao da je to za osobnu uporabu njega i njegove obitelji.
a kolko bi se komada moglo tolerirat bez tih gluposti?
a kolko bi se komada moglo tolerirat bez tih gluposti?
Ovisi o procjeni carinika. Ako ga uvjeriš da treba tebi i tvojoj obitelji pet satova za osobnu uporabu, onda je to pet. Ako ga uvjeriš da vam treba 10, onda je deset. Ako ga ne uvjeriš da je naručena količina robe za osobnu uporabu, plaćaš troškove špedicije.
cek kako to ide, to kad dođe do njega, one mene zove ili sto? gdje da ga uvjerim?
cek kako to ide, to kad dođe do njega, one mene zove ili sto? gdje da ga uvjerim?
Napišeš mu ljubavno pismo, LOL. Pa jasno je da mu u takvim slučajevima nećeš faksirati ili mailati račun, nego ćeš osobno nositi račun u carinsku ispostavu (tipično u lokalnoj pošti) i dogovoriti se oko carinjenja i preuzimanja robe.
cijena recimo 10 satova bi bila oko 300 kn, i jel ima ikakve sanse da prođem bez pdv-a i carine, tj dal da kazem prodavacu da nesto drugo napise ili sto?
cijena recimo 10 satova bi bila oko 300 kn, i jel ima ikakve sanse da prođem bez pdv-a i carine, tj dal da kazem prodavacu da nesto drugo napise ili sto?
Zar zbilja očekuješ da ti kažem neka navedeš prodavača na kršenje zakona?!
Odes na njegov profil i lijevo imas gumb contact seller.
Možeš li ikome logički objasniti zašto ti treba toliko satova, tko bi ti povjerovao da koštaju 300 kn (i zašto baš 300 kn), kome bi prodao priču da su za osobnu upotrebu i gdje još vidiš da je taj posao carine glupost?
Konkretno, carina nas baš štiti od takvih kao ti.
Gle ovako, jedan sat kosta 30 kn. Ja bi uzeo oko 10 i to je onda 300. ja bi htio da mi na tih 10 satova ne nabiju carinu i pdv. Ne naravno da satovi nisu za moju uporabu.