Posredujem pri kupovini na ebayu i opcenito u americi , uz malu naknadu.
Imam brata u Americi koji to slao u Hrvatsku.
Posredujem pri kupovini na ebayu i opcenito u americi , uz malu naknadu.
Imam brata u Americi koji to slao u Hrvatsku.
e ljudi imam pitanje jel ina free shiping za hr??
a da budes konkretniji malo?
ma mislim kupit novi komp pa sam mislio neke s ebaya samo nezz jel bi mi to doslo besplatno ili bi trebao platit
ma mislim kupit novi komp pa sam mislio neke s ebaya samo nezz jel bi mi to doslo besplatno ili bi trebao platit
Sve ti piše, sam si traži
Jel ima netko ovdje established seller account?
Na ebayu pise da su uvjeti da je proslo 3 mjeseca od prve prodaje i successful selling history.Meni je danas tocno 90 dana od prve prodaje,imam 100% feedback i 20+ prodanih itema,bude li mi se limit povisio automatski?
Ali problem je sto nitko nemoze slati novac na tu karticu. Mogu samo ja uplatit u banci.
Zar je bitno hoće li netko staviti free shipping ili neku cifru? Ti plaćaš cijenu+dostavu. Što ti recimo znači dati 500 dolara za kompjuter uz free shipping, ako isti kompjuter možeš kupiti za 450 dolara i 30 dolara shippinga?
ne salje van amerike pa je tesko reci kolko bi postarina bila.
A kaj ti nije jasno? Em ti piše da ne isporučuju u Hrvatsku (da isporučuju samo u SAD), em ti piše Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller - opens in a new window or tab for additional shipping costs and services. Dakle, ako hoćeš kupiti od tog tipa, onda ćeš ga kontaktirati i pitati ga hoće li ti poslati u Hrvatsku i koliko bi to koštalo.
A kaj ti nije jasno? Em ti piše da ne isporučuju u Hrvatsku (da isporučuju samo u SAD), em ti piše Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller - opens in a new window or tab for additional shipping costs and services. Dakle, ako hoćeš kupiti od tog tipa, onda ćeš ga kontaktirati i pitati ga hoće li ti poslati u Hrvatsku i koliko bi to koštalo.
ljudi kao da neznaju citati ili ne zele.
Možete li provjeriti ovu stvar je li original i kako na ebay-u naći iteme koji se šalju svuda po svijetu bespl. jer on meni prikaže stvari koje su free ship. za Ameriku i tako to a meni treba za Lijepu našu!!!
http://www.ebay.com/itm/New-York-Hat-Yankees-Caps-NY-Black-White-New-Free-Shipping-Visit-Store-More-/260913153365?pt=US_Hats&var=&hash=item8266b8218f#ht_933wt_754
I možete li provjeriti prodavača je li uredan.
Možete li provjeriti ovu stvar je li original i kako na ebay-u naći iteme koji se šalju svuda po svijetu bespl. jer on meni prikaže stvari koje su free ship. za Ameriku i tako to a meni treba za Lijepu našu!!!
http://www.ebay.com/itm/New-York-Hat-Yankees-Caps-NY-Black-White-New-Free-Shipping-Visit-Store-More-/260913153365?pt=US_Hats&var=&hash=item8266b8218f#ht_933wt_754
Neznam bas lik ima samo jedan positive feedback!
Postarina u Lijepu Nasu ti je besplatna!
Pozdrav ljudi !
Ako ja kupim nesto preko ebaya putem hrvatskom paypal racuna (znaci skiniti novce s kartice da bi platio) jel meni banka ista uzme sebi ? kolko ja tu gubim ? Takodjer ako item dodje 10$ trebam li ja imati 10% vise na kartici?
Pozdrav ljudi !
Ako ja kupim nesto preko ebaya putem hrvatskom paypal racuna (znaci skiniti novce s kartice da bi platio) jel meni banka ista uzme sebi ? kolko ja tu gubim ? Takodjer ako item dodje 10$ trebam li ja imati 10% vise na kartici?
Banka uzima sebi samo vođenje računa i to je sve!
Ako imaš 10$ na kartici toliko i moeš potrošiti.
Pozdrav ljudi !
Banka uzima sebi samo vođenje računa i to je sve!
Ako imaš 10$ na kartici toliko i moeš potrošiti.
A kako mogu provjerit novce na kartici jednostavnim putem ? :S
A kako mogu provjerit novce na kartici jednostavnim putem ? :S
Internet bankarstvo, bankomat, poslovnica banke.
Neznam bas lik ima samo jedan positive feedback!
Postarina u Lijepu Nasu ti je besplatna!
Znam da ima free ship. za Hrvatsku, ali hoću da prikaže predmete koji imaju free s. za Hrvatsku a ne one za Ameriku.
Znam da ima free ship. za Hrvatsku, ali hoću da prikaže predmete koji imaju free s. za Hrvatsku a ne one za Ameriku.
Kog vraga si ti toliko opterećen s free shipingom? Jesi pročitao ovu moju poruku: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?page=150&jumpto=2504252&sort=asc&view=flat
U listi artikala si za Sort by odabereš Price + Shipping: lowest first, nakon čega te pita za zemlju (tu odabereš Croatia, of kors) i klikneš na Save.
Ma može li neko samo provjeriti je li kupac prodaje oriđiđi?
Ma može li neko samo provjeriti je li kupac prodaje oriđiđi?
A na temelju čega da mi to provjerimo? Vidiš i znaš isto koliko i svi mi ostali.
Hm... dobro pitanje, ali sam mislio kako vi imate veće iskustvo!
Hm... dobro pitanje, ali sam mislio kako vi imate veće iskustvo!
Bez obzira na iskustvo, vidimo isto što vidiš i ti.
Općenito gledano, meni ti je sumnjivo to što je tip novi i što je iz Kine. Očekivao bih da originalne kape dolaze iz SAD-a. Tako da ne bi bilo ništa čudno da je već prodavao takve kape ili nešto drugo pa su ga prijavili i ukinuli mu račun pa je sad počeo isto raditi na novom računu.
Kakve to veze ima sa hakomom?
Da. Čim su u pitanju radiovalovi - da. Ako ti na carini previde "remote control", onda možda prođeš bez toga. Ali ne računaj na to.
Edit: zapravo, nije to 100%. Kaže ovako:
Nisam prije detaljno gledao taj tvoj proizvod - piše da je komunikacija infracrvenim valovima pa mislim da to ne bi upalo u radijsku opremu, jer bi na isti način onda upali recimo i daljinski upravljači. Tako da mislim da bi ti to trebalo proći bez dozvole.
Kakve to veze ima sa hakomom?
Pitam za svaki slučaj.
mbaksa Hvala!
Da. Čim su u pitanju radiovalovi - da. Ako ti na carini previde "remote control", onda možda prođeš bez toga. Ali ne računaj na to.
Edit: zapravo, nije to 100%. Kaže ovako:
Nisam prije detaljno gledao taj tvoj proizvod - piše da je komunikacija infracrvenim valovima pa mislim da to ne bi upalo u radijsku opremu, jer bi na isti način onda upali recimo i daljinski upravljači. Tako da mislim da bi ti to trebalo proći bez dozvole.
To se odnosi na stvari tipa mobiteli i slično. Ne mali plastični helikopteri. Šta će mi koji vrag dozvola od hakoma za to? Mislim stvarno apsurdno ako treba, i naša država kakva je. Ali to nije to, vidi citat: "uz uporabu radiofrekvencijskog spektra namijenjenog zemaljskim ili svemirskim radijskim komunikacijama" - Zemaljske frekvencije su u opsegu VHF, UHF i SHF. No ovo je samo kod odašiljanja televizijskog signala. Mobilni signali na slični princip odašilju. HAKOM je agencija za telekomunikacije. Ponovo, idemo logikom, kakave veze s komunikacijom ima mali plastični helikopter.
Liverpool, to čudo ti mora proć bez ikakvih sumnji. Nikakve dozvole.