eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.375.722
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Posredujem pri kupovini na ebayu i opcenito u americi , uz malu naknadu.

Imam brata u Americi koji to slao u Hrvatsku.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi imam pitanje jel ina free shiping za hr??

0 0 hvala 0
17 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori

a da budes konkretniji malo?

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan

ma mislim kupit novi komp pa sam mislio neke s ebaya samo nezz jel bi mi to doslo besplatno ili bi trebao platit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrGrizli007 kaže...

ma mislim kupit novi komp pa sam mislio neke s ebaya samo nezz jel bi mi to doslo besplatno ili bi trebao platit

Sve ti piše, sam si traži

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
15 godina
neaktivan

Jel ima netko ovdje established seller account?

Na ebayu pise da su uvjeti da je proslo 3 mjeseca od prve prodaje i successful selling history.Meni je danas tocno 90 dana od prve prodaje,imam 100% feedback i 20+ prodanih itema,bude li mi se limit povisio automatski?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ali problem je sto nitko nemoze slati novac na tu karticu. Mogu samo ja uplatit u banci.

17 godina
moderator
MrGrizli007 kaže...

Zar je bitno hoće li netko staviti free shipping ili neku cifru? Ti plaćaš cijenu+dostavu. Što ti recimo znači dati 500 dolara za kompjuter uz free shipping, ako isti kompjuter možeš kupiti za 450 dolara i 30 dolara shippinga?

17 godina

ne salje van amerike pa je tesko reci kolko bi postarina bila.

Heroes get remembered, but legends never dies.
17 godina
moderator

A kaj ti nije jasno? Em ti piše da ne isporučuju u Hrvatsku (da isporučuju samo u SAD), em ti piše Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller - opens in a new window or tab for additional shipping costs and services. Dakle, ako hoćeš kupiti od tog tipa, onda ćeš ga kontaktirati i pitati ga hoće li ti poslati u Hrvatsku i koliko bi to koštalo.

17 godina
mbaksa kaže...

A kaj ti nije jasno? Em ti piše da ne isporučuju u Hrvatsku (da isporučuju samo u SAD), em ti piše Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller - opens in a new window or tab for additional shipping costs and services. Dakle, ako hoćeš kupiti od tog tipa, onda ćeš ga kontaktirati i pitati ga hoće li ti poslati u Hrvatsku i koliko bi to koštalo.

ljudi kao da neznaju citati ili ne zele.

Heroes get remembered, but legends never dies.
13 godina
neaktivan

Možete li provjeriti ovu stvar je li original i kako na ebay-u naći iteme koji se šalju svuda po svijetu bespl. jer on meni prikaže stvari koje su free ship. za Ameriku i tako to a meni treba za Lijepu našu{#}!!!

http://www.ebay.com/itm/New-York-Hat-Yankees-Caps-NY-Black-White-New-Free-Shipping-Visit-Store-More-/260913153365?pt=US_Hats&var=&hash=item8266b8218f#ht_933wt_754

I možete li provjeriti prodavača je li uredan.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ethernithy kaže...

Možete li provjeriti ovu stvar je li original i kako na ebay-u naći iteme koji se šalju svuda po svijetu bespl. jer on meni prikaže stvari koje su free ship. za Ameriku i tako to a meni treba za Lijepu našu{#}!!!

http://www.ebay.com/itm/New-York-Hat-Yankees-Caps-NY-Black-White-New-Free-Shipping-Visit-Store-More-/260913153365?pt=US_Hats&var=&hash=item8266b8218f#ht_933wt_754

Neznam bas lik ima samo jedan positive feedback!

Postarina u Lijepu Nasu ti je besplatna!

The enemy of my enemy is my friend!
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi !

Ako ja kupim nesto preko ebaya putem hrvatskom paypal racuna (znaci skiniti novce s kartice da bi platio) jel meni banka ista uzme sebi ? kolko ja tu gubim ? Takodjer ako item dodje 10$ trebam li ja imati 10% vise na kartici?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Pozdrav ljudi !

Ako ja kupim nesto preko ebaya putem hrvatskom paypal racuna (znaci skiniti novce s kartice da bi platio) jel meni banka ista uzme sebi ? kolko ja tu gubim ? Takodjer ako item dodje 10$ trebam li ja imati 10% vise na kartici?

Banka uzima sebi samo vođenje računa i to je sve!
Ako imaš 10$ na kartici toliko i moeš potrošiti. 

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
markomarko kaže...

Pozdrav ljudi !

Banka uzima sebi samo vođenje računa i to je sve!
Ako imaš 10$ na kartici toliko i moeš potrošiti. 

A kako mogu provjerit novce na kartici jednostavnim putem ? :S

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
14 godina
neaktivan
markomarko kaže...

A kako mogu provjerit novce na kartici jednostavnim putem ? :S

Internet bankarstvo, bankomat, poslovnica banke.

13 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
ethernithy kaže...

Neznam bas lik ima samo jedan positive feedback!

Postarina u Lijepu Nasu ti je besplatna!

Znam da ima free ship. za Hrvatsku, ali hoću da prikaže predmete koji imaju free s. za Hrvatsku a ne one za Ameriku.

17 godina
moderator
ethernithy kaže...

Znam da ima free ship. za Hrvatsku, ali hoću da prikaže predmete koji imaju free s. za Hrvatsku a ne one za Ameriku.

Kog vraga si ti toliko opterećen s free shipingom? Jesi pročitao ovu moju poruku: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?page=150&jumpto=2504252&sort=asc&view=flat

U listi artikala si za Sort by odabereš Price + Shipping: lowest first, nakon čega te pita za zemlju (tu odabereš Croatia, of kors) i klikneš na Save.

13 godina
neaktivan

Ma može li neko samo provjeriti je li kupac prodaje oriđiđi?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ethernithy kaže...

Ma može li neko samo provjeriti je li kupac prodaje oriđiđi?

A na temelju čega da mi to provjerimo? Vidiš i znaš isto koliko i svi mi ostali.

13 godina
neaktivan

Hm... dobro pitanje, ali sam mislio kako vi imate veće iskustvo!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ethernithy kaže...

Hm... dobro pitanje, ali sam mislio kako vi imate veće iskustvo!

Bez obzira na iskustvo, vidimo isto što vidiš i ti.

Općenito gledano, meni ti je sumnjivo to što je tip novi i što je iz Kine. Očekivao bih da originalne kape dolaze iz SAD-a. Tako da ne bi bilo ništa čudno da je već prodavao takve kape ili nešto drugo pa su ga prijavili i ukinuli mu račun pa je sad počeo isto raditi na novom računu.

15 godina
neaktivan
If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
17 godina
moderator

Da. Čim su u pitanju radiovalovi - da. Ako ti na carini previde "remote control", onda možda prođeš bez toga. Ali ne računaj na to.

Edit: zapravo, nije to 100%. Kaže ovako:

• Radijska oprema: proizvod ili njegova odgovarajuća sastavnica koja omogućuje komunikaciju odašiljanjem i/ili prijemom radijskih valova, uz uporabu radiofrekvencijskog spektra namijenjenog zemaljskim ili svemirskim radijskim komunikacijama;
  • Telekomunikacijska terminalna oprema: proizvod ili njegova odgovarajuća sastavnica koja omogućuje komunikaciju na način da se priključuje, izravno ili neizravno, bilo kojim putem na sučelja javnih elektroničkih komunikacijskih mreža, koje se u cijelosti ili djelomično upotrebljavaju za pružanje javno dostupnih elektroničkih komunikacijskih usluga.

Nisam prije detaljno gledao taj tvoj proizvod - piše da je komunikacija infracrvenim valovima pa mislim da to ne bi upalo u radijsku opremu, jer bi na isti način onda upali recimo i daljinski upravljači. Tako da mislim da bi ti to trebalo proći bez dozvole.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 23:44 (mbaksa).
14 godina
neaktivan

{#} Pitam za svaki slučaj.

mbaksa Hvala! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 23:48 (Liverpool1892).
13 godina
neaktivan
Sta ovo treba da znaci , da me je seller izradio za pare ? 2 dana je stavka stajala na e bay racunu kao placena , jutros udzem na e bay racun na ono summary kad nema stavke nikako , i odem na e mail na racun od ove stavke kad vidim ovo, kako da mi se vrate pare , sellera ne mogu kontaktirati izgleda da je izbrisao acc ili nesto ???

http://img827.imageshack.us/img827/3785/sdafsadasdasd.png
15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Da. Čim su u pitanju radiovalovi - da. Ako ti na carini previde "remote control", onda možda prođeš bez toga. Ali ne računaj na to.

Edit: zapravo, nije to 100%. Kaže ovako:

• Radijska oprema: proizvod ili njegova odgovarajuća sastavnica koja omogućuje komunikaciju odašiljanjem i/ili prijemom radijskih valova, uz uporabu radiofrekvencijskog spektra namijenjenog zemaljskim ili svemirskim radijskim komunikacijama;
  • Telekomunikacijska terminalna oprema: proizvod ili njegova odgovarajuća sastavnica koja omogućuje komunikaciju na način da se priključuje, izravno ili neizravno, bilo kojim putem na sučelja javnih elektroničkih komunikacijskih mreža, koje se u cijelosti ili djelomično upotrebljavaju za pružanje javno dostupnih elektroničkih komunikacijskih usluga.

Nisam prije detaljno gledao taj tvoj proizvod - piše da je komunikacija infracrvenim valovima pa mislim da to ne bi upalo u radijsku opremu, jer bi na isti način onda upali recimo i daljinski upravljači. Tako da mislim da bi ti to trebalo proći bez dozvole.

To se odnosi na stvari tipa mobiteli i slično. Ne mali plastični helikopteri. Šta će mi koji vrag dozvola od hakoma za to? Mislim stvarno apsurdno ako treba, i naša država kakva je. Ali to nije to, vidi citat: "uz uporabu radiofrekvencijskog spektra namijenjenog zemaljskim ili svemirskim radijskim komunikacijama" - Zemaljske frekvencije su u opsegu VHF, UHF i SHF. No ovo je samo kod odašiljanja televizijskog signala. Mobilni signali na slični princip odašilju. HAKOM je agencija za telekomunikacije. Ponovo, idemo logikom, kakave veze s komunikacijom ima mali plastični helikopter. 

Liverpool, to čudo ti mora proć bez ikakvih sumnji. Nikakve dozvole.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice