eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.400.661
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori

Srecom pa si citao temu pa nisi nasao dogovor. Barem 20 odgovora.

:)
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Ma lijeno mi traziti, ima 30 stranica Smijeh. Ne bih ni kupovao preko E baya da ima ovog u nas kupit. Treba mi za brijaceg aparata, a nema u nas nigdje.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo da se pohvalim... totalno novi i neosteceni DS i 15 originalnih igrica je tata maloprije podigao u Vinkovcima...

Nista dodatno nisam placao, iako je pregledavano... Glavno ja sam prezadovoljan... Slikice dobijete kad dodjem u vk...
In Control
17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ma lijeno mi traziti, ima 30 stranica Smijeh. Ne bih ni kupovao preko E baya da ima ovog u nas kupit. Treba mi za brijaceg aparata, a nema u nas nigdje.

Ma bravo. tebi tesko citati a nama nije tesko kuckati jedne te iste postove po 50 puta. Odlican stav. Za svaku pohvalu.

:)
15 godina
scenesports kaže...

Pa zašto bi čitao 30 stranica ako imaš opciju pretrage?

16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo da se pohvalim... totalno novi i neosteceni DS i 15 originalnih igrica je tata maloprije podigao u Vinkovcima...

Nista dodatno nisam placao, iako je pregledavano... Glavno ja sam prezadovoljan... Slikice dobijete kad dodjem u vk...

aaaaa daj i ja bi DS xDD ako ti nebude trebo slobodno ga posudis haha XD

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
protjeran
makimakimaki kaže...

Može li mi ko ovo objasnit? Odakle se ova ponuda od skoro 2 dana prije kraja aukcije pojavila pred sam kraj, točnije 20-ak sekundi prije kraja aukcije. Imao sam veliku sreću što sam u zadnjoj sekundi uspio dat ponudu, nije mi jasno odakle ova kamikaza ponuda:

http://img844.imageshack.us/img844/3180/newpicture1o.png

Itko zna?

15 godina
makimakimaki kaže...
makimakimaki kaže...

Može li mi ko ovo objasnit? Odakle se ova ponuda od skoro 2 dana prije kraja aukcije pojavila pred sam kraj, točnije 20-ak sekundi prije kraja aukcije. Imao sam veliku sreću što sam u zadnjoj sekundi uspio dat ponudu, nije mi jasno odakle ova kamikaza ponuda:

Itko zna?

Ne bih znao, jedino sto mi pada napamet da je to vrijeme i datum kad je upisao svoju najvecu ponudu pa je isla do tada, ako nije to onda je neka greška kod prikazivanja vremena bila

15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
makimakimaki kaže...
makimakimaki kaže...

Itko zna?

Ne bih znao, jedino sto mi pada napamet da je to vrijeme i datum kad je upisao svoju najvecu ponudu pa je isla do tada, ako nije to onda je neka greška kod prikazivanja vremena bila

Ovo ne razumijem? Kako misliš išla do tada? Kada daš ponudu nema vremena koliko ona traje.

17 godina

Pa pitaj eBay pa će ti oni sve objasniti. A onda možeš i nama reći o čemu se tu radilo :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel itko zna koliko bi me ovo toćno koštalo?

Udri brigu na veselje
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
makimakimaki kaže...

Ovo ne razumijem? Kako misliš išla do tada? Kada daš ponudu nema vremena koliko ona traje.

Ti upišeš u ebay ponudu do koje ti max možeš ić, a onda ebay automatski pušta tvoju licitaciju do te granice. Npr nešto košta trenutno 50 usd, a ti možeš ić do 100, ti onda u ebay ukucas da je tvoj bid 100, ali to ne znači da će onda pisat da to košta 100, nego će pisat 51 tvoja ponuda, onda nek netk odigne na 52, odmah će ebay dignut tvoju ponudu sa 53. itd...

E pa možda je to datum i vrijeme kad je taj lik ukucao svoju max ponudu...

15 godina
Daniman123 kaže...

Toćno češ tesko znat...hehe...malo se šalim, ali toČno bi ti mogli reĆ ako nam kažeš koje je to OVO za šta nas pitaš.

EDIT: sorry za dupli post... malo brzam

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 0:07 (miki1981).
15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
makimakimaki kaže...

Ti upišeš u ebay ponudu do koje ti max možeš ić, a onda ebay automatski pušta tvoju licitaciju do te granice. Npr nešto košta trenutno 50 usd, a ti možeš ić do 100, ti onda u ebay ukucas da je tvoj bid 100, ali to ne znači da će onda pisat da to košta 100, nego će pisat 51 tvoja ponuda, onda nek netk odigne na 52, odmah će ebay dignut tvoju ponudu sa 53. itd...

Da ali zašto se pojavila tek 30-ak sekundi prije kraja aukcije? Ja kad dam svoju ponudu odma se vidi kolika je, a ovu ponudu ja uopće nisam vidio sve dok nisam dao svoju ponudu pred sam kraj. Vidio sam samo 1 ponudu, od 30 $

15 godina
makimakimaki kaže...
miki1981 kaže...
makimakimaki kaže...

Da ali zašto se pojavila tek 30-ak sekundi prije kraja aukcije? Ja kad dam svoju ponudu odma se vidi kolika je, a ovu ponudu ja uopće nisam vidio sve dok nisam dao svoju ponudu pred sam kraj. Vidio sam samo 1 ponudu, od 30 $

Ne, ti ne vidiš kolika je tvoja ponuda, ti vidiš kolika je ona trenutno, a inače tvoja ponuda može biti puno viša, ali će svejedno ebay prikazati samo za 1 jedinicu više od onoga tko je trenutno na vrhu.

A uostalom nismo mi ebay, netko ti je gore lijepo rekao odi pitaj ebay i kad t iodgovore zašto je to tako dodji opet ovdje i obavijesti nas, da i mi znamo ako nam se kad to dogodi.

15 godina
protjeran

Dobio sam refund od jednog sellera sinoć i na paypal accountu piše status - completed te piše da mi je vraćeno na karticu. Međutim evo sad gledam nema ništa na kartici. Prošlo je nekih 12 h, jel u tome stvar? Koliko treba da refund sjedne na karticu nakon što mi lik vrati novce?

Pitam jer imam jednu kupljenu stvar na čekanju pa neznam kada ću je moć platit a prodavač je pomalo nestrpljiv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O kojoj se kartici radi?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Visa Electron u PBZ-u (žiro račun)

17 godina
neaktivan
Pričekaj do podne danas, do tada bi trebala biti gotova provedba, ako ni tada ne bude novca na računu nazovi banku i pitaj.

Al do 12 sigurno bude.
15 godina
protjeran

Ok, zahvaljujem.

17 godina
neaktivan
Na Visi Electron nekad moras cekati 24 h od uplate (nekad i malo vise)... ako pise da je completed ne boj se... doci ce...
In Control
15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
Daniman123 kaže...

Toćno češ tesko znat...hehe...malo se šalim, ali toČno bi ti mogli reĆ ako nam kažeš koje je to OVO za šta nas pitaš.

EDIT: sorry za dupli post... malo brzam

Ups...

Ja sam se zeznijo nisam postao link :D

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=250694647019&Category=20336

Udri brigu na veselje
17 godina
neaktivan

Točno toliko koliko piše + $0.50

Nemaš carine, nemaš porez. $4,09

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 13:46 (Danny_HR).
16 godina
protjeran

Jel iPad ima dozvolu hakoma za uvoz?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Jel iPad ima dozvolu hakoma za uvoz?

Istu stvar sam pitao apple kad sam ja narucivao (trebalo bi stici unutar 5 dana pa cu ti onda reci s sigurnoscu)... rekli su da tu nema problema... ali vidjet cemo... nece mi biti tesko jos 200kn dati...

In Control
17 godina
neaktivan
Nakon što Enlightened ufura nemaš problema tako da uredno možeš naručiti ako planiraš jer sve i ako do sada nije imao, Enlightened će to urediti pa će imati. :)
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nakon što Enlightened ufura nemaš problema tako da uredno možeš naručiti ako planiraš jer sve i ako do sada nije imao, Enlightened će to urediti pa će imati. :)

Pa pošto u Vinkovcima ima bar 2 uvezena iPada... (i to samo u VK) mislim da nece biti problema :)

Ali kao sto kazem dolazi mi u vk sljedeceg tjedna pa vam kazem :) samo me zanima koliko cemo pdv-a naplatiti...

In Control
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Pa pošto u Vinkovcima ima bar 2 uvezena iPada... (i to samo u VK) mislim da nece biti problema :)

Ali kao sto kazem dolazi mi u vk sljedeceg tjedna pa vam kazem :) samo me zanima koliko cemo pdv-a naplatiti...

Ok.Susjed ga namjerava kupiti (ima se para) pa pito mene sta je sve potrebno.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina

Ako HG Spot ima iPade u cemu je onda problem? Netko je rijesio sa HAKOM-om to vec.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

daj ajde kako sve tako jeftino prode na carini, imaš previše srece, prvo si dobio DS a da nista nisi platio, a sad cemo vidit za ovo, a mogo bi ti meni malo posudit ds kad ti ne bude trebo xD koliko si ga platio?

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice