DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
xZero kaže...

Da bilo mi je to kostalo je 0.01$

Nasao sam taj broj koji pocinje sa RA, ali ja ga upisem tamo na link koji ste mi dali ali ispise:

No information, please check your item identifier

znaci da ti ga nsiu poslali tako ej i meni ;) kada posalju dobit ces jos jedan broj

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina

Nemojte se zamarati s tim pračenjem, to je relativno točno samo, ekipi se znalo desiti čak da im dođe doma, a da više da još nije ni poslano iz kine...

Radije pričekaj, ako bude kavih problema, ionako će dobiti pismo (obično ili mail) o tome, tako da je to samo zahebavanje.

Zaboravi na to 3 tjedna, ako ne dođe 4 tjedan, traži lovu natrag preko paypala...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok :)

Hvala na pomoci.

Ma brinem se jer prvi put kupujem na DXu pa me strah da me ne shebu. Tesko sam izdvojio te pare :/

Na accu mi pise da je shipped na moju adresu. Valjda ce doc kroz 2 tjedna {#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Nemojte se zamarati s tim pračenjem, to je relativno točno samo, ekipi se znalo desiti čak da im dođe doma, a da više da još nije ni poslano iz kine...

Radije pričekaj, ako bude kavih problema, ionako će dobiti pismo (obično ili mail) o tome, tako da je to samo zahebavanje.

Zaboravi na to 3 tjedna, ako ne dođe 4 tjedan, traži lovu natrag preko paypala...

Nije kriv DX nego ljudi zato i dobijes 2 tracking numbera samo proveravas oba na jednom ce ti biti tocno

16 godina
neaktivan
Jel itko iz Splita uzima na dealextreme uskoro?
On uzme meni nesto, ja njemu lovu... Itko? ;)
15 godina
pod009 kaže...
Jel itko iz Splita uzima na dealextreme uskoro?
On uzme meni nesto, ja njemu lovu... Itko? ;)

Zašto mora biti iz Splita?Tko god ti naručuje stavi tvoju adresu i dodje ti paket na kućnu adresu.

They got money for wars, but can’t feed the poor
16 godina
neaktivan
Prakticnije mi je ovako... ;)
15 godina
neaktivan

Nije baš da pitam na pravom mijestu no eto ako je tko voljan jer ja nemam paypal da mi na ebay plati a ja njemu uplatim na račun?

edit:

Hvala svima koji ste se ponudili, dogovorio sam se s forumasem KASA

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 23:53 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xZero kaže...

ok :)

Hvala na pomoci.

Ma brinem se jer prvi put kupujem na DXu pa me strah da me ne shebu. Tesko sam izdvojio te pare :/

Na accu mi pise da je shipped na moju adresu. Valjda ce doc kroz 2 tjedna {#}

pričekaj 2-3 dana, pa će ti biti informacija gdje ti je paket. Tak je meni svaki put bilo.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
odjavljen

Dečki neka najbolja lampica na DX-u? (Flashlight). Dajem 10$ osim ako je  stvarno super onda do 15$ ali to je maksimum!. Neki prijedlozi? I da mora biti led i flooder...

I ♥ π ⇓ tu klikni :)

0 0 hvala 0
17 godina
bobica257 kaže...

Dečki neka najbolja lampica na DX-u? (Flashlight). Dajem 10$ osim ako je  stvarno super onda do 15$ ali to je maksimum!. Neki prijedlozi? I da mora biti led i flooder...

hm... što znači flooder?

mislim da je ova ok (pogledaj i ostale ultrafireove baterije, možda ti se svidi koja druga), samo što bateriju i punjač moraš posebno naručit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 20:38 (denix).
15 godina

imam jedan paket koji je poslan tocno prije 2 mj i jos nije stigao.... jel moguce da je u posti ostao ili je nesto drugo?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
denix kaže...
bobica257 kaže...

hm... što znači flooder?

mislim da je ova ok (pogledaj i ostale ultrafireove baterije, možda ti se svidi koja druga), samo što bateriju i punjač moraš posebno naručit.

Flooder znači da poplavljuje sa svijetlošću tj da osvjetljava široku površinu suprotno od toga je  thrower koji osvjetljava malu površinu ali jako i na velikim udaljenostima(nekoliko desetaka metara)

I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 23:13 (bobica257).
15 godina
neaktivan
denix kaže...

hm... što znači flooder?

a bateriju može kupiti i kod nas to su OVE baterije :) fora lampica...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina

jer netko zna mozda zasto na DXu ne prodaju vise lasere jace od 5mW

Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.dealextreme.com/p/3-2-touch-screen-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-cell-phone-w-wifi-fm-java-black-55131

Koliko ovo treba čekat i jeli se isplati?

Nije problem platiti carinu i porez samo jeli treba još šta dodatno plaćat, nešto in dokazivat i te sheme?

I odakle se šalje?

Planiram ovo uzeti što prije.

0 0 hvala 0
17 godina
kalimee kaže...

http://www.dealextreme.com/p/3-2-touch-screen-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-cell-phone-w-wifi-fm-java-black-55131

Nije problem platiti carinu i porez samo jeli treba još šta dodatno plaćat, nešto in dokazivat i te sheme?

I odakle se šalje?

i treba ti dozvola HAKOM-a ako ga skuže na carini.

13 godina
neaktivan
denix kaže...
kalimee kaže...

I odakle se šalje?

Nisam baš upoznat sa tin, pa kako to nabavit, tu dozvolu?

17 godina
kalimee kaže...
denix kaže...
kalimee kaže...

I odakle se šalje?

Nisam baš upoznat sa tin, pa kako to nabavit, tu dozvolu?

Odi u temu ebay pitanja i odgovori i upiši dozvola hakoma (ili tome nešto slično) u tražilicu i naći ćeš sve što ti treba :D (neće mi se sad sve ovdje pisat, a i ne znam sve točno, pa je bolje da pročitaš odgovore iskusnijih ljudi)

P.S. možeš pogledati i na stranice HAKOM-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 17:51 (denix).
14 godina
neaktivan

Evo 4 mjeseca nakon što sam naručio jedan kabel koji nije stigao dobio sam zamjenu za njega.

Kabel je koštao 20$ a ja dobio mogučnost kupnje proizvoda za 14$ jer je poštarina došla 6$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
H4X0R_Bug kaže...

Evo 4 mjeseca nakon što sam naručio jedan kabel koji nije stigao dobio sam zamjenu za njega.

Kabel je koštao 20$ a ja dobio mogučnost kupnje proizvoda za 14$ jer je poštarina došla 6$.

Otkad se na DX placa postarina?

14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Otkad se na DX placa postarina?

Pa ne plača se poštarina nego su oni meni iznos umanjili za pošarinu od kine do zagreba i natrag jer su to oni morali platiti.

15 godina
neaktivan
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
15 godina
neaktivan

Odustao sam od paketa koji samm narucio i pise da je uspjesno prekinuta narudzba .

Kada ce mi se vratiti pare na paypal????

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam prije narucivao kod njih razne stvari i uvijek bez problema. Nije nikada doslo za manje od 3 tjedna od narudzbe... Sada vise narucijem preko ebay (takve sitnice) jer ih uvijek mogu naci za manje novaca nego na dealextreme... Narucivao sam i na focalprice, uvijek sve ok, ali oni su uglavnom malo skuplji od dealextreme.

davor07

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Odustao sam od paketa koji samm narucio i pise da je uspjesno prekinuta narudzba .

Kada ce mi se vratiti pare na paypal????

Meni su jedva nakon 4 mjeseca odličili poslati ponovo predmet.

15 godina
neaktivan

Prekino sam narudzbu a to znaci da mi trebaju vratit pare kad????

0 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Prekino sam narudzbu a to znaci da mi trebaju vratit pare kad????

Ček da pogledam u čarobnu kuglu....

Pa pitaj njih. Imaš support, pošalji poruku, pričekaj dan-dva na odgovor i znat ćeš.

I molim te, pošto se pitanje tiće dealextremea, da pitaš ovdje, a ne da pišeš u temi paypal pitanja i odgovori.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 19:59 (denix).
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

jer netko zna mozda zasto na DXu ne prodaju vise lasere jace od 5mW

Izgleda da su dobili zabranu od Paypala... Odsad se kupuje od njihovog partnera yourlasersa

Ako ništa drugo, barem imamo sve lasere lijepo organizirane na jednoj stranici :).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice