DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
Mozete promjeniti adresu na koju saljete imate u ovoj temi postupak sa slikama kako samo pretrazite moje postove! Nemozes placati moneybookersom i alertpayom
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
17 godina

Dečki jeno pitanje, dali se isplati kupovati ove grafičke od njih, neke mi izgledaju  predobro, samo kakva im je cijena u odnosu na naše?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

laser poslan 21.5 stigao danas {#}

pOtPiS
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 12:26 (marino15).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Dečki jeno pitanje, dali se isplati kupovati ove grafičke od njih, neke mi izgledaju  predobro, samo kakva im je cijena u odnosu na naše?

Ja sam vidio samo stare modele AGP nešto u stilu NV 6200

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
17 godina
AFK kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ja sam vidio samo stare modele AGP nešto u stilu NV 6200

Otvori sad stranicu od DE-a, klinki ono "New Arrivals" i vidjet ćeš da ima sad novijih grafi...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
neaktivan

Naručio sam slušalice za 2-3 $ i još nisu stigle.

Jel trebam prijavit na DX-u ili PayPal-u da nisam dobio paket ili šta više?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Anyone.....for your good ol' troll nuking pal Krešo {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 20:14 (Krešo91).
15 godina

Nemoras nista otvarati doci ce ti paket nekada treba do 30dana ali ako bas zelis otvori dispute na paypal-u i vratiti ce ti novac!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
Krešo91 kaže...

hahah sry ali ovo je fakat smjesno, pise shipped znaci brodom a firma je AIR mail :D

javi dx-u

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
Ja bi tu jednu kavu riskirao....
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
17 godina
Mitch kaže...
Krešo91 kaže...

hahah sry ali ovo je fakat smjesno, pise shipped znaci brodom a firma je AIR mail :D

javi dx-u

HAHAHAHAHHHAHAHHAHAAHAHAHAH e nisam se ismija dugo ovako, uljepša mi dan{#}

Imaš pravo trebalo je pisati plane-ed{#}

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

javi dx-u

Shiped je univerzalna engleska riječ za našu riječ "poslano"

Netko nije pazio na satu engleskog jezika {#}

BTW javio sam im a znaš kakav im je support {#}

15 godina
Neka netko slika i stavi u humor ovo je EPIC :-))
16 godina
ja ne znam zašto je ovo smiješno kad ove stvari stvarno i idu brodom...
17 godina
Mitch kaže...

Fora je u tome što se u Engleskom jeziku za sve poslane stvari kaše "shipped", bilo avionom, brodaom, kamionom, malim kinezom pješice!

16 godina
rooswelt1991 kaže...
Mitch kaže...

Fora je u tome što se u Engleskom jeziku za sve poslane stvari kaše "shipped", bilo avionom, brodaom, kamionom, malim kinezom pješice!

pa naravno da to znam, meni je fora u tome sta ove stvari idu brodom do azijskog poluotoka ili spanjolske ovisi o tome da li se salje iz amerike ili iz kine a onda dalje avionom

15 godina

evo ja već treći put naručujem prva pošiljka mi je došla normano, druga nije nikako pa su mi vratili pare preko paypala, sad čekam treću i pitam se zašto još ni jedanput nisam dobio tracking number - da li sam jedini il šta {#}???

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj frend 2 puta naručivao i dva puta mu nije dišla, ali je dobio povrat novca preko paypal-a.

Ja naručivao 2x puta i svaki put došlo xĐ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Narucujes za malo novaca pa nemas tracking! Mozes sam dodati u kosaricu pa ce ti naplatiti...
14 godina

Danas dosle 3D nocale http://www.dealextreme.com/p/re-useable-plastic-frame-resin-lens-anaglyphic-blue-red-3d-glasses-41565 nisu los ali me malo bole oci ali o vjerovatno nije do naocala poslane 13.5 dosle danas (1.6)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

ima koja dobra duša iz Zagreba da mi naruči neke sitnice sa DX-a?

plaćam cugu :)

javite se na PP

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zasto si vi samo ne izvadite karticu? imate u zabi one poklon kartice sa 200,500,1000 kn na sebi ja koristim takvu(iako sam maloljetan) s njom nemrete ic u minus a mozete otvrit pay pal racun i kupovat prek neta i u ducanima obicnima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zelenbic kaže...

zasto si vi samo ne izvadite karticu? imate u zabi one poklon kartice sa 200,500,1000 kn na sebi ja koristim takvu(iako sam maloljetan) s njom nemrete ic u minus a mozete otvrit pay pal racun i kupovat prek neta i u ducanima obicnima

ček, te zabine poklon kartice zbilja rade preko paypala? Nisam znao :D

14 godina
denix kaže...
zelenbic kaže...

ček, te zabine poklon kartice zbilja rade preko paypala? Nisam znao :D

da meni je ovo druga imas onaj kod iza netrebas ni zvati banku da ti daju onaj kod samo upises brojeve i trosis

15 godina
RuskeGTT kaže...

malo mozda offtopic, ali mislim da ima isti sat na DX-u...

narucen sa focalprice-a 3.5., shippan 5.5., dosao danas...

odlican je, ne izgleda jeftino i nije lagan toliko, kasnije sam mu nastelao vrijeme i peglaj!

zanimljivo napisali su 8 dolara vrijednost, a u biti je bio nesto manje od 5...

jao sta bi dao kad bi mi ovo neko mogao naruciti da mi dode {#}

ako netko ima viska 5$ na paypalu nek mi se javi na pp da se dogovorimo

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
14 godina
neaktivan

Bok ljudi,

danas naručio ovo i ovo ukupne cijene USD 28.89. Naravno budala nije naručila GIFT naljepnicu {#}. Da budem iskren nisam ranije ni znao da to ima za naručiti. Probao sam kasnije je uzeti ali gotovo. Sad me interesira da li će mi odvaliti carinu jer to graniči s oni 160kn. Također interesira me da li ima teorije da paket dodje kući ili uvijek moramo po njega u poštu? hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 14:00 (dejan001).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan001 kaže...

Bok ljudi,

danas naručio ovo i ovo ukupne cijene USD 28.89. Naravno budala nije naručila GIFT naljepnicu {#}. Da budem iskren nisam ranije ni znao da to ima za naručiti. Probao sam kasnije je uzeti ali gotovo. Sad me interesira da li će mi odvaliti carinu jer to graniči s oni 160kn. Također interesira me da li ima teorije da paket dodje kući ili uvijek moramo po njega u poštu? hvala

Ako ne prelazi 160 kn nebi trebali ni gledat

14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dejan001 kaže...

Bok ljudi,

Ako ne prelazi 160 kn nebi trebali ni gledat

A kako znaju cijenu, jedino ako im donesem račun!?  Da li Dealextreme u pakete stavlja svoj račun gdje piše cijena?

15 godina
neaktivan
dejan001 kaže...

A kako znaju cijenu, jedino ako im donesem račun!?  Da li Dealextreme u pakete stavlja svoj račun gdje piše cijena?

Da iskreno kažem, nema blage jeli stavljaju račun. Ja još čekam svoj 1. paket s DX-a {#}

Ali koliko ja znam carinici nemaju pravo otvarat paket ako ne prelazi 160 kn ili ako sumnjaju na neku posebnu elektroničku robu npr. univerzalni daljinski upravljači ili bilo koji predmet koji treba posebnu potvrdu ili dozvolu (nezz sad šta točno)....u biti za takve stvari trebaš neku potvrdu, a za ostalo oni nemaju pravo pogledat ako nije sumnjivo i ako ne prelazi 160 kn vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 14:27 (Krešo91).
16 godina
odjavljen

Na paketu je napisana njegova vrijednost u $.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice