Evo, tražio sam po forumu i ima puno tema, ali ni jedna neopisuje moj problem.. Naime, do prekjučer je sve bilo dobro, skinio sam GTA IV... Nakon toga počeli su problemi.. Išao sam skinit DiRT2 (admini, nemojte sad ovo shvatit kao nešta "piratluk" samo sam htjeo probat igricu i ako mi se svidi budem ju kupio) i ono je bilo na čekanju, dakle, čim bi se GTA IV skinio, DiRT bih krenuo... No i on je krenuo ali... Neprelazi granicu od 25.0kb/s.. Zna netko možda zašto? Moj ruter je ZyXel P-660HW-D3... Zvao sam centralu i oni su pustili jači signal ali ne, ni to nepomaže... Probao sam sve torrent klijente ali ne... Seedera 100 Leechera 10 ja onak WTF? Ako netko treba još neku informaciju pitajte slobodno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj da ti nije DOWNLOAD LIMIT na 25!
Pogledaj da ti nije DOWNLOAD LIMIT na 25!
Download Limit neograničeno
Upload Limit 6kb/s
ne kužim ono da su ti iz centrale pustili " jači" signal ?!?
koliko ti ljudi "daju" tj uplodaju, toliko ovi drugi koji skidaju mogu dobiti...
nema nikakve čarolije da se to ubrza ako na svim drugim skidanjima radi sa većom brzinom, znači da ti je sve dobro podešeno.
ukratko ne ovisi o tvojoj brzini skidanja, ona ti se jako rijetko dobiva.
možeš imati i više seedera ako oni uplodaju skoro pa nikakvom brzinom rezultat je porazan.
primjer ti je i kod nas...
najčešća brzina downloada ti je oko 500kB/s, dok imamo upload na samo 25kB/s.
i još k tome ljudi ne seedaju ono što skinu već maknu i ne pomažu drugima
Evo, tražio sam po forumu i ima puno tema, ali ni jedna neopisuje moj problem.. Naime, do prekjučer je sve bilo dobro, skinio sam GTA IV... Nakon toga počeli su problemi.. Išao sam skinit DiRT2 (admini, nemojte sad ovo shvatit kao nešta "piratluk" samo sam htjeo probat igricu i ako mi se svidi budem ju kupio) i ono je bilo na čekanju, dakle, čim bi se GTA IV skinio, DiRT bih krenuo... No i on je krenuo ali... Neprelazi granicu od 25.0kb/s.. Zna netko možda zašto? Moj ruter je ZyXel P-660HW-D3... Zvao sam centralu i oni su pustili jači signal ali ne, ni to nepomaže... Probao sam sve torrent klijente ali ne... Seedera 100 Leechera 10 ja onak WTF? Ako netko treba još neku informaciju pitajte slobodno...
Mozda su ti portovi zatvoreni,pogledaj na dnu uTorrenta jesi li "connectable".
Ako jesi imat ces zelenu kvacicu,ako nisi zuti trokutic sa usklicnikom.
Ako nemas dobro podesen port pokusaj sa "random portom"koji imas negdje u postavkama pa ces vidjeti da li odgovara.
Ako ne pomaze probaj sa reinstallom samog programa,cesto zna pomoci.
ne kužim ono da su ti iz centrale pustili " jači" signal ?!?
koliko ti ljudi "daju" tj uplodaju, toliko ovi drugi koji skidaju mogu dobiti...
nema nikakve čarolije da se to ubrza ako na svim drugim skidanjima radi sa većom brzinom, znači da ti je sve dobro podešeno.
ukratko ne ovisi o tvojoj brzini skidanja, ona ti se jako rijetko dobiva.
možeš imati i više seedera ako oni uplodaju skoro pa nikakvom brzinom rezultat je porazan.
primjer ti je i kod nas...
najčešća brzina downloada ti je oko 500kB/s, dok imamo upload na samo 25kB/s.
i još k tome ljudi ne seedaju ono što skinu već maknu i ne pomažu drugima
gledaj, otišao sam na t-shitovu stranicu i skinio random od 10 GB i na trentutak je bilo 690 kB/s i onda počelo padat do 500 kB/s razumiješ? Probao sam skinit nekih 90 torrenata tako da ništa od toga, ako neznaš, molim te, pošalji mi na pp, al nemoj spammat...
Mozda su ti portovi zatvoreni,pogledaj na dnu uTorrenta jesi li "connectable".
Ako jesi imat ces zelenu kvacicu,ako nisi zuti trokutic sa usklicnikom.
Ako nemas dobro podesen port pokusaj sa "random portom"koji imas negdje u postavkama pa ces vidjeti da li odgovara.
Ako ne pomaze probaj sa reinstallom samog programa,cesto zna pomoci.
zelena kvačica...
dobro podešen port, bilo do jučer sve dobro, kao što si mogao pročitati...
a ovo u kodu... sam zaključi
Moguce je da pri deinstalaciji uTorrenta nisi odabrao "Remove setting directory"pa su ti postavke ostale zabiljezene na HDD-u.
e aj jel moguce da sam popio nekakav virus? GTA je došao sa virusom i ja sam kliknio ignore, pa sam kasnije obriso to... Sjecam se jos da je cr*ack imo virus.. Ja ga obriso i skinio novi
Aj trčite u nespavalice, re-install riješio problem