Ja je vec skidam, jer sam je kupio na Steamu mogu vec sada
to su ucinili zato da nebude "guzva" na dan izlaska.
Ja je vec skidam, jer sam je kupio na Steamu mogu vec sada
to su ucinili zato da nebude "guzva" na dan izlaska.
Neka su , trebali su i onako uciniti, kad sam je vec preordao po toliko cijeni kod njih i nista nisam dobio, mogu bar to dozvoliti
Zamisli 9.11, kako ce zakrceni serveri biti, i ovako mi je spor download
A sto bi se dogodilo kada bi propao Valve i ugasili Steam servis
E onda se svi možemo yebat
Ljudi. Znači radi se o Black Ops ruskoj verziji igre koju sam našao u "trgovini". E sad pošto je moje znanje ruskog dovoljno dobro da bih izdržao dan dva dok ne dođu engleski main, zone i localitizion. Kako da ja sada to stavim da mi je na steamu? Pokrenem instalaciju i da stavim da se instalira tamo u steam/common?
Odes u steamu gore na games pa activete game on steam i tamo ukucas cd key koji imas!
Imam jedno pitanje....jel ja kad downloadujem igru sa Steama i ne dobijem cd key..oću ja moći igrati multiplayer s njom ???
naravno
naravno
A ako mu bude trebao cd key za igre tipa BFBC2 oću ja njega dobiti i ako ga dobijem gdje ću ga pronaći ?
ti kada naručiš odnosno kupiš igru preko steama odeš u game libery i stisneš na download igre..igra ti se automatski skine i instalira..na tebi je samo da stisneš play i igraš...sve ostalo je automatizirano..nikakvi keyevi i slično....
Hvala,nego imam još pitanja ipak sam zelen u ovom poslu (žvaljo 15 god ) šta znači ovo Billing adress i Billing adress 2 ?
to je samo reda radi :) adresa na koju bi trebao dolaziti račun koji ne dolazi :D
to je samo reda radi :) adresa na koju bi trebao dolaziti račun koji ne dolazi :D
Ne kontam,jel to e mail adresaa ??? ili prava adresa ?
prava prava adresa..moraju tvoje podatke imati....
prava prava adresa..moraju tvoje podatke imati....
A jel se moraju ispuniti oba polja msm na Billing adress i Billing adress 2 ?
ne..dosta je samo billing adress 1 i to je to Hvala :)
Ukljucio sam da mi se skida American's Army 3 i otišao u školu (tp je bilo u 12.15h,vratio sam se kuci evo sada,i vidjeo da je igrica downloadana,i kliknem play i izbaci mi ovo
>>>>>>>>>http://yfrog.com/4520101104184351p<<<<<<<<<
Možel mi neko objasniti šta je ovo i kako da ovaj problem popravim?
Sorry na i na duplom postu ali molim vas može li mi neko pomoći?
Imas administrator account?
Izabuje ti eror jer imaš moodan .exe od Steama, obriši sva sranja haxovska i instaliraj ponovno Steam i netrazi pomoc za piratski softver (nemislim na AA, vec na hakirani Steam).
A hoce li mi igrice ostati instalirane?
Aaaa da, to je onaj uber hacker
Mozes valjda backup napraviti.
neznam zasto, al uvjeren sam da hoce(moguce da sam imao slicnu situaciju al toga nisam svjestan )... napravi beckup za svaki slucaj...
Kolika kosta CoD:MW na Steamu?
O.o
O bokte. Preskupo.
mw2 je 60€, a njemu treba mw koji je 25€...
za takve info postoji ova stranica, prije ces saznati odg nego da postavljas ovdje pitanja...
zasto ja nemogu nikog dodat za frenda na steamu