Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
deFacto kaže...

iman steam acc sa Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead ( igre potrebne za arma dayz mod )

ako imate sta ponuda.. PM

CS:Global Offensive?:)

Battlelog: Ratkapa16
17 godina
lobotomac90 kaže...
lobotomac90 kaže...

Mijenjam Diablo 3 Reaper of Souls acc po mogućnosti za Titanfall, ali mogu i druge ponude, no ne igre iz bundlova jer ih manje više imam sve.

Nitko nema Titanfall? :D

14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

mjenjam Rise of Nations Extended Edition steam gift za neku drugu igru ( ne iz bundlea posto imam sve koje sam htio).

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mijenjam steam acc sa igrama na slici dolje. Spreman za razne zamjene, ponude na pm ako se nekom dopada :) i da, znam da su TF i DOTA besplatne igre a da je Red bio besplatan neko vrijeme, no sad je 8 eura, vrijedi nesto barem haha :)

Edit: Ispricavam se kolegama forumasima, mijenjam IGRU!

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 13:51 (Zeppe).
Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
Zeppe kaže...

Mijenjam steam acc sa IGROM na slici dolje.

Ispravak.

SVEMOGUĆI
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Zeppe kaže...

Ispravak.

igre nikako, može dobit neku igru....besplatnu.

mislim gle kaj tip mijenja pa kak mu nije neugodno to uopće i stavljat ovu temu.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Zeppe kaže...

Ispravak.

igre nikako, može dobit neku igru....besplatnu.

mislim gle kaj tip mijenja pa kak mu nije neugodno to uopće i stavljat ovu temu.

ispricavam se, igru, moja greska, nema razloga progoniti me zbog toga. Red nije besplatan vise koliko ja znam, stavio sam ponudu u slucaju ako neko zeli RO a nije ga skupio dok je bio besplatan. Nema razloga napadati stari, doista nisam ima losu namjeru... Ne silim nikoga na razmjenu, samo sam ponudio.

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 13:44 (Zeppe).
14 godina
neaktivan

Da li ima možda netko Sniper Elite V2? Ponude na pp!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 14:33 (iAvenger).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

ispricavam se, igru, moja greska, nema razloga progoniti me zbog toga. Red nije besplatan vise koliko ja znam, stavio sam ponudu u slucaju ako neko zeli RO a nije ga skupio dok je bio besplatan. Nema razloga napadati stari, doista nisam ima losu namjeru... Ne silim nikoga na razmjenu, samo sam ponudio.

Ma to ti je normalno ovdje da ti spuste čim vide tak neku ponudu, ne zna svatko kad je neka igra bila besplatna...sad nije besplatna i moraš platit tak da ima neku vrijednost, uostalom za sve se može dogovorit. Red Orchestru sam platio 5 eura dok je igra bila na popustu, iskreno ni ne znam koliko vrijedi pošto je baš acc u pitanju, ali možeš sigurno mijenjat za neku igru u toj vrijednosti, tipa Left 4 Dead 2, Killing Floor i nešto što nije preko 5 eura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 14:42 (iAvenger).
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Zeppe kaže...

Ma to ti je normalno ovdje da ti spuste čim vide tak neku ponudu, ne zna svatko kad je neka igra bila besplatna...sad nije besplatna i moraš platit tak da ima neku vrijednost, uostalom za sve se može dogovorit. Red Orchestru sam platio 5 eura dok je igra bila na popustu, iskreno ni ne znam koliko vrijedi pošto je baš acc u pitanju, ali možeš sigurno mijenjat za neku igru u toj vrijednosti, tipa Left 4 Dead 2, Killing Floor i nešto što nije preko 5 eura.

upravo to...

eo sada ti navodiš igru koja (ni)je preko 5€, konkretno kažeš killing floor.

to je točno i u pravu si, nekoliko puta je kf išao na popust i po 4,5€...

a ja primjera istu igru kupio za 20€, i isto toliko košta trenutno!

zato mi ne pada na pamet da ovdje na forumu mijenjam nešto tipa takvoga!

samo izazivam neku vrstu pohlepe i kopleksa u ljudima, onaj neki balkanski moral...

lupim ti i tamo giveaway ili tražim neku točno navedenu igru.

weedafuqyee
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
iAvenger kaže...
Zeppe kaže...

upravo to...

eo sada ti navodiš igru koja (ni)je preko 5€, konkretno kažeš killing floor.

to je točno i u pravu si, nekoliko puta je kf išao na popust i po 4,5€...

a ja primjera istu igru kupio za 20€, i isto toliko košta trenutno!

zato mi ne pada na pamet da ovdje na forumu mijenjam nešto tipa takvoga!

samo izazivam neku vrstu pohlepe i kopleksa u ljudima, onaj neki balkanski moral...

lupim ti i tamo giveaway ili tražim neku točno navedenu igru.

A mislim stvar osobnog izbora, hoćeš ti poklonit to ili tražit nešto u naravno sličnoj vrijednosti zauzvrat. Samo neki naravno bi sve rado besplatno da se daje. 

16 godina

Pozdrav, imam za steam: civilization beyond earth, alien isolation, sleeping dogs i grid autosport. Htio bi dark souls 2, pa ako netko ima da dogovorimo nešto

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ako se neko hoče mjenjat imam za ponudit Star Wars™ Jedi Knight™: Jedi Academy™, Star Wars™: Dark Forces, Star Wars™ Battlefront™ II, Star Wars™ Republic Commando, Star Wars™ Empire At War: Gold Pack, Star Wars™ Jedi Knight™ II: Jedi Outcast™, Star Wars™ Starfighter™

, Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Htjeo bih podjeliti s vama 1x Gun Monkeys te 2x The Ship. Da znam tko sudjeluje samo lupite TU ili Hvala dobitnici će se odabrati na random.org sutra posljepodne.

Također imam i jednu kopiju Metro Last Light Complete kojega bih mjenjao šaljite ponude u PP.

Dobitnici izvučeni! 

Znači prvo troje neka se jave u PP 

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 13:14 (SoynTech).
Moj PC  
21 1 hvala 16
14 godina
protjeran

Star Wars: Knights of the Old Republic IEPXB-FJGNP-0Q9IT

Star Wars: Dark Forces D4QG0-TAYHM-NWWP7

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II B0J9R-D8KKZ-AI3N0

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:11 (NiramX).

15 0 hvala 2
15 godina

Hitman Absolution 

I5CGD-CH0ZJ-NLQ83

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 0 hvala 3
13 godina

Imam dva TF2 ključa viška i mijenjam ih za neku igru. Ponude na PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hitman Absolution: 4GYZQ-HJT5Y-GTZWV
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut: M9CEF-VKF6X-P3YLC

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
16 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Gdje ima za kupit hitman?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
HTC 8X :)
11 godina
neaktivan

Za ovaj kompletan Humble Square Enix Bundle (sa S.D. i T.R.) dajem onaj ranije pominjani LoL (lvl 30) acc. Znači 15$, znate svi da je to bukvalno džaba i da acc. vrijedi više. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 0:29 (JasminTuzla).

0 8 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel mi moze tko reci dal se sa ovim bundleom dobije obicni sleepings dog ili HD verzija? (obicnu imam, a na steamu pise da se ta verzija vise ne prodaje)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

komentar s pce foruma: "Uzeo za 5$ Ovo za 15 se ne isplati. SD je obicna verzija."

Steam: charmander2005

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Dajem Batman:Arkham Asylum GOTY i Batman:Arkham City GOTY za Murdered: Soul Suspect sa ovog Square 2 Bundlea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 11:17 (ApretaH).
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina

Ovako, nudim GOG Account s Witcher2,  Mount Blade i Age of Wonders  nekome tko mi posalje Hitman Absolution i Supreme Commander 2 key u inbox. Nemam na paypalu a vec sam se istrosio na nuuvemu.  Mislim uzeti ovaj bundle samo ako ponude Just Cause 2. 

Eto ako ima neka dobra dusa,  ne koristim gog pa tko nema witcher2, evo moze ga dobiti za 1$. 

Ako nece nitko uzet cu sam kad vidim dodatne igre.  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nudim nesto od ovoga za cijeli bundle ili pojedine naslove iz ovog novog humble bundlea. Mislim da lista nije 100% up to date, pa koga zanima nesto nek se javi na pp za detalje i dogovor.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kakve zamjene, ne dolazi u obzir.

Nego vi te viška igre lijepo poklonite ovdje, tako to inace ide.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Taman me kolega Gogy7 podsjetio da i ja imam GOG acc koji mi ne treba pa da ga poklonim nekome .

Tko želi sudjelovati neka pritisne TU, a ja dobitnika izvučem danas oko 21-22h preko random.org!

-DOBITNIK IZVUČEN- http://i.imgur.com/fZmxVhh.png

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 21:06 (SoynTech).
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina

poklanjam Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare 
stisnite samo palac gore pa cu danas/sutra slucajnim odabirom preko random.org-a izvući pobjednika

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
22 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Ne može to tako. 

Prvo treba da se izabere tročlana komisija, koja ce pratiti regularnost tog random izvlačenja dobitnika. 

16 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice