C2D E6750, 2 GB RAM 800 MHz, 8600 GT 512.
Dajte nesto za ovu moju staru kantu, igrao sam vec GTA 4, Mafia 2, Far Cry, AC serijal etc.
C2D E6750, 2 GB RAM 800 MHz, 8600 GT 512.
Dajte nesto za ovu moju staru kantu, igrao sam vec GTA 4, Mafia 2, Far Cry, AC serijal etc.
Borderlands 2 , Darksiders II , MOH Warfighter , COD Black OPS 2 , Sniper Elite V2 , Alan Wake , Hitman Absolution , Dishonored ...
Borderlands 2 , Darksiders II , MOH Warfighter , COD Black OPS 2 , Sniper Elite V2 , Alan Wake , Hitman Absolution , Dishonored ...
2/3 tih ne mogu ni pokrenuti :D
Jel može neka igrica za avione (u stilu microsoft flight simulatora), vožja autom (kao city car driving), i sa vlakovima (kao trainz siumaltor)..
Znam za Kotor, ali moram reć da nisu baš slični.
U Kotor-u stišćeš pauzu tijekom bitke, a u Jade Empire-u je to više real time.
Jade Empire ima manje više unikatan stil. Teško je naći nešto slično. Probaj Vampire: The Masquerade-Bloodlines, fajt je RT, naravno ako voliš vampire. Dobar je Severance : Blade of Darkness, ali opet ni blizu sličan JE-u. Više je akcijska avantura. Ak te zanima nešto više azijski probaj Summoner-a jako dobar rpg. Throne of Darkness, Prince of Qin, ali su top down rpg-i. Sve su starije igre.
Uvijek možeš probat i ostale Biowareove igre-Mass Effect, DA:O ili NWN ako nisi igrao.
Half Life 2, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Age of Empires III, Mafia 2, Deus Ex: Human Revolution, Doom 3, Splinter Cell: Chaos Theory, F.E.A.R.
Jade Empire ima manje više unikatan stil. Teško je naći nešto slično. Probaj Vampire: The Masquerade-Bloodlines, fajt je RT, naravno ako voliš vampire. Dobar je Severance : Blade of Darkness, ali opet ni blizu sličan JE-u. Više je akcijska avantura. Ak te zanima nešto više azijski probaj Summoner-a jako dobar rpg. Throne of Darkness, Prince of Qin, ali su top down rpg-i. Sve su starije igre.
Uvijek možeš probat i ostale Biowareove igre-Mass Effect, DA:O ili NWN ako nisi igrao.
Jel trebam zbog priče odigrat prvi dio(Redemption)?
Odigrao sam većinu Biowareovih igara.
Jel trebam zbog priče odigrat prvi dio(Redemption)?
Odigrao sam većinu Biowareovih igara.
Kolko se ja sjećam priče oba dijela nisu ni u kakvoj vezi. Tak da slobodno nabaci odma Bloodlines.
dajte mi neku multiplayer igru sta igra dosta vas forumasa i balkanaca opcenito XD neka pucacina
dajte mi neku multiplayer igru sta igra dosta vas forumasa i balkanaca opcenito XD neka pucacina
COD 2 i 4, BF2 BC i BF3, MW3, Team Fortress 2...
ne spominji mi BF3, imo premium i budala prodao, i to jos za male pare :/ a opcenito neka jako dobra MP igra, nemora biti pucacina, ili neka SP sa dobrom radnjom da me zadrzi sto duze
molim preporuku nekog horora...al da se "zaserem" dok igram..sad ce mi bit bratici vam pa da ubijemo dosadu
ne spominji mi BF3, imo premium i budala prodao, i to jos za male pare :/ a opcenito neka jako dobra MP igra, nemora biti pucacina, ili neka SP sa dobrom radnjom da me zadrzi sto duze
Half Life 2, Killzone 3, Deus Ex: Human Revolution, Doom 3, Bulletstorm, Halo: Combat Evolved, Far Cry 2 i 3...
molim preporuku nekog horora...al da se "zaserem" dok igram..sad ce mi bit bratici vam pa da ubijemo dosadu
Amnesia the dark descent je meni osobno prilično strašna igra.
F.E.A.R , Amnesia:The Dark Descent, Doom 3, Bioshock 2, Metro 2033, S.T.A.L.K.E.R serijal, Dead Space, Penumbra:Overture, Pathologic, System Shock 2...
Amnesia the dark descent je meni osobno prilično strašna igra.
igrali smo to prosle godine :D al trazim jos nest..
Fatal Frame.
jel mi mozete reći neke stare igre da igram preko emulatora a da se mogu igrati u dvoje na jednom računaru :)
F.E.A.R./F.E.A.R.2,Metro 2033,Dead space,Silent Hill 2
Moze koja igra za moj lajtop , konf je : 1.6 dual proc , 2 gb rama i nvidia go 6100 128 mb al pod total graphics mi pise 399 mb pa nerazumijem se ja u to puno . Sada igram ETS 2 , CoD 4 MW i Scania simulator , PES 12 sa malo stekanja , aj preporucite kaku igricu . :D
Moze koja igra za moj lajtop , konf je : 1.6 dual proc , 2 gb rama i nvidia go 6100 128 mb al pod total graphics mi pise 399 mb pa nerazumijem se ja u to puno . Sada igram ETS 2 , CoD 4 MW i Scania simulator , PES 12 sa malo stekanja , aj preporucite kaku igricu . :D
Half Life 2, GTA Vice City, MOH: Allied Assult, Vietcong, Suffering, Overlord, Deus Ex...
Moze koja igra za moj lajtop , konf je : 1.6 dual proc , 2 gb rama i nvidia go 6100 128 mb
GTA San Andreas , Mafia , COD 1 & 2 , Soldier of Fortune : Double Helix , Unreal 2 : The Awakening , Hitman 2 , Prince of Persia , Project Snowblind , NFS Most Wanted ...
Ajd meni nes preporucite, nekakvu pucacinu ili nes da ima dobar mp to je glavno :D
Konfa je pod Moj PC.
Hvala
Counter Strike, Cod 2, Battlefield 2.
Ajd meni nes preporucite, nekakvu pucacinu ili nes da ima dobar mp to je glavno :D
Konfa je pod Moj PC.
Hvala
Call of Duty 2, Counter Strike 1.6, Call of Duty 4, Battlefield 3.
Konfa je pod Moj PC.
Hvala
Call of Duty 2, Counter Strike 1.6, Call of Duty 4, Battlefield 3.
S tom konfom bf3 nece ici.
MOH Allied Assault , COD 1 & 2 , Commandos 2 & 3 , Robin Hood : Legend of Sherwood , Heroes of Might and Magic 3 , NFS Hot Pursuit , Warcraft 3 : Reighn of Chaos , Battlefield 1942 , Vietcong ... !