- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Test Drive Unlimited BETA #3
Zadnji post(baš sam tarankula, ali kako je to Closed Beta, mislio sam da bi bilo dobro malo više SSova)
Igram na 1920*1080, 4xAA, sve na Very High.
Na takvim postavkama ide dobro izvan grada, dok u gradu padu performanse i nije fluidno, pa moram sniziti postavke.
Konfa u Moj PC.
Zadnji post(baš sam tarankula, ali kako je to Closed Beta, mislio sam da bi bilo dobro malo više SSova)
Na takvim postavkama ide dobro izvan grada, dok u gradu padu performanse i nije fluidno, pa moram sniziti postavke.
Konfa u Moj PC.
Daj link za to,odmah!!
Konfa u Moj PC.
jel možeš stavit par slika od oštete auta
Daj link za to,odmah!!
Svatko tko se prijavio za betu, dobio je mail sa download linkom i Registration Keyem koji je potreban.
Svejedno, ovo je link za download koji sam dobio u mailu: http://www.testdriveunlimited2.com/frontpage#download
jel možeš stavit par slika od oštete auta
Evo malo Audi TT Roadstera (ili tako neš' :D).
Inače, u igri se može davati lijevi i desni žmigavac i čak dizati i spuštati krov.
Jeli to mp ili sp igra?
Jeli to mp ili sp igra?
Oboje.
Možeš igrati SP utrke(barem će se moći kad izađe cijela igra), a možeš izazvati ostale vozače koje susretneš da se utrkuju s tobom.
Jeli to mp ili sp igra?
Oboje.
Možeš igrati SP utrke(barem će se moći kad izađe cijela igra), a možeš izazvati ostale vozače koje susretneš da se utrkuju s tobom.
Pa jeli to nesto kao MMO oce li se placati mjesecno
Hm, valjda se može i tako nazvati...kako god, neće se plaćati mjesečno.
Da ne bude skroz off topic:
ja sam se prijavio za betu pa sta bude bude;)
Hm, valjda se može i tako nazvati...kako god, neće se plaćati mjesečno.
Da ne bude skroz off topic:
pa jel valja šta?
pa jel valja šta?
Zabavna je igra samo ima malo čudne performanse.
Ponekad mi ide fluidno, onda odjednom padne framerate (iz čista mira, ne radi promjene okoline), ali beta testiranje služi za popravljanje takvih stvari, ne?
Isto tako, iako nisam baš puno vozio, Oahu (iz TDU 1) mi se čini zanimljiviji i više raznolik od ovog otoka u TDU 2 (Ibiza, čini mi se).
pa jel valja šta?
Zabavna je igra samo ima malo čudne performanse.
Ponekad mi ide fluidno, onda odjednom padne framerate (iz čista mira, ne radi promjene okoline), ali beta testiranje služi za popravljanje takvih stvari, ne?
Isto tako, iako nisam baš puno vozio, Oahu (iz TDU 1) mi se čini zanimljiviji i više raznolik od ovog otoka u TDU 2 (Ibiza, čini mi se).
je ibiza je, ma dobro ce to ispasti
da ne ispadne totalni offtopic evo jedna slika iz dirt 2 koju sam davno uslikao iz replaya i onda cropao onaj dole izbornik "play" "pause" i sl.
da ne ispadne totalni offtopic evo jedna slika iz dirt 2 koju sam davno uslikao iz replaya i onda cropao onaj dole izbornik "play" "pause" i sl.
Mogao si i u shopu maknuti ovaj Dirta 2 žig, bilo bi još bolje.
Mogao si i u shopu maknuti ovaj Dirta 2 žig, bilo bi još bolje.
Ima "mod" koji miče taj žig, a ovo stop, play..... se može maknut i kada se gleda replay..
Evo malo Darksidersa napokon neka "dobra" hack and slash igra nako dmc4 :)
Edit: sad ce ostale slike samo sekund
Evo nešto slika iz Ghotic 4 dema.
Igra pršti zelenilom i živim bojama, selo u kojem se demo odvija je dosta atmosferična, igra se doima manje bugovitom od trice ( kao da je to teško :P , borba je OK, oružja i skillovi isto, sve u svemu, ovo bi mogao ispasti dosta dobar RPG.
Nastavak... to je to zasada idem bacit koji multiplayer pa kasnije kad odigram stavim jos
Zast mi grafika bas nedjeluje nest?
Nastavak... to je to zasada idem bacit koji multiplayer pa kasnije kad odigram stavim jos
Zast mi grafika bas nedjeluje nest?
pa nije uopce lose grafika ovo ti je igra tipa prototype gdje nije zanimljiva grafika nego zabava u igri
Evo nešto slika iz Ghotic 4 dema.
Igra pršti zelenilom i živim bojama, selo u kojem se demo odvija je dosta atmosferična, igra se doima manje bugovitom od trice ( kao da je to teško :P , borba je OK, oružja i skillovi isto, sve u svemu, ovo bi mogao ispasti dosta dobar RPG.
Lijepi SS, btw na zadnjoj nije Orc nego Goblin koji često napadaju u skupinama i naouružani su manjim palicama ili mačevima. U prijašnjim djelovima su bili Green Goblin, Black Goblin i Goblin Warrior.
Ok thats it skidam darksiders iako sam se premišljao, sigurno ću se zabaviti kao i u prototype-u.
EDIT: LOL 13.5GB, to će se skidat 9.5h...