Zakon SS-ovi...btw šta ti je ono na zadnjoj slici sa 13
13 gold blocks
13 gold blocks
13 gold cubes
Coooooooolll
Jbt trebam malo više kopat za dijamante i zlato...ali inače zlato je samo bling-bling jer je premekan metal za bilo šta drugo
Call Of Pripyat bogovska igra. Tko nije igrao igre iz serijala S.T.A.L.K.E.R obavezno odigrati. Na Steamu igra stoji 9 eura, pa navalite.
da da pogotovo sad na snizenju uzimat
Baš započeo kampanju. Poslije će biti još SS-ova.
Samo naprjed (osim ak imaš pirat pa bi ti se mogao crashat svakih 5 sek zbog FADEa).
Samo naprjed (osim ak imaš pirat pa bi ti se mogao crashat svakih 5 sek zbog FADEa).
A može li se FADE isključiti?
Ontopic: Najbolji RPG
pukni gore onaj patch za visoke rezolucije....
Ja se nadam da je ovo sarkastičan upit.
NOLF2 Fićo...Čini mi se čak da piše zastava....carmageddon 2 konzerva...mali partijaš metro
carmageddon haha to je skroz luda igra igrao sam je puno.
NOLF2 Fićo...Čini mi se čak da piše zastava....carmageddon 2 konzerva...mali partijaš metro
carmageddon haha to je skroz luda igra igrao sam je puno.
legendarna igra igram ju svako malo
el to samo mod koji proljepša grafiku ili dodaje razne druge stvari? ja imam trenutno mod L.U.R.K
Imašovdje tutorijal, naxeem je objasnio.
el to samo mod koji proljepša grafiku ili dodaje razne druge stvari? ja imam trenutno mod L.U.R.K
Piše ti sve tamo u linku za mod koji sam dao.
If you haven’t played 2007’s most immersive and atmospheric shooter, or you’re back for replay, this mod is for you. This is the world of S.T.A.L.K.E.R. like you’ve never seen before, with updated graphics and added functionality that don’t change the original story or gameplay.
Imašovdje tutorijal, naxeem je objasnio.
Upit je bio sarkastičan
evo nekoliko
koja je ovo druga slika a?
evo nekoliko
koja je ovo druga slika a?
Ono ti je Witcher.
jel mi moze netko rec koja je ova medalja?osvojio sam samo jednu takvu a iznad zlatne je...tj bolja od zlatne.to sam osvojio kad sam pobijedio na nekoj stazi prvo vrijeme za 4 sekunde
jel mi moze netko rec koja je ova medalja?osvojio sam samo jednu takvu a iznad zlatne je...tj bolja od zlatne.
Platinasta.
Tzv. autorova medalja, njih je najteže dobit.