Konzole vs PC - Platformska bitka

poruka: 1.087
|
čitano: 333.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Konzole vs PC - Platformska bitka
microman kaže...
Ezio kaže...

Definitivno su konzole bolje i pruzaju vise zabave. Evo pogledajte na slikama kako izgleda djevojka dok igra igru na konzoli a kako dok igra na pc-u. Tijekom igranja na konzoli djevojka se smije i uživa a dok sjedi zgurena za pc-om izložena je negativnom djelovanju na kralježnicu, raznim opasnostima poput sindroma karpalnog tunela, lošem utjecaju na vid i uopće nije sexy kao kad igra na konzoli.

Navikavanje djevojke na igranje bilo za konzolom ili PC-om za muskarca znaci samo jedno: Nedostatak Sexsa. Osobno imam i konzolu i PC, rezultat tome je da konzola skuplja prasinu,a PC radi. Sve sto mogu sa konzolom mogu i sa PC-om jer i za PC imas kontroler, a sve sto mogu sa PC-om nemogu sa konzolom.

istina,ja imam Xbox 360 gamepad za Windowse i apsolutno mi ne treba konzola,jedino mi je žao što ne mogu igrati onih nekoliko ekskluziva (LA Noire,Red Dead Redemption),ali ne isplati se za to kupovati konzolu,a da ne govorim o igrama tipa Battlefield,CoD koliko ih je lakše i bolje igrati na PC-u,a uz to je i bolja grafika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
moderator

Ova pica gore igra BF3 :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Call of Duty i Battlefield nastavke je puno ugodnije i prirodnije igrati na primarnoj platformi, odnosno Xboxu 360, a tako će biti i s nadolazećim nastavcima Battlefield 3 i Modern Warfare 3.

??? {#} 

Aj priznaj da je marihuana umjesana.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
microman kaže...

Navikavanje djevojke na igranje bilo za konzolom ili PC-om za muskarca znaci samo jedno: Nedostatak Sexsa. Osobno imam i konzolu i PC, rezultat tome je da konzola skuplja prasinu,a PC radi. Sve sto mogu sa konzolom mogu i sa PC-om jer i za PC imas kontroler, a sve sto mogu sa PC-om nemogu sa konzolom.

Koji šovinizam. Mi konzolaši svojim curama/ženama dopuštamo da se malo poigraju ako su napravile dobar ručak i oprale suđe. Nije zabava samo za muškarce.

Ja nisam rekao da bi svojoj zeni ili curi zabranio igranje,al isto tako nebi bio sretan jer dobro znam koliko su neke igre zarazne. Isto tako ni cura ili zena nije sretna kada njen muskarac igra igru umjesto da se pozabavi sa njome. Zene nadu jako puno stvari za kracenje vremena i iskreno receno malo kojoj prvo padne na pamet igranje. Nadalje igranje u dvoje vecinom zavrsi kobno za muskarca, ako joj pustas nije dobro, ako ju satres onda konzola zavrsi na otpadu kao sto jedan filmic koji je bio na BUG-u zorno prikazuje.
I'll be back
15 godina
antimadridista kaže...

istina,ja imam Xbox 360 gamepad za Windowse i apsolutno mi ne treba konzola,jedino mi je žao što ne mogu igrati onih nekoliko ekskluziva (LA Noire,Red Dead Redemption),ali ne isplati se za to kupovati konzolu,a da ne govorim o igrama tipa Battlefield,CoD koliko ih je lakše i bolje igrati na PC-u,a uz to je i bolja grafika.

je, znam. lakse je naciljati. pravim muskarcima ne treba olaksavanje ciljanja.

16 godina
moderator
Ezio kaže...

Zato na konzolama koristite onaj auto aim{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Nema tu bitke.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Ova pica gore igra BF3 :)

naravno da je bf3. pa necu valjda stavljati offtopic slike ko onaj Ad4pt3r.

i nije pica nego nerdphilia:)

edit: ups, mislio sam da sam na bf3 topicu

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 18:33 (Ezio).
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
antimadridista kaže...

Pravi muskarac se ne hvali ciljanjem u igri ;)
I'll be back
15 godina
pirat kaže...
Ezio kaže...

Zato na konzolama koristite onaj auto aim{#}

bolje auto aim nego aimbot:P

p.s. auto aim nije u svim igrama i uvijek se moze iskljuciti

14 godina

dok igras online na konzolama auto aim je iskljucen i nemozes ga ukljuciti

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Granny kaže...

??? {#} 

U je*o te... ako je marihuana uzrok Sinatra sindroma onda je stvarno vrijeme da prestanem! {#}

3D dizajner
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Definitivno su konzole bolje i pruzaju vise zabave. Evo pogledajte na slikama kako izgleda djevojka dok igra igru na konzoli a kako dok igra na pc-u. Tijekom igranja na konzoli djevojka se smije i uživa a dok sjedi zgurena za pc-om izložena je negativnom djelovanju na kralježnicu, raznim opasnostima poput sindroma karpalnog tunela, lošem utjecaju na vid i uopće nije sexy kao kad igra na konzoli.

Ne znam za tebe, ali PC je puno bolji izbor za djevojke. Zašto? Zato jer su PC igre kompleksne pa moraš djevojku posjesti u krilo da joj objašniš stvari
{#}

http://playomania.com/forum/index.php
15 godina
protjeran
Deadwalker kaže...
Ezio kaže...

Ne znam za tebe, ali PC je puno bolji izbor za djevojke. Zašto? Zato jer su PC igre kompleksne pa moraš djevojku posjesti u krilo da joj objašniš stvari
{#}

A kad igraš bilo koju konzolu možeš i hebat žensku u isto vrijeme {#}

15 godina

PC je bolji za djevojke.Zašto? zato jer ima The Sims 3.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da nema ekskluziva, PC bi bio u svemu bolji..

sve te price o prednosti nemaju smisla..i za PC ima gamepad, i za PC mozes sjest udobno i igrat, i PC mozes prikljucit na TV uzet wireless gamepad i uzivat..stvar je sto ima kamaru stvari koje na pc-u mozes, koje za sada na konzoli ne mozes..tastatura i mis su ogromne prednosti, bar za onoga ko zna cijenit..ima igara koje se prosto ne mogu igrati onako kako treba a da nemas tastaturu i mis, to su FPS igre, ili recimo igre tipa dragon age origins..

sta je jos jedna prednost, igre tipa DOTA, LOL, itd..ja takve stvari ne mogu zamislit na konzoli..dok bi, teoretski, sve sto je ekskluziva za konzole moglo isto tako dobro raditi i na pc-u..

jos kad spomenem kako je lakse modat igru na pc-u itd....

konzola, osim ekskluziva, nema niti jednu prednost nad pc-om, osim mozda cijenu i jednostavnost, mada nekima jednostavnost nije prednost..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

da nema ekskluziva, PC bi bio u svemu bolji..

sve te price o prednosti nemaju smisla..i za PC ima gamepad, i za PC mozes sjest udobno i igrat, i PC mozes prikljucit na TV uzet wireless gamepad i uzivat..stvar je sto ima kamaru stvari koje na pc-u mozes, koje za sada na konzoli ne mozes..tastatura i mis su ogromne prednosti, bar za onoga ko zna cijenit..ima igara koje se prosto ne mogu igrati onako kako treba a da nemas tastaturu i mis, to su FPS igre, ili recimo igre tipa dragon age origins..

sta je jos jedna prednost, igre tipa DOTA, LOL, itd..ja takve stvari ne mogu zamislit na konzoli..dok bi, teoretski, sve sto je ekskluziva za konzole moglo isto tako dobro raditi i na pc-u..

jos kad spomenem kako je lakse modat igru na pc-u itd....

konzola, osim ekskluziva, nema niti jednu prednost nad pc-om, osim mozda cijenu i jednostavnost, mada nekima jednostavnost nije prednost..

Da nema softvera tj. igara, sve bi to bila samo hrpa plastike i lima. Upravo su igre ono što čini razliku, i to proizvođači jako dobro znaju i zato postoje ekskluzive. Većina nas PC-aša koji smo sad i konzolaši se odlučila na taj korak jer smo htjeli igrati igre koje nisu izašle na PC-u (moj dealbreaker je bio Red dead redemption). Da je bilo samo do hardvera ne bih nikad prešao, PC mi treba i za posao i za fuš i ako se još na njemu mogu igrati, tim bolje. 

Nemoj zanemariti cijenu, mnogim ljudima je i to bitan faktor. Evo, u oglasima možeš naći rabljenu konzolu za 1000 i kusur Kn, i možeš biti 100% siguran da ćeš na njoj moći bez problema igrati sve igre. Da za istu lovu tražiš PC, morao bi dobro gledati po specifikacijama, koje igre će moći vrtiti koje ne. I opet ne bi bio 100% siguran. 

Jedna od prednosti konzole koju sam uočio u svom kratkom stažu korisnika xboxa je - veličina i portabilnost. Ako poželim nekamo otići, npr. kod rodbine za vikend, spakirat ću konzolu i kablovinje u omanji ruksak i to je to. Pomisao da svoje gaming kućište s istom lakoćom pakiram, nalazim mjesto u gepeku kraj sve prtljage i prevozim 300 km mi je u najmanju ruku smiješna. OK, mogao bih imati gaming laptop, ali koštao bi 3x više od boxa.

17 godina
odjavljen

Ne drži mi ovo vodu oko cijene .Drži vodu ako ti uopće nije potreban PC što je u današnje vrijeme teško zamislivo .Na tu cijenu PC-a dodaš cijenu konzole ( nove ) i imaš gamerski stroj sposban za sve igre koje koštaju puno manje i ne trebaš plaćati dodatne naknade za online igranje.Što se ekskluziva tiče imaš ih i za PC .TW serijal , starcraft , stalker , arma ...Opet što se ekskluziva tiče trpati konzole pod jedan koš je opet krivo.Svaka knzola ima svoje ekskluzive tako da svaku treba gledati kao zasebnu platformu a ne "konzole" vs PC po pitanju ekskluziva .

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 21:45 (XXX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
XXX kaže...

Ne drži mi ovo vodu oko cijene .Drži vodu ako ti uopće nije potreban PC što je u današnje vrijeme teško zamislivo .Na tu cijenu PC-a dodaš cijenu konzole ( nove ) i imaš gamerski stroj sposban za sve igre koje koštaju puno manje i ne trebaš plaćati dodatne naknade za online igranje.Što se ekskluziva tiče imaš ih i za PC .TW serijal , starcraft , stalker , arma ...Opet što se ekskluziva tiče trpati konzole pod jedan koš je opet krivo.Svaka knzola ima svoje ekskluzive tako da svaku treba gledati kao zasebnu platformu a ne "konzole" vs PC po pitanju ekskluziva .

Ne treba trpati konzole u isti kos ni sto se tice online igranja. PSN je besplatan.
16 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ne kužimo se i nismo kompatibilni, očito, ali OK, svatko ima svoje viđenje stvari. 

Kao prvo, imaš ljudi kojima je PC samo za internet i pisanje teksta i nabave ga za cca 2000 Kn u Konikomu ili Mercatoneu. Ako dodaš cijenu novog xboxa (npr. arcade za 1500) dođeš do 3500. Za tu lovu ne možeš dobiti bog zna kakav gamerski stroj ali se na konzoli možeš sasvim pristojno igrati. I još imaš PC sa strane, npr. dok se jedan član obitelji igra, drugi surfa na PC-u. 

Tvoje ekskluzive za PC me uopće ne zanimaju, ne igram takvu vrstu igara, niti strategije niti simulacije a bogme niti MMO-e. Ali me zato zanimaju konzolne ekskluzive kao RDR, LA Noire itd. 

Svaka konzola ima svoje ekskluzive to je točno, ali ima i dosta naslova koji su izašli samo na konzolama (najčešće na X360 i PS3) a ne i na PC-u.

17 godina
odjavljen

Ti sad već pričaš o ukusima .Naravno da su osobni ukusi presudni kod odabira ekskluziva za pojedinu platformu .Što se cijene tiče na stroju za 3500-4000 kn češ se igati na večoj rezoluciji sa više detalja i više FPS-a nego na konzoli ( pročitaj moj post na stranici ranije o Crysisu 2 na konzoli PS3 1024×720 rezolucija Global average FPS: 26.85  X360 1152×720 Global average FPS: 27.28  ). Pod time mislim na navedeni internet stroj za 2000 kn + PS3 slim .Što se konfora tiče , na konzoli npr. nema igranja ako netko želi u datom trenutku gledati televiziju {#} .Tu već onda pričamo o malo večim troškovima i nabavci posebnog TV-a samo za konzolu .

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 1:15 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

malo offtopic:

Znam da ja nisam najkorisniji član zajednice, ali zašto pobogu još admini sinatri dopuštaju da posta???

Potpis je za seronje!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Granny kaže...
Sinatra kaže...

Call of Duty i Battlefield nastavke je puno ugodnije i prirodnije igrati na primarnoj platformi, odnosno Xboxu 360, a tako će biti i s nadolazećim nastavcima Battlefield 3 i Modern Warfare 3.

??? {#} 

I ja katkad zapalim, ali nikad ne izvalim ovakvu glupost sto je Sinatra lupnuo {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina

Jedina prilika u kojoj sam igrao nešto na konzoli su rođendani djece mlađe od 14 godina...{#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Jedina prilika u kojoj sam igrao nešto na konzoli su rođendani djece mlađe od 14 godina...{#}

Make your life a bit better, buy psx {#}

Or make my life a lot better, buy my ps3, and u get x360 free{#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
Sinatra kaže...

Sad kad su dvije najpopularnije PC ekskluzive unutar posljednje godine, Minecraft i Witcher 2 najavljeni za Xbox 360, doista ne vidim opravdani razlog zašto bi itko imao računalo namjenjeno igranju. Igranje je skuplje, komfor nepostojeć, a ponuda igara siromašnija.

Sad kad je trenutno najpopularnija PS/xbox ekskluziva, L.A. Noire najavljena za PC, doista ne vidim opravdan razlog zasto bi itko kupovao konzolu zbog te igre

BTW igre za PC su jeftinije + free MP, hardware je skuplji, a mozda ne znas da postoje PC kontroleri (ovo sve cak i mala djecurlija znaju). Kladim se da ne mozes nabrojati niti 15-20 KVALITETNIH PS/XBOX ekskluziva, isto vrijedi i za PC ekskluzive (ok, njih je mozda nesto manje). Nema tu neke prevelike razlike za mene, jedina bitnija razlika po meni je ta sto su neke igre console, druge PC friendly

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
lovac82 kaže...
Sinatra kaže...

Sad kad su dvije najpopularnije PC ekskluzive unutar posljednje godine, Minecraft i Witcher 2 najavljeni za Xbox 360, doista ne vidim opravdani razlog zašto bi itko imao računalo namjenjeno igranju. Igranje je skuplje, komfor nepostojeć, a ponuda igara siromašnija.

Sad kad je trenutno najpopularnija PS/xbox ekskluziva, L.A. Noire najavljena za PC, doista ne vidim opravdan razlog zasto bi itko kupovao konzolu zbog te igre

BTW igre za PC su jeftinije + free MP, hardware je skuplji, a mozda ne znas da postoje PC kontroleri (ovo sve cak i mala djecurlija znaju). Kladim se da ne mozes nabrojati niti 15-20 KVALITETNIH PS/XBOX ekskluziva, isto vrijedi i za PC ekskluzive (ok, njih je mozda nesto manje). Nema tu neke prevelike razlike za mene, jedina bitnija razlika po meni je ta sto su neke igre console, druge PC friendly

i igre na PC-u bolje izgledaju nego na konzolama,naravno ako se igra u full HD-u i sve na High.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 1:10 (antimadridista).
17 godina
odjavljen

Tek sada će izlaskom na PC , L.A. Noire zasjati punim svjetlom .

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX kaže...

Tek sada će izlaskom na PC , L.A. Noire zasjati punim svjetlom .

Šta mu je falilo na konzoli? GTA 4 je tako optimizovan za PC da stavio ja sve na medium ili na high isto izgleda... No ajde, možda ova konverzija bude bila ok.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lovac82 kaže...
Sinatra kaže...

i igre na PC-u bolje izgledaju nego na konzolama,naravno ako se igra u full HD-u i sve na High.

Čak se ni ne mora igrat sve na high i na full hd i opet izgleda bolje na PC nego na konzolama.

F.C LIVERPOOL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice