Definitivno su konzole bolje i pruzaju vise zabave. Evo pogledajte na slikama kako izgleda djevojka dok igra igru na konzoli a kako dok igra na pc-u. Tijekom igranja na konzoli djevojka se smije i uživa a dok sjedi zgurena za pc-om izložena je negativnom djelovanju na kralježnicu, raznim opasnostima poput sindroma karpalnog tunela, lošem utjecaju na vid i uopće nije sexy kao kad igra na konzoli.
Navikavanje djevojke na igranje bilo za konzolom ili PC-om za muskarca znaci samo jedno: Nedostatak Sexsa. Osobno imam i konzolu i PC, rezultat tome je da konzola skuplja prasinu,a PC radi. Sve sto mogu sa konzolom mogu i sa PC-om jer i za PC imas kontroler, a sve sto mogu sa PC-om nemogu sa konzolom.
istina,ja imam Xbox 360 gamepad za Windowse i apsolutno mi ne treba konzola,jedino mi je žao što ne mogu igrati onih nekoliko ekskluziva (LA Noire,Red Dead Redemption),ali ne isplati se za to kupovati konzolu,a da ne govorim o igrama tipa Battlefield,CoD koliko ih je lakše i bolje igrati na PC-u,a uz to je i bolja grafika.