+ ARMA 2 Operation Arrowhead, + STALKER Shadow of Chernobyl od danas na Steamu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a joj ... negdije oko 200 PC igara mi jos ostalo, sve orginali, od 1993 ih kupujem, koja mi se igra svidi ja ju kupim ... 90% kupljenih igara sam presao/dosao do kraja ... jos od Sanitariuma i Full Throttle a o X-Wing Tie Fighter da i ne pricam, a Alone in The Dark je prica za sebe... dosta ih imam kod sebe a dosta sam prijateljima posudio/dao ... jednostavno, ako mi se igra svidi ja je kupim ... zadnja orginal koju igram je R.U.S.E. ... a u planu mi je i novi COD: MW3 ... naravno sve s kutijom i CD/DVD ... ne vjerujem u digitalno skidanje igara, probao sam, GOG , The Witcher 2 ... i nije to to ... kutija i onaj osjecaj kad prvi put umetnes CD/DVD mi je i dan danas jos fenomenalan ... :P
sad cekam COH Anthology da mi dodje, narucio prije tjedan dana a jos je nema ... valjda bude ... 3u1 ... to mi je milina ...
Evo od mene :)
Battleffield Bad Company 2 + Vietnam
CoD4
CoD2
Battleffield 3 (narucen)
MoH
Dirt 3
NFS Shift
World of Warcraft
To bi bilo to .. :)
Battlefield 3 + Back to Karkand
Call of Duty 4
Call of Duty 1
Medal of Honor Allied Assault
-ekspanzija Spearhead
-ekspanzija Breakthrough
Need For Speed Carbon
Commandos Strike Force
GTA San Andreas
originali?? hahaha sta je to? nest za jest? hahahahah
aj uguši se bežičnim telefonom. Ako ne kupuješ igre bar ne spamaj bezveze u ovoj temi,neznam zašto ti je to potrebno.
Najjači su mi ovi koji se smiju sami sebi, odnosno svojim forama. Na kraju rečenice napišu hahaha. Nema neke logike, zar ne?
Od originala imam:
Portal i HL sam uzeo dok su bili besplatni da mi se poveća vrijednost steam accounta
Evo i moje liste.
+
Battlefield 3
The Witcher 2: Assassins of Kings
World of Warcraft (sve ekspanzije)
Starcraft 2
E, kakav je Orcs Must Die!
Djeluje mi predobro, razmisljam da si ga uzmem
ma dajte molim vas...za cijenu jedne igre pojedem 20 porcija cevapa...sam vi kupujte
Najjači su mi ovi koji se smiju sami sebi, odnosno svojim forama. Na kraju rečenice napišu hahaha. Nema neke logike, zar ne?
Od originala imam:
Portal i HL sam uzeo dok su bili besplatni da mi se poveća vrijednost steam accounta
ja se ne smijem svojim forama nego se smijem vama koji dajete brdo love za igre...bez uvrede
Čekaj, 200 kn na 2-3 mjeseca dat za igru koju ću igrat najmanje godinu dana je puno?! Pa ja neznam kakva ste vi sirotinja, ali da ste takva kakvom se predstavljate nebiste imalo komp doma. Ako vam treba za hranu ili vodu, slobodno otvorite temu neku, sigurno će se nać stotinjak forumaša šta će vam udjelit 5-6 kn za kruh.
Ćevape pojedeš u pol sata i samo tad si sretan, igru igraš godinu, možda i više(naravno da neću davat za svaku igru koja izađe) i svaki put kad je pokreneš si sretan, uozbiljite se, više uopće nije ono vrijeme kad su igre skupe. Cd keyeve za nove igre možete nać po 130 kn, to je u hrvatskoj prosječna dnevnica ljudi koji nemaju baš nekakav posao.
Evo i moje liste.
+
Battlefield 3
The Witcher 2: Assassins of Kings
World of Warcraft (sve ekspanzije)
Starcraft 2
E, kakav je Orcs Must Die!
Djeluje mi predobro, razmisljam da si ga uzmem
Igra je predobra :) Zabavna i vrijedi svake kune. Ako ju uzmes neces pozalit.
Za odmor od napuhanih igara i za ubit vrijeme - svakako!
ma nadje se za male novce orginal igara , samo jednu sam platio 249kn ... uzimam kad su rasprodaje, ili vise naslova za manje novce ...
normalno, nadje se tu i pokoji torrent, isprobam igru ... ako mi se svidi ja je kupim ... evo i dan danas igram Heroes Of Might & Magic III ... orginal naravno ... a 5 mi stoji neraspakirana vec par mjeseci ... :)
CoD4: Modern Warfare
CoD: Modern Warfare 3
OT:
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Pro Evolution Soccer 2009
Pro Evolution Soccer 2010
FIFA 12
Supreme Commander
Supreme Commander 2
R.U.S.E
Splinter Cell Conviction
Modern Warfare 2
Modern Warfare 3 (naručio ključ)
Imam još neke flight simulacije, ovo, ono...
(obrisan offtopic - DrNasty)
na steamu:
cod black ops
cod mw3
gta iv
gta eflc
gta san andreas
just cause 2
saints row 2
portal
hl2 deathmatch
hl2 lost coast
bf bc2
left4dead 2
team fortress 2
max payne 1
max payne 2
box:
frontlines fuels of war
prince of persia the forgotten sands
origin:
bf3
GTA4
GTA Episodes from Liberty City (obe igre)
DiRT3
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 3
Ja ni jednu nisam kupio..Skinu sam Just Cause 2 i skuzio da sam budala...I bilo je je za 99 KN i bila mi je zanimljiva 2-3-4 dana...:D
DIABLO II
DESPERADOS - WANTED DEAD OR ALIVE
imam možda još dva tri naslova al se nemogu sjetiti koja
Battlefield BC2
Rainbow Six: Vegas
Eye toy: Play2, Play3, AntiGrav i Kinetic.
Od originala imam TES III: Morrowind i ono što sam tokom godina dobivao uz grafičke.
Nađe se u zadnje vrijeme i poneki naslov sa GOG.com.
Imam Minecraft ako se to broji...
Imam Minecraft ako se to broji...
A zašto se ne bi brojalo lol
Imam slijedeće igre (ne računam Poljske ključeve ili free to play):
Retail igre: FEAR 1, FEAR 2, Painkiller: Black Edition, Brothers in Arms: Hell's Highway, Call of Juarez: Bound in Blood, Rainbow Six: Lockdown, ArmA, GR Advanced Warfighter, GR Advanced Warfighter 2, Splinter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Double Agent, JULIA, Vivisector i Planet Alcatraz
Na DVD-u imam: Far Cry 1, Far Cry 2, Call of Duty 2 GOTY, Call of Duty: World At War, Crysis 2 (akt. na Originu), Deus Ex: Human Revolution (akt. na Steamu) i Conflict: Denied Ops.
Na Capsule game servisu imam: Manhunter, Trine, Xpand Rally, Bulletstorm, Assassin's Creed, Assassins Creed Revelations, Mafia II, Heavy Fire: Afghanistan, Painkiller: Overdose, Hitman: Blood Money, Chernobyl Terrorist Attack, Terrorist Takedown: Covert Operations, Sniper Ghost Warrior, Commandos: Strike Force i Necrovision: Lost Company
Na Uplay game servisu imam: Far Cry 3, FC3: Blood Dragon, Splinter Cell Blacklist, Ghost Recon Future Soldier, Prince of Persia The Forgotten Sands, Assassins Creed Revelations i Assassins Creed Brotherhood
Na Desura game servisu imam: Chernobyl Commando, Vitrum, Omegalodon, Cubicity, Battlemass, Freedom Fall, Knytt Underground, Cognition 1: The Hangman i Manor of the Damned
Na Originu imam: BF4, BF2 Complete Collection, BF 2142, BF3 (+Premium), BF:BC2 Deluxe (+Vietnam), BF 1942, MoH (2010), MoH: Warfighter, Crysis 2, Crysis 3, Dead Space, Dead Space 2, Dead Space 3, Mass Effect 2, Mass Effect 3, Fifa Soccer 10 i Burnout Paradise
Na Steamu posjedujem (na 2 accounta): Ubersoldier 2, The Bureau XCOM Declassified, Shattered Horizon, Thief 4, Witcher 2, Dirt 3, Rekoil, Sleeping Dogs, Bioshock 1, Bioshock Infinite, Kane and Lynch 2, Interstellar Marines, Magicka, Sanctum 2, Overlord (+ Raising Hell), Overlord 2, Operation Flashpoint: Red River, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Rise of the Argonauts, Fuel, Takedown Red Sabre, Natural Selection 2, Day One Garry's Incident, Resident Evil Revelations, Batman Arkham Asylum, LOTR War in the North, Dishonored, Brink, Binary Domain, Tomb Raider, Tomb Raider: Underworld, Dark Sector, Lost Planet 2, Payday The Heist, Rise of the Triad, Dead Space, Afterfall Insanity, Ignite, Saira, Burnout Paradise, Crysis 2, Medal of Honor, Mirrors Edge, Darkness II, Mafia II, Sniper Elite V2, Sniper Ghost Warrior 2, Mass Effect, Doom 3, Quake 4, Judge Dredd, Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, Necrovision, Just Cause, Just Cause 2, Damnation, Front Mission Evolved, Alpha Protocol, Nuclear Dawn, Borderlands, Borderlands 2, Arma II: Operation Arrowhead, Section 8, Orion:Dino Horde, Primal Carnage, Spec Ops: The Line, Shadow Harvest: Phantom Ops, Condemned: Criminal Origins, Off-road Drive, The Elder Scrolls IV: Oblivion, TES 5: Skyrim, Clive Barker's Jericho, Assassins Creed 2, Assassins Creed 3, Death Rally, Rage, Darksiders, Darksiders 2, Shellshock 2 Blood Trails, Death to Spies: Moment of Truth, Death Track: Resurrection, Hydrophobia: Prophecy, Painkiller: Recurring Evil, Painkiller: Hell & Damnation, Red Faction: Armageddon, Company of Heroes, CoH: Opposing Fronts, CoH: Tales of Valor, Hitman Absolution, Hitman: Sniper Challenge, Dead Island, Dead Island Riptide, Killing Floor, Cryostasis, Alpha Prime, Ravaged, Legendary, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, Red Orchestra 2: Rising Storm, Red Orchestra: Ostfront, Call of Duty 4 Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty Black Ops, Call of Duty Black Ops 2, Call of Duty Ghost, Call of Juarez 1, Call of Juarez: The Cartel, Call of Juarez Gunslinger, Alien Rage, Alien vs. Predator, Aliens Colonial Marines, Duke Nukem Forever, Hard Reset, STALKER: Call of Pripyat, Clear Sky i Shadow of Chernobyl, Day of Defeat: Source, Portal, Portal 2, The Ball, Team Fortress 2, Metro 2033, Metro Last Light, MoH: Airborne, Zero Gear, Revelations 2012, Guns of Icarus, Metal Drift, CreaVures, Marlow Briggs, Chrome, Chrome: SpecForce, Crysis 1, Crysis Warhead, Frontlines: Fuel of War, Half-Life 2, HL2 Episode 1, HL2 Episode 2, HL2 Deathmatch, HL Lost Coast, Serious Sam HD TFE, Serious Sam HD TSE + DLC Legend of the Beast, Serious Sam: BFE + DLC Jewel of the Nile, Serious Sam 2, Insurgency, Homefront, Counter Strike: Global Offensive, Counter Strike: Source, Oddworld: Stranger's Wrath, FEAR2, FEAR 3, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, E.Y.E: Divine Cybermancy, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Invisible War, Wolfenstein, Dino D-Day, Risen 1 i 2, Sacred 2, Sacred Citadel, Saint Row 2, Saint Row 3, Giana Sisters: Twisted Dreams, The First Templar, Race 07+ GTR Revolution, Dream Pinball 3D, Worms Crazy Golf, Worms Pinball, Trine 2, Velvet Assassin, Pid, Alien Breed 2: Assault, Warhammer 40000: Down of War, Titan Quest, Limbo, NightSky, iBomber Attack, Post Apocalyptic Mayhem, Humble Indie Bundle X (Papo&Yo, Bit Trip Runner 2, To the Moon, Joe Danger 2), The Indie Gala 10 (Majesty 2 i East India Company), Humble Indie Bundle 3 (And Yet It Moves, Cogs, Crayon Physics, Hammerfight i vvvvvv), Humble Indie Bundle 6 (Rochard, Shatter, SPAZ, Torchlight i Vessel) i Humble Indie Bundle 7 (Shank 2, Closure, Snapshot, Cave Story+ i Offspring Fling)
Heroes 3 complete edition
imao sam prije neki karting sa shumaherom
Dva posta, Heroes III i TES III jedno do drugog, ovako nešto se ne viđa svaki dan.
Lijepo je vidjet da kraj novih nastavaka netko još kupuje dosta starije i (u ovom slučaju) bolje igre iz tih serijala (ili vi to kupujete zato što ne možete pokrenut Skyrim i Heroes VI? ).