Battlefield heroes pitanja vezana uz battlefunds

poruka: 10
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Krenuo sam igrati igru i odlična je , dosao sam do levela 7, primjetio sam da neki ljudi imamju druge  skinove i jaca oruzja i raspitao se i saznao da se to moze s battlefundsima, ali ja nebih htio to kupovati preko interneta, jel se mozda dobije kasnije neka nagrada battlefunds ili slicno recite mi molim vas jel mi dosadilo igrati uvijek s istim likovima i oruzjima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield heroes pitanja vezana uz battlefun
Bera kaže...

Krenuo sam igrati igru i odlična je , dosao sam do levela 7, primjetio sam da neki ljudi imamju druge  skinove i jaca oruzja i raspitao se i saznao da se to moze s battlefundsima, ali ja nebih htio to kupovati preko interneta, jel se mozda dobije kasnije neka nagrada battlefunds ili slicno recite mi molim vas jel mi dosadilo igrati uvijek s istim likovima i oruzjima

Ja se vec nesjecam ali cini mi se da dobijas one neke pointe pa osvajas nova oruzja i likove

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
15 godina

Ako hoćeš free Battlefunds odi na www.gunclub.ea.com tamo se logiraj sa svojim Battlefield Heroes account-om i stisni Reward Me ili get battlefunds il tako nestop u stom stilu i dobit ces 700 Besplatnih Battlefunds-a- Da ih dobiješ moraš bit u isto vrijeme logiran i na BF:H stranici i na toj gun club.

Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

a jeli netko zna tocno u kojem levelu i kojem periodu vremena dobiti nesto, mislim hoce li biti nagrada osim onih srebrnih valor pointsa ili nes slicno, mislim  hoce li se dobivati ti battlefundsi ili cemo odmah dobiti odjecu i puske ili ce se otključati pa cemo +moci kupiti na dan s onim srebrnim novčićima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ništa nečeš dobit besplatno. To su pohlepna gamad. Ja sam uspio se izvuc dok je bilo glitch-eva u bug-ova pa sam pokupio neke odjeće. Isto tako dok se moglo prevario sam ih za jedno 5000 tih zlatnih para (oko 40$)... 

Ponekad bude XP boost weekend pa dobijes XP boost na 2 dana besplatno. Sad su prije par tjedana bili uveli "Deal of The Day" pa mozes dobit neke stavri za duplo manje zlatnih novcica u roku 24h.

Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 22:04 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bezveze izgleda da battlefield heores nije free igra nego nacin kako ea zarađuje, lansirali su igru i to im daje profit, nisam lud da potrosim 700 kuna na par krpica radje cu si kupit mw2 i bbc2 zajedno pohlepna gamad

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i meni je jadno igrat ovi imaju takva oruzja a superr mi inace igra

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja isto nikad neću kupovat ni nisam kupio battlefundse!!

Idemo svi štrajkat!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 21:03 (CodEA).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel igra još tko??

meni je igra super uživam heroj mi je na levelu 9!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield heroes pitanja vezana uz battlefun
poso_zts kaže...

jel igra još tko??

meni je igra super uživam heroj mi je na levelu 9!!

Ja katkad igram, mah nea sms paymenta U Hrvatskoj pa ne vrijedi, kad neki rich bastards the ownaju ja tier 1 oruzjima, 1 dan sam pobijesnio i rekoh nagledao sam se ownera uzeo lovu i kupio bbc2 i ja sad uživam a bfh je način kako EA dodatno lovu zgrmi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice