Krenuo sam igrati igru i odlična je , dosao sam do levela 7, primjetio sam da neki ljudi imamju druge skinove i jaca oruzja i raspitao se i saznao da se to moze s battlefundsima, ali ja nebih htio to kupovati preko interneta, jel se mozda dobije kasnije neka nagrada battlefunds ili slicno recite mi molim vas jel mi dosadilo igrati uvijek s istim likovima i oruzjima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krenuo sam igrati igru i odlična je , dosao sam do levela 7, primjetio sam da neki ljudi imamju druge skinove i jaca oruzja i raspitao se i saznao da se to moze s battlefundsima, ali ja nebih htio to kupovati preko interneta, jel se mozda dobije kasnije neka nagrada battlefunds ili slicno recite mi molim vas jel mi dosadilo igrati uvijek s istim likovima i oruzjima
Ja se vec nesjecam ali cini mi se da dobijas one neke pointe pa osvajas nova oruzja i likove
Ako hoćeš free Battlefunds odi na www.gunclub.ea.com tamo se logiraj sa svojim Battlefield Heroes account-om i stisni Reward Me ili get battlefunds il tako nestop u stom stilu i dobit ces 700 Besplatnih Battlefunds-a- Da ih dobiješ moraš bit u isto vrijeme logiran i na BF:H stranici i na toj gun club.
a jeli netko zna tocno u kojem levelu i kojem periodu vremena dobiti nesto, mislim hoce li biti nagrada osim onih srebrnih valor pointsa ili nes slicno, mislim hoce li se dobivati ti battlefundsi ili cemo odmah dobiti odjecu i puske ili ce se otključati pa cemo +moci kupiti na dan s onim srebrnim novčićima
Ništa nečeš dobit besplatno. To su pohlepna gamad. Ja sam uspio se izvuc dok je bilo glitch-eva u bug-ova pa sam pokupio neke odjeće. Isto tako dok se moglo prevario sam ih za jedno 5000 tih zlatnih para (oko 40$)...
Ponekad bude XP boost weekend pa dobijes XP boost na 2 dana besplatno. Sad su prije par tjedana bili uveli "Deal of The Day" pa mozes dobit neke stavri za duplo manje zlatnih novcica u roku 24h.
bezveze izgleda da battlefield heores nije free igra nego nacin kako ea zarađuje, lansirali su igru i to im daje profit, nisam lud da potrosim 700 kuna na par krpica radje cu si kupit mw2 i bbc2 zajedno pohlepna gamad
i meni je jadno igrat ovi imaju takva oruzja a superr mi inace igra
Ja isto nikad neću kupovat ni nisam kupio battlefundse!!
Idemo svi štrajkat!!
jel igra još tko??
meni je igra super uživam heroj mi je na levelu 9!!
jel igra još tko??
meni je igra super uživam heroj mi je na levelu 9!!
Ja katkad igram, mah nea sms paymenta U Hrvatskoj pa ne vrijedi, kad neki rich bastards the ownaju ja tier 1 oruzjima, 1 dan sam pobijesnio i rekoh nagledao sam se ownera uzeo lovu i kupio bbc2 i ja sad uživam a bfh je način kako EA dodatno lovu zgrmi