Igre za nes

poruka: 7
|
čitano: 2.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Igre za nes

Koje su vama najdraže igre za NES (Nintendo Entertainment System)? Ja osobno koristim emulator,i nabavio sam si NES controller za komp, pa me hvata nostalgija dok igram Contru, Super Mario Brothers 3, Castlevaniu i tako... To su bile igre, a ne ovo danas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igre za nes
Kickle Cubicle. Nije jako poznata, ali je odlična.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igre za nes

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igre za nes

Contra, Megaman (svi nastavci), SMB.

Na SNESu Zelda: A Link to The Past i Super Metroid (Jedna od mojih najdražih igri svih vremena. Ko klinac sam pokušao napraviti mapu svih područja na papiru...)

Zbog ovih igara bi si rado kupio Wii i na Virtual Consoleu zavrtio ove stare klasike (i novog Megamana 9 i 10).

We're all mad here.
16 godina
niki kaže...

Contra, Megaman (svi nastavci), SMB.

Na SNESu Zelda: A Link to The Past i Super Metroid (Jedna od mojih najdražih igri svih vremena. Ko klinac sam pokušao napraviti mapu svih područja na papiru...)

Zbog ovih igara bi si rado kupio Wii i na Virtual Consoleu zavrtio ove stare klasike (i novog Megamana 9 i 10).

Skini nes emulator :)

Meni su bili najbolji klasici - super mario i battle city

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Skini nes emulator :)

Meni su bili najbolji klasici - super mario i battle city

I koristim ga (snes9x), ali ja bi Wii zbog novih nastavaka i prerada ovih klasika.

Evo

, igre koja je izašla krajem 2008., upotpunjena je 8 bitnom grafikom i zvukom. Ovo nije prerada, već sasvim novi nastavak u serijalu.

We're all mad here.
16 godina
neaktivan
Igre za nes

na nesu nikad nisam puno igrao - super mario, contra, neki kung fu

snes doduse je i dan danas vrh - bahamut lagoon, ff3, kirby (nemam pojma koja, ali to mi je najjaca igra na snesu - divna grafika, dizaj, igrivost), mario kart.... <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice