Koje su vama najdraže igre za NES (Nintendo Entertainment System)? Ja osobno koristim emulator,i nabavio sam si NES controller za komp, pa me hvata nostalgija dok igram Contru, Super Mario Brothers 3, Castlevaniu i tako... To su bile igre, a ne ovo danas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump
Contra, Megaman (svi nastavci), SMB.
Na SNESu Zelda: A Link to The Past i Super Metroid (Jedna od mojih najdražih igri svih vremena. Ko klinac sam pokušao napraviti mapu svih područja na papiru...)
Zbog ovih igara bi si rado kupio Wii i na Virtual Consoleu zavrtio ove stare klasike (i novog Megamana 9 i 10).
Contra, Megaman (svi nastavci), SMB.
Na SNESu Zelda: A Link to The Past i Super Metroid (Jedna od mojih najdražih igri svih vremena. Ko klinac sam pokušao napraviti mapu svih područja na papiru...)
Zbog ovih igara bi si rado kupio Wii i na Virtual Consoleu zavrtio ove stare klasike (i novog Megamana 9 i 10).
Skini nes emulator :)
Meni su bili najbolji klasici - super mario i battle city
Skini nes emulator :)
Meni su bili najbolji klasici - super mario i battle city
I koristim ga (snes9x), ali ja bi Wii zbog novih nastavaka i prerada ovih klasika.
Evo
, igre koja je izašla krajem 2008., upotpunjena je 8 bitnom grafikom i zvukom. Ovo nije prerada, već sasvim novi nastavak u serijalu.na nesu nikad nisam puno igrao - super mario, contra, neki kung fu
snes doduse je i dan danas vrh - bahamut lagoon, ff3, kirby (nemam pojma koja, ali to mi je najjaca igra na snesu - divna grafika, dizaj, igrivost), mario kart.... <3