Igre za GBA

poruka: 6
|
čitano: 3.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Igre za GBA

Jel ko zna di u hr ima za kupit igre za gameboy advance osim algoritma???

Jer hocu si kupit neke igre a nigdi nema osim algoritma koji ima jako mali izbor igra!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igre za GBA

GAME prodaje i šalje u Hrvatsku po niskim cijenama.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
neaktivan
Igre za GBA

ok thx ali nesto iz hrvatske i imaju nekih 10 igra ble...:(

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 18:45 (juky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre za GBA

ispravak ima ih jako..... puno....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igre za GBA

ti juky di živis ja splitu ja za gba iman moto gp super mario andvance 2 harrry potter star wars a ti ja san ti jadan sa gba igrema mogli bi smo se minjat ako zivis u sp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igre za GBA

mislin posudit ili minjat koje ti igre imas za gba

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: