Da li se sjecate jos onih starih igara za gameboy kao sto je igra Lufia i njeni nastavci, pozelio sam se takvih igrica, pa ako znate neku koja joj slici zamolio bih vas da mi sugestirate..;).. osim final fantasy to sam igrao...hvala unaprijed...;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam sad bez razmisljanja za gb (ne gba) ni jednu, al upisi u google "jrpg, gameboy" i valjda ces doc do neceg. e da, dragon quest je bila na gb.
a jedna preporuka - uzmi nintendo ds (ili dsi ili ovu najnoviju verziju kad izade) i flash card (nemam ga jos uvijek, al ubrzo :D), na tom handheldu imas krcato jako kvalitetnih igara zanra koji trazis. Flash card ti je, ako ne znas, kartica u kojoj je micro sd (ona memori kartica sta u mob stavljas itd.) na koju mozes stavljat backupove nds igara i igrat ih. dode 15-30$ i imas brdo marki i tipova
ja iman lufiu supermario andvance2 moto gp hari poter star wars ko ih prodaje ili ko se oce minjat nek se javi na broj 0911219074 za minjanje il za prodaju ne saljen poston nek ja doden kod njega ili on ko mene pa se mijuckamo