Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.773.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
bbbmarko01 kaže...

konzolasi igraju :P

PC gameri placu Q_Q

Ali kazem vam krajem ove godine/pocetkom druge, igrat cemo na PC-u sa modovima koji ce popravit ovaj grozan handling helikoptera i

motora.

Ako IV izgleda

sa modovima nemogu ni zamisliti GTA V.

Oni koji u ovo ne vjeruju, prije kada je R* izdavao igru 6-7 mjeseci kasnije, to su radili

jer im je tolko trebalo da developaju igru za PC, jer je nisu radili paralelno sa konzolama.

Sada smo nasli HRPU dokaza na konzolama/Social Club-u/iFruit aplikaciji (sto nije prije bio slucaj) da je PC verzija bila u radnji paralelno as

konzolama tako da bi do sada vec trebala biti daleko dovrsena, samo je trebaju najavit a to ce kasnije jer su skuzili kolko para dobe od konzola.

Vjerovatno ce je najavit sljedeci mjesec, nadam se.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
12 godina
protjeran

To se netko igra jer zašto bi sakrio sve fajlove osim 2 i proces koristi samo 2% cpua, osim ako je nekako dobio procesor iz buducnosti :)

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan

Ja bih rekao da vrlo vjerovatno.

Zele releasat igru prije Watch Dogsa, jer ce se inace dogoditi ista stvar kao i sa GTA IV DLC-evima.

A to je da ce igraci potrositi novce na Watch Dogs i ostale igre koje tada izlaze, a najavit bi ga mogli

prije nego izade AC4, R* uvijek zeli biti u sredistu pozornosti.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kad stavim auto u garazu ( ukraden , ureden , ofaraban ) dal ce se on pojavljivat tamo kad bi se npr zapali ili ako umrem a ne stignem ga vratit ?

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Za ovaj ENB to ipak nije samostalna verzija igre nego mod ali nebitno opet rijetko ko ima dovoljno dobar PC da bi mogao ne modovanu igru igrati na ultra high a ne kamoli sa ENB jer vidim ispod tog videa pise ovo :

My PC: i5 2500k, 4gb, GTX 660

Average framerate is usually 30-40

Sto znaci da kako god bilo opet ce rijetki moci u tome uzivati i vecina ce pisati stvari tipa "moze li bar na low-mid na mojoj konfi"

Nego ja sam tek stigao pred svoju drugu veliku pljacku :D :D

Imam vec preko 30 sati gameplay-a a sto si tice misija nidokle nisam xD 

I opet i on moduje i video i screenshote tako da u gameplayu opet nije toliko savrseno :

"For my videos I use my control panel's FXAA + SweetFX's SMAA, for screenshots I use those + enb AA on top. Though some things like certain car parts and other objects in this game will always have aliasing, it can't be helped.

Thanks for the comments everyone. "

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 17:39 (arnes_king).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

ljudi, dal vas iritira da kod trcanja, igrac trci sporije nego u drugim GTA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Je li iko naletio na medvjeda? Kako znam trebalo bi da i njih ima u igri ali nisam jos ni jednu toliko opasnu zivotinju sreo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi, dal vas iritira da kod trcanja, igrac trci sporije nego u drugim GTA?

Ne znam,nisam primjetio.Meni izgleda isto kao u GTA IV.Možda ti je stamina na low i moraš stiskati x,ne držati za brže trčanje.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uskoro slijedi... {#}

GTA V PC GTA V PC
Moj PC  
21 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Je li iko naletio na medvjeda? Kako znam trebalo bi da i njih ima u igri ali nisam jos ni jednu toliko opasnu zivotinju sreo :)

Nema ih, steta.

Iako ovo nije RDR, bilo bi zakon da ubace njih i konje.

Zamisli jahat konja po gradu haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 18:33 (Marcuskac).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

jel netko vec iskoristio onaj kod za ps3 ???? i  na koj nacin trenirat chopa (psa) ???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V
Danas dok sam igrao padala je kiša, koja je odlično napravljena i dosta utječe na ponašanje auta u zavojima pogotovo pod ručnom i kad startaju ima puno wheel spina dok ne uhvate grip
the sound of engine is cure for everything!

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Za ovaj ENB to ipak nije samostalna verzija igre nego mod ali nebitno opet rijetko ko ima dovoljno dobar PC da bi mogao ne modovanu igru igrati na ultra high a ne kamoli sa ENB jer vidim ispod tog videa pise ovo :

To je prosječna gaming konfiguracija sada... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
protjeran

prosječna gdje to? U Švedskoj možda :)

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hrvatska nije svijet i ne možete to tako gledat... a koliko vidim po forumu dosta ekipe ima ili navedeni proc. ili jači uz neku ekvivalentnu grafičku. Kad se sve zbroji i oduzme, dođe se na prosjek. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

kao pc gamer i fan gta franšize, logično je da rockstar neće navaljivati s gta v na pc. i to je uredu. 75 % pc gamera su pirati, developeri izbjegavaju radit igre za pc, posto im ne donose profit. izuzev igara poput cod-a, bf-a, koji imaju ogromnu multi komponentu. veliki fanovi će stisnut i kupit konzolu da barem igru odigraju (ima ih po 1k kuna). uživajte u igri, stvarno je masterpiece :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 1 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

Hrvatska nije svijet i ne možete to tako gledat... a koliko vidim po forumu dosta ekipe ima ili navedeni proc. ili jači uz neku ekvivalentnu grafičku. Kad se sve zbroji i oduzme, dođe se na prosjek. 

da po informatičim forumima odi na neki forum o tipa autima vidit ces da ljudi voze BMW a imaju komp koji ne vrijedi 500 kn

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

wtf piše minimalna konfa nakraju...

Suha krpa na dnu mora.....
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

hehe imamo mi gta svaki dan (da nije istinito bilo bi smijesno)

Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zaboravljaš da je 90% ekipe koja gejma na nekom od takvih foruma.

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

stvarno bi volio da vidim malo rasprave na racun same igre, npr. u koje dionice uloziti, gdje naci pojedine stvari, auta itd....a stvaro smara prica pcvs konzole i konfiguracije, te da lli ce izaci za pc....dosta gluposti, pricajte i komentarisite igru, a tehnikalije tipa grafika isl.....ma dosta sranja...

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
arnes_king kaže...

To je prosječna gaming konfiguracija sada... 

True dat, ali ne i u ovoj temi di sudjeluju vecinom consolefags/djeca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:40 (k1klop).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

O kakvoj grafici na PSu vi pricate. Igrica je masivna, ogromna. Grafika definitivno nije spektakularna, ali je iznenadjujuce dobra za PS3. Danas mi je bratic uletio u sobu i njegova reakcija bila u jbt kak je grafika dobra. Ja sam dosao do trevora, lik mi je legenda. Navuko sam se na igru.... o grafici nema smisla pricati.Kome ne valja nek ceka pc verziju.

5 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Ljudi moji, a da se prestanete malo svadjat na račun PC vs PS3 / Xbox 360 ?

Inače sam PC gamer, nikad nisam imao neku od novijih konzola, ali sam odlučio i investirat ću u PS3 isključivo zbog ove igre.

Ako vam se igra GTA V, a možete priuštiti PS3, napravite što i ja.

Ja ću kupiti PS3 Super Slim od 500gb + GTA V Bundle za  £200 sa Amazon.co.uk stranice ( cca. 1800kn ) , izigrat koliko me volja, i kad mi zatrebaju novci, mogu prodati taj isti PS3 za 1500-1800kn, a GTA V za još neku siću, ili ostavit sebi za neka bolja vremena.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako nemate trenutno takve novce, imate 24/7 streamove na twitchu i možete se kao i ja moliti svim bogovima da će optimizacija na PC-u vrijedit nekog kur*a :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice