Hrvatska nije svijet i ne možete to tako gledat... a koliko vidim po forumu dosta ekipe ima ili navedeni proc. ili jači uz neku ekvivalentnu grafičku. Kad se sve zbroji i oduzme, dođe se na prosjek.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kao pc gamer i fan gta franšize, logično je da rockstar neće navaljivati s gta v na pc. i to je uredu. 75 % pc gamera su pirati, developeri izbjegavaju radit igre za pc, posto im ne donose profit. izuzev igara poput cod-a, bf-a, koji imaju ogromnu multi komponentu. veliki fanovi će stisnut i kupit konzolu da barem igru odigraju (ima ih po 1k kuna). uživajte u igri, stvarno je masterpiece :)
Hrvatska nije svijet i ne možete to tako gledat... a koliko vidim po forumu dosta ekipe ima ili navedeni proc. ili jači uz neku ekvivalentnu grafičku. Kad se sve zbroji i oduzme, dođe se na prosjek.
da po informatičim forumima odi na neki forum o tipa autima vidit ces da ljudi voze BMW a imaju komp koji ne vrijedi 500 kn
Evo naša recenzija sa game reporta:
wtf piše minimalna konfa nakraju...
Zaboravljaš da je 90% ekipe koja gejma na nekom od takvih foruma.
stvarno bi volio da vidim malo rasprave na racun same igre, npr. u koje dionice uloziti, gdje naci pojedine stvari, auta itd....a stvaro smara prica pcvs konzole i konfiguracije, te da lli ce izaci za pc....dosta gluposti, pricajte i komentarisite igru, a tehnikalije tipa grafika isl.....ma dosta sranja...
Za ovaj ENB to ipak nije samostalna verzija igre nego mod ali nebitno opet rijetko ko ima dovoljno dobar PC da bi mogao ne modovanu igru igrati na ultra high a ne kamoli sa ENB jer vidim ispod tog videa pise ovo :
My PC: i5 2500k, 4gb, GTX 660
Average framerate is usually 30-40
To je prosječna gaming konfiguracija sada...
True dat, ali ne i u ovoj temi di sudjeluju vecinom consolefags/djeca.
O kakvoj grafici na PSu vi pricate. Igrica je masivna, ogromna. Grafika definitivno nije spektakularna, ali je iznenadjujuce dobra za PS3. Danas mi je bratic uletio u sobu i njegova reakcija bila u jbt kak je grafika dobra. Ja sam dosao do trevora, lik mi je legenda. Navuko sam se na igru.... o grafici nema smisla pricati.Kome ne valja nek ceka pc verziju.
Ljudi moji, a da se prestanete malo svadjat na račun PC vs PS3 / Xbox 360 ?
Inače sam PC gamer, nikad nisam imao neku od novijih konzola, ali sam odlučio i investirat ću u PS3 isključivo zbog ove igre.
Ako vam se igra GTA V, a možete priuštiti PS3, napravite što i ja.
Ja ću kupiti PS3 Super Slim od 500gb + GTA V Bundle za £200 sa Amazon.co.uk stranice ( cca. 1800kn ) , izigrat koliko me volja, i kad mi zatrebaju novci, mogu prodati taj isti PS3 za 1500-1800kn, a GTA V za još neku siću, ili ostavit sebi za neka bolja vremena.
Ako nemate trenutno takve novce, imate 24/7 streamove na twitchu i možete se kao i ja moliti svim bogovima da će optimizacija na PC-u vrijedit nekog kur*a :)
Ako nemate trenutno takve novce, imate 24/7 streamove na twitchu i možete se kao i ja moliti svim bogovima da će optimizacija na PC-u vrijedit nekog kur*a :)
Dobro si me podsjetio :) Hvala legendo :)
Oprosti, ali zasto si napisao nasa? Radis u gamereportu ili sta?
Hrvatska.
Web-stranica je hrvatska a on hrvatske stvari shvaća 'svojima'. 
Vjerojatno je mislio naša - "hrvatska" recenzija
EDIT: pretekao me kolega 
Aha...mislio sam da radi tamo...da nije mozda Laus 
igrao sam sad na ps3u par sati. grafika mi je super, iskreno gledajuci gameplay videe i vase komentare tu sam se pribojo da nece bit dobra ali cim sam upalio odma sam se razuvjerio i vidio da je grafika odlicna(meni taman). odigro sam nekih 6 misija, iso sam se malo vozit i vidit grad, voznja je super, drukcija od gta iv i po meni bolja ali je sustav destrukcije vozila losiji. eto mene igra za sad odusevila, nemogu nista puno rec jer u tih 3 sata sto sam igro sam otkrio jako malo, u planinama nisam bio, samo u gradu, i sad radim na tom da otrkijem cijelu mapu. jel mi moze neko samo rec na kojoj se misiji pojavi i trevor?
http://www.twitch.tv/streamerhouse
http://www.twitch.tv/streamerhouse1
Frajer igra 80-90 sati, ima jos 99 do zavrsetka maratona :S
igrao sam sad na ps3u par sati. grafika mi je super, iskreno gledajuci gameplay videe i vase komentare tu sam se pribojo da nece bit dobra ali cim sam upalio odma sam se razuvjerio i vidio da je grafika odlicna(meni taman). odigro sam nekih 6 misija, iso sam se malo vozit i vidit grad, voznja je super, drukcija od gta iv i po meni bolja ali je sustav destrukcije vozila losiji. eto mene igra za sad odusevila, nemogu nista puno rec jer u tih 3 sata sto sam igro sam otkrio jako malo, u planinama nisam bio, samo u gradu, i sad radim na tom da otrkijem cijelu mapu. jel mi moze neko samo rec na kojoj se misiji pojavi i trevor?
Nzn kak se tocno zove misija ali je nakon one pljacke zlatarnice, mozda imas nekih 3-4 misije do pocetka spremanja pljacke na nju.
Evo i ja odigra sat vremena...mogu reć da sam poprilično oduševljen...igram na 82 cm lcd-u XBOX 360.......zanima me da stavim na 1080p or 720p...igra sam na 1080 i izgledalo je odlično :)
Evo i ja odigra sat vremena...mogu reć da sam poprilično oduševljen...igram na 82 cm lcd-u XBOX 360.......zanima me da stavim na 1080p or 720p...igra sam na 1080 i izgledalo je odlično :)
Ovi su nesto pricali da je bolje da stavis na 720p, no neznam, jer nisam probao.
Probaj stavit pa vidi dali ima razlike.
Nativna rezolucija igre je 720p, znaci ako stavis 1080p ili i onda ce vrsiti samo upscaling, svi govore da najbolje izgleda na nativnoj rezz od 720p
Koji streamovi... pa nemogu ni gledati 1080p ni original sa 10.5 Mb dl ^^
Već kod prve rečenice san zamalo presta gledati. "Najbolja igra svih vremena".
Kako da ne, bajke za malu dicu. I sad bi to tribala biti jedna ozbiljna recenzija.
Za svaku treću igru kaže ovakvo nešto.
Poštovani prijatelji,
Ima li igdje vijesti, naznaka ili bilo čega, sličnog o vijestima za PC verziju ovog čuda?