Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lovac82 kaže...

Ako gledamo trailer, tu su dva ili cak tri lika koji se svako malo pojavljuju, iako mislim da su lik iz auta i onaj dolje-desno koj trci ista osoba....

Nisam mogao naci bolju sliku

ovaj dolje desno mi izgleda kao dealjizirani CJ ...

mislim da nije bitno dali ćemo igrat sa ćelavim likom ili ne kad ionako bi trebali uvest dobre stare barber shopove it SA

17 godina
GTA 5

Ako su ova dva tipa zapravo ista osoba, tada definitivno mozemo vec sada zakljuciti da ce biti tatoo salona jer se jasno vidi da gore nema tetovazu, a dolje ima...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Ako su ova dva tipa zapravo ista osoba, tada definitivno mozemo vec sada zakljuciti da ce biti tatoo salona jer se jasno vidi da gore nema tetovazu, a dolje ima...

Kako znas da dolje ima?xD

XxElectroFuckerxX
17 godina
GTA 5

Bilo bi fora da u GTA V vrate mogućnost kupovanja poslovnica i kuća. Mislim da mi je jedino to falilo u GTA IV seriji. Šteta je što rockstar neće sudjelovati na E3-u, što vjerojatno zanči da neće davati nove informacije do listopada ili kasnije, ako i uopće ove godine.

Da li je netko igrao GTA preko gamepada ili na konzoli. Zanima me da li je vožnja napravljena isto kao i na tipkovnici, tj. imaš samo naprijed punim gasom ili možeš kontrolirati brzinu (npr Mafija i speed limit)?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Za ovo će trebat svemirski komp od jedno 10k.I još će izbacit neoptimizirano smeće jel će prvo igra na konzole ić.I mi ćemo dobit ku*ac.

Tak za svaku Rockstarovu igru.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Space kaže...

Bilo bi fora da u GTA V vrate mogućnost kupovanja poslovnica i kuća. Mislim da mi je jedino to falilo u GTA IV seriji. Šteta je što rockstar neće sudjelovati na E3-u, što vjerojatno zanči da neće davati nove informacije do listopada ili kasnije, ako i uopće ove godine.

Da li je netko igrao GTA preko gamepada ili na konzoli. Zanima me da li je vožnja napravljena isto kao i na tipkovnici, tj. imaš samo naprijed punim gasom ili možeš kontrolirati brzinu (npr Mafija i speed limit)?

Da, na gamepadu ako si malo pomaknuo "gljivu" malo je skrenuo, a na tipkovnici kako si god tiskao uvijek je išao do kraja. Za ubrzanje ne znam jer uvijek vozim punim gasom.

Ustajte prezreni na svijetu !
15 godina
neaktivan
Space kaže...

U IV-ci na boxu moeš kontrolirati gas (ako misliš na princip malo stisneš-sporo ide). Isto vrijedi i za upravljanje, za ps3 ne znam 

14 godina
neaktivan
GTA 5

Za PS3 isto kontroliraš sa R2..uglavnom.. ko što je kolega gore naveo... upravo to, dokaz to što taj charachter na jednoj slici nema, a na drugoj ima tetovažu upravo znači da će tatoo saloon bit opet ubačen..kao u San Andreasu.. A što se tiče optimiziranja igre, mene samo brine hoću li ja moći igrat na LOW ili ne, meni bolje netreba iskreno rečeno..

http://www.hercegbosna.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Ma više me zanimalo za princip. Ako nabavim novu konfu do izlaska GTA V možda uzmem i gamepad ( 360 PC su navodno odlični). A pošto su gljive na gamepadu "osjetljivije" od strelica, zanima me za preciznost. Na tastaturi mi je malo glupo što imaš samo opciju ili puni gas ili nikako, pa kombinacijom drži pusti održavaš željenu brzinu. Također, da li znate da li igra ubaci auto aim pristup ako se igra na gamepadu (gta IV), barem za vožnju iako i za pješice ne bi bilo loše ( govorim naravno o nišanjenju kod upotrebe oružija). Zadnji put sam gamepad koristia prije 5-6 godina, neki od 40 kn koji je nakon 2 dana upotrebe uvijek tjerao vozilo naprijed lijevo pritiskom hexagona prema gore/naprijed ( onaj shit izmedu gljive i fiksne tipke ). Ako je vožnja ugodnija, onda je samo za to gamepad dovoljan jer vožnja u GTA je barem 60-70% igre.

1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

mislim da ima opcija za autoaim

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
mar123 kaže...

U San Andreas si mogao namjestit mouse ili gamepad. Na mouse moraš sam ciljat, na gamepad je autoaim.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
17 godina
Vapor kaže...
mar123 kaže...

U San Andreas si mogao namjestit mouse ili gamepad. Na mouse moraš sam ciljat, na gamepad je autoaim.

Tak je, jedina razlika izmedu GTA SA PC i PS2 verzije (ako koristis gamepad) je u tome sto PS2 verzija ima 2player mod, a poslije je modding zajednica dodala isto i za PC tako da su igre bile prakticki iste (ne racunajuci u buducnost modove za PC)....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
protjeran
Electricman :) kaže...

Ja bih volio da postoji igra u kojoj mozes ici po cijelom svijetu,to bi bilo bas super,ali pe tesko je napraviti svaki grad i sl :(

Točno to. Nešto kao GTA World. Da možeš ići po cijelom svijetu, da su ti dostupna sva vozila, da ima ljudi i životinja, ugl. to bilo super.

Battlefield 3: AMDGamer_CRO
15 godina
AMD Phenom II X4 kaže...
Electricman :) kaže...

Ja bih volio da postoji igra u kojoj mozes ici po cijelom svijetu,to bi bilo bas super,ali pe tesko je napraviti svaki grad i sl :(

Točno to. Nešto kao GTA World. Da možeš ići po cijelom svijetu, da su ti dostupna sva vozila, da ima ljudi i životinja, ugl. to bilo super.

To je science-fiction za dananja vremena.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
17 godina
GTA 5

Mozes sanjati, ali dalekoooooo je to od stvarnosti, nesto manje se i da sklepati... ali ti ocekujes previse, cijeli svijet? malo ste neozbiljni

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Znam, ali za 10-15 god. bi već mogle izaći takve igre... Izrada bi trajala godinama

Battlelog: AMDGamer_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Bar GTA America/Europe...I africa bi isto bila dobra...Po pustinji :D

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Znam, ali za 10-15 god. bi već mogle izaći takve igre... Izrada bi trajala godinama

10-15? Ja kazem puno prije...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/outerra/128179.aspx

http://outerra.com/

Sorry zbog OT. Sto se GTA5 tice, ne sumnjam da ce biti hrpa sadrzaja, za svakoga ponesto. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 15:14 (Minoza).
17 godina
GTA 5

Joj Outera, to kao prvo nije bas neka fizika, objekti i grafika nisu bas neke kvalitete aka sve je identicno (barem dok sam ja to probao)..... shvacam da je to podloga, svaka cast, impresivno jest i treba takve projekte podrzati ali dok ces vidjeti kvalitetan proizvod pogonjen tim engine-om uz vizualnu kvalitetu, naprednu fiziku kao u high end naslovima (da ne govvorim o ostalim segmentima) proci ce jos dosta vremena.

BTW sumnjam da ce prave igre ici  tom smijeru jer jedna igra napravljena, osim sto ce biti "prazna" zbog nedostatka sadrzaja (a hoce sigurno jer tko ce popuniti takvu mapu?), biti ce i na neki nacin "zarazna" jer se nitko nece odvajati od nje, bacit ce se svi u moding zajednicu i zanemariti ostale igre u velikom broju..... za kvalitetnu igru nam ne treba world like mapa jer pod broj jedan, sve da se cijela mapa i popuni sadrzajem, do smrti neces otkriti sav sadrzaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Joj Outera, to kao prvo nije bas neka fizika, objekti i grafika nisu bas neke kvalitete aka sve je identicno (barem dok sam ja to probao)..... shvacam da je to podloga, svaka cast, impresivno jest i treba takve projekte podrzati ali dok ces vidjeti kvalitetan proizvod pogonjen tim engine-om uz vizualnu kvalitetu, naprednu fiziku kao u high end naslovima (da ne govvorim o ostalim segmentima) proci ce jos dosta vremena.

BTW sumnjam da ce prave igre ici  tom smijeru jer jedna igra napravljena, osim sto ce biti "prazna" zbog nedostatka sadrzaja (a hoce sigurno jer tko ce popuniti takvu mapu?), biti ce i na neki nacin "zarazna" jer se nitko nece odvajati od nje, bacit ce se svi u moding zajednicu i zanemariti ostale igre u velikom broju..... za kvalitetnu igru nam ne treba world like mapa jer pod broj jedan, sve da se cijela mapa i popuni sadrzajem, do smrti neces otkriti sav sadrzaj.

Ja sam zapravo samo konstatirao da je tehnologija već sada dostupna, te da je 10-15 godina nerealno dugačak rok. Smatram da će već kroz nekoliko godina ovakve ideje biti realizirane. Outerra je u alfa fazi, a ideja je da se kroz nekoliko godina "popuni" sadržajem, a ujedno i nije jedini takav projekt, samo je jedini koji je već sada "igriv". Ne znam kada si probao i dali imaš pristup full verziji, ali ne mogu se složiti da fizika nije na nivou jer koristi poznate pakete za kalkulaciju fizike vozila i letala (Bullet, JSBsim), moguća je i destrukcija terena i još štošta... Izgled... budući da se radi o kombinaciji proceduralnih tehnika te predefiniranih vrijednosti, nije neki problem napraviti varijacije u izgledu okoliša. Tu se naprosto radi o poretku prioriteta, ništa drugo.

No da ne idemo dalje u OT... Za GTA tip igre dovoljna je jedna veća mapa (otok?), koja će onda biti popunjena sa hrpom raznolikog sadržaja. Ja također mislim da je bolje imati manju i "gušću" mapu, nego kilometre i kilometre ničega. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 17:08 (Minoza).
14 godina
neaktivan
GTA 5

san jedan dan otić u Los Angeles al hebiga  izgleda da to neću doživit...jedina opcija mi preostaje u gta V na mojoj kanti i sve to na low postavkama {#} nooooooooo  {#}  jeftinije me izađe :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 17:21 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Nema sumnje da će GTA V biti sjajno optimiziran. To su nam dokazali upravo sada sa izlaskom Max Payna za PC.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

san jedan dan otić u Los Angeles al hebiga  izgleda da to neću doživit...jedina opcija mi preostaje u gta V na mojoj kanti i sve to na low postavkama {#} nooooooooo  {#}  jeftinije me izađe :D

A ono, nista posebno, lipo je to sve, velik grad, ima svega i svacega, al ima lipsih mista za vidit po svitu {#} nama je to dozivljaj, al jedan put otic vidit i vise nemas ambicija vratit se tamo. Doduse ima lipih single trackova za vozit bike {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Da to sigurno.... Kad pogledaš ovaj LA veći nego cijela Hrvatska {#}....... upravo to što ima svega i veliki izbor   privuče te da posjetiš da vidiš sve te  nebodere , da vidiš stil života ljudi i sve ostalo.... sve je to luksuz a karta boli glava.... ali tko zna jednog dana {#}  zasad ostat u selendri... bolje da ne požurivaju sa gta v i da to naprave kako spada da kasnije se ne krpa igra uz raznorazne verzije patcheva.. 

14 godina
neaktivan

ništa ne pričat još {#}

16 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Da to sigurno.... Kad pogledaš ovaj LA veći nego cijela Hrvatska {#}....... upravo to što ima svega i veliki izbor   privuče te da posjetiš da vidiš sve te  nebodere , da vidiš stil života ljudi i sve ostalo.... sve je to luksuz a karta boli glava.... ali tko zna jednog dana {#}  zasad ostat u selendri... bolje da ne požurivaju sa gta v i da to naprave kako spada da kasnije se ne krpa igra uz raznorazne verzije patcheva.. 

Ne znam, meni je draže bilo ono okolo, priroda i tako, zato se i nadam da će V imat lijepo sređene ruralne puteljke. A u vezi LA-a, draže mi je bilo prolazit ulicama Londona, parkovima, etc., nego vrludat po betonskoj džungli. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ako se ova igra odlicno napravi, ako se vrati stari štih " GTA SA " ( mozda u nekoj granici ), mislim da bi MP mogao bit zanimljiv, da se ekipa sa sampa prebace na nesto novo ^^

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Ako se ova igra odlicno napravi, ako se vrati stari štih " GTA SA " ( mozda u nekoj granici ), mislim da bi MP mogao bit zanimljiv, da se ekipa sa sampa prebace na nesto novo ^^

V:MP ti je vec u planu :) tako da, sudeno im je lol

16 godina
GTA 5

jesu oni potvrdili tuning auta?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ako bude poput GTA: SA, pomalo neozbiljna, definitivno je uzimam :)

Verum est, summus hominorum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice