Prema VGReleases, Gta V bi trebao izaći 15.11.2012.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prema VGReleases, Gta V bi trebao izaći 15.11.2012.
Prema njima je za PS3 out now.
Seems legit.
Ako koga zanima, Rockstar nudi posao da budete BETA testeri. IZVOR, PRIJAVA ZA BETA TESTERA
Ako vas jos nesto zanima za GTA V --- GTA5Videos
Traže te životopis. (CV - Curiculum Vitae)
Ja se nikada nebi ni prijavljivao za beta testiranje.Samo si spojlaš igru igrajući totalno nedovršenu i vrlo bugovitu verziju.
Ionako kad izađe bude prepuna bugova,a zamisli još u beti...
Evo poslan CV. Ako ne ništa Samsung lijepo izgleda u njemu :)
upravo sam se isao preijavit i evo neznam sta je ovo

HoS?
kolko vidim to nije testiranje gta v nego svih rockstarovih igara, a volio bi dobit max payne 3 vise nego ista.
nisam znao da treba i zivotopis sudjelovao sam u battelfild 3 alphi i nije to sve trebalo ispunjavat
nisam znao da treba i zivotopis sudjelovao sam u battelfild 3 alphi i nije to sve trebalo ispunjavat
Ovo je plaćen posao, a za posao je obično potreban životopis i pismo motivacije, ne?
ovo nije prijava prvenstveno za testiranje gta v igre nego prijava za zaposljavanje u rockstaru kao beta tester svih igara. pa da je to ono ti se prijavis a oni ti salju igru 2 mjeseca prije izlaska svi bi se prijavili.
aha sad kuzim ja sam mislio da je to samo testiranje gta V
nekuzim te price, rockstar je odusto od pc-a, vise ne rade za pc. o cemu vi? pa samo jednu igru nisu za pc napravili a to je red dead redemption. la noire su stavili iako je prodaja nikakva(zato tolka snizenja na steamu). max payne 3 odma izlazi za pc, i gta v ce sigurno izac.
Zaboravio si na Grand Theft Auto Liberty City Stories i Grand Theft Auto Vice City Stories koje su se pojavile samo na PSP I PS2.
Zasto to spominjes, nije zaboravio nista..... pa te igre nisu dosle ni za xbox.... osim toga, Vice City stories je vise-manje isto sto i Vice City (rekao bih kao jedan mali mod), a Liberty City stories takoder (GTA 3) tako da to nije vrijedno spomena. GTA IV je "jedva" izasao za PC, a i PC verzije se bas i nije nesto proslavila, sami problemi (kako prodaja, anit-pirate zastita, tako i optimiziranst, bugovi itd) tako da me necee cuditi ako ce GTA V biti "consoles only" igra
Vice City stories je vise-manje isto sto i Vice City
Jedino što je isto u ove dvije igre je grad u kojem se odvija radnja, dok su misije različite tako da to po meni nije isto.
Hah pa testira se samo GTA 5 kako nesvatate,ROCKSTAR NORTH je trazio testere to je fabrika koja pravi GTA 5,imamo po cijelom svijetu Rockstar games fabrike,A ROCKSTAR north se nalazi u Evropi...Uglavnom oni su trazili testere a to znaci da se GTA 5 testira :D
Kad će više neka nova službena informacija -.- ništa od 11. mjseca
Kad će više neka nova službena informacija -.- ništa od 11. mjseca
Tako to GTA radi, onda će odjednom početi svako malo nešto ( svaki tjedan, dva ), kao i s Max Payneom, i onda nestaju do mjesec, dva prije izlaska.
kad izlai gta5
Ajde ne zezaj covjeka, a i skoro si mene. Gledam ono i mislim si dobro izgleda ajd ali sad nitko o novom traileru ni rijeci,a i trailer je iz 11. 12. 2011 xD . I da to je trailer za igru Eight Days.
kad izlai gta5
Ja već igram. Ukrao sam jedan primjerak od FBI-a.
jedva ckem da dode
15.11.2012 tko bu do dočeko...jedva čekam.....
15.11.2012 tko bu do dočeko...jedva čekam.....
Od kud ti taj datum?
tko zna kolka mašina treba za pokrenuti
tko zna kolka mašina treba za pokrenuti
Još se nezna, ak oti je išla četvorka vjerojatno će i ovo.
masina cije je ime PS3