Di si uzeo, koja je cijena ?
Amazon. 28 eur.
Di si uzeo, koja je cijena ?
Amazon. 28 eur.
Namjeravam kupiti Xbox S, što osim konzole treba da kupim da igram on line FIFU 23 i Pes. Bune me tu goldovi ultimate i to.
Namjeravam kupiti Xbox S, što osim konzole treba da kupim da igram on line FIFU 23 i Pes. Bune me tu goldovi ultimate i to.
Kupi Gold i to ti bude dovoljno da igraš online.
Pozdrav, imam problem oko kupovine igara na xboxu u store. Davno sam napravio gamepass vpn na uk i to fercera.
Trenutno pokušavam kupiti gta s x optimized, preko visa zaba kartice gdje sam prebacio u funte GBP. Zatraži autorizaciju tokena itd, ali izbaci grešku.
Pa kako kupiti? Preko paypala, ili paysafe card?
A gle, problem je što je SeX u zadnje vrijeme stalno dostupan. S Amazona sa dostavom dođe oko 4200kn. Ako ideš preko mailbox.de i manje. Probaj sa 4500-4600 za početak pa ćeš vidjeti.
Ljudi heeelp, popusti danas istjecu, kako kupiti igre preko microsoft store-a. Imam gamepass preko vpn-a aktiviran na uk regiji. Ali mi ne prolazi visa devizna sa funtama ni paypal. Moram li mijenjat regije na xbox-u ili se adrese billinga moraju podudarat na kartici i accountu?
Da li preko cdkeys radi kupnja i aktivacija igre, iako piše ne može se aktivirati u hrvatskoj?
https://www.cdkeys.com/grand-theft-auto-v-xbox-series-x-s-uk
Ljudi heeelp, popusti danas istjecu, kako kupiti igre preko microsoft store-a. Imam gamepass preko vpn-a aktiviran na uk regiji. Ali mi ne prolazi visa devizna sa funtama ni paypal. Moram li mijenjat regije na xbox-u ili se adrese billinga moraju podudarat na kartici i accountu?
Da li preko cdkeys radi kupnja i aktivacija igre, iako piše ne može se aktivirati u hrvatskoj?
S tom karticom i inače plaćaš preko Interneta?
Možeš kupiti s cdkeys pa onda preko VPN aktiviraš. Većina tako i radi. Ali ne treba niti key biti za UK koliko znam. Moj gamepass je turski, account je UK, a kupio sam recimo Asassing Creed argentinski i preko VPN-a aktivirao.
Možeš kupiti s cdkeys pa onda preko VPN aktiviraš. Većina tako i radi. Ali ne treba niti key biti za UK koliko znam. Moj gamepass je turski, account je UK, a kupio sam recimo Asassing Creed argentinski i preko VPN-a aktivirao.
Da tom karticom prolazi npr kupovina na nintendo storeu preko switcha u funtama, vjerojatno jer nintendo im ofišl podršku i sve to. Ali je li moguce kupovat karticama ili paypalom igre sa xbox storea bez vpn-ova itd?
E i to me malo zbunjuje sa vpn-om aktivacija na xboxu itd, misliš preko vpn-a aktivirat na pc microsoft storeu? Mislim kako koristit vpn ako idem direktno preko xbox konzole. A i tipa neke igre koje nude upgrade na X S verziju kao wreckfest, nije li to samo moguce uraditi iz konzole i njihovog storea.
Da tom karticom prolazi npr kupovina na nintendo storeu preko switcha u funtama, vjerojatno jer nintendo im ofišl podršku i sve to. Ali je li moguce kupovat karticama ili paypalom igre sa xbox storea bez vpn-ova itd?
E i to me malo zbunjuje sa vpn-om aktivacija na xboxu itd, misliš preko vpn-a aktivirat na pc microsoft storeu? Mislim kako koristit vpn ako idem direktno preko xbox konzole. A i tipa neke igre koje nude upgrade na X S verziju kao wreckfest, nije li to samo moguce uraditi iz konzole i njihovog storea.
Ne znam do čega je. U svakom slučaju niti ne trebaš imati devizni račun sa funtama. Ja sve plaćam sa svog žiroračuna gdje su kune i kod plaćanja se napravi konverzija. Nisam kupovao igre direkt sa xbox storea pa ne znam.
Kupiš na cdkeys i aktiviraš preko xbox web stranice na kompu kojoj pristupiš preko VPN-a zemlje za koju je key. A na konzolu onda instaliraš koju god verziju hoćeš.
moguce je kupit s hrv karticom na storu, meni je proslo prije par dana. Pogledaj ako imas dnevni limit za kupovinu preko interneta na kartici pa ti mozda zato nece
btw na storu imas 2 gta, jedan od20 i nes eura i jedan od 15, uzmi ovaj od 15 dobijes story i online za jeftiniju cijenu
Da li neko od vas igra na 1080p TV-u i koristi Series S?
Igram na 1440p i 4K TV, ali većinom monitor. Zašto pitaš?
Igram na 1440p i 4K TV, ali većinom monitor. Zašto pitaš?
E ništa, treba mi 1080p frend
Nemam Series S, ali 1080p je idealan za tu konzolu. Ionako je većina igara 1080p ili manje.
Igram ja, reci.
Gdje je najbolje naručiti Fifu 23 za xbox s mislim gdje je najjeftinije
A postoji li na xbox nešto kao ea ultimate gdje ima fifa i još neke novije igre. Na xbox nađem obični ea play ali nema ultimate
Ovo me ne cudi uzevsi u obzir koliko su zapeli sa online djelom Infinita
Takodjer kako se cini Forza Motorsport 8 bi mogla preskocit 2023 ili barem izlazak u prvoj polovici iste godine,nadajmo se da MS ima nesto drugo da popuni AAA praznine.
To cemo realno dobit u 2024 ali takodjer ocekujem nevjerovatnu igru.
Tko zna mozda u 2023 uleti novi DOOM,ovi iz ID softwarea su sposobni.
Ma bit ce Forza i Starfield iduce godine.
Za Forzu ocekujem da bude kak spada, dok sam za Starfield 100% siguran da ce imat hrpu bugova jer boli njih ona stvar. Prolazilo im je prije prolazit ce opet. Zadnji njihov IP koji sam igrao je bio Fallout New Vegas, a mislim da ce i ostat na tome.
Starfield me privlacio dok nisu pokazali onaj gameplay
Ma bit ce Forza i Starfield iduce godine.
Za Forzu ocekujem da bude kak spada, dok sam za Starfield 100% siguran da ce imat hrpu bugova jer boli njih ona stvar. Prolazilo im je prije prolazit ce opet. Zadnji njihov IP koji sam igrao je bio Fallout New Vegas, a mislim da ce i ostat na tome.
Starfield me privlacio dok nisu pokazali onaj gameplay
Tehnički gledano, radio ga je Obsidian, a Bethesda samo izdala. Za Starfield nisam imao neka očekivanja, a i to je skroz splasnulo nakon one "1000 planets" najave.
Kako da dodam PAypal na xbox ,, acaunt je iz Amerike i uvijek me vraća na zip codu
Pozdrav!
Mozete mi pomoc? Trebam kupiti Xbox Wireless Adapter za Windows 10 posto bez tog USB-a, controler i Pc ne komuniciraju bas dobro, drifta i trza svako malo. Controler je skoro nov Elit V2.
Na netu nemogu pronaci original USB adapter da je dostupan, jedino neke imitacije ali ne i original.
Ako mi mozete preporuciti neki da valja, a da nije bacen novac, tj da ce valjati.
Hvala vam! 🍻