Xbox 360 ili Ps3 zaključana tema

poruka: 28
|
čitano: 9.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Uskoro kupujem konzolu a neznam koju bih uzeo.Jel mi mozete predloziti sta je bolje?Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Jel ima koga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Imas vec takvu temu!!!!! Ne otvaraj bezveze teme, kositi serch!!!Viče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Ma gledo sam tamo ali nema niceg korisnog samo svadje.Zato sam otvorio temu.Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Ima li sta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 ili Ps3
XboX 360 kaže...

Ma gledo sam tamo ali nema niceg korisnog samo svadje.Zato sam otvorio temu.Neodlučan

Aha, zato korisnik pod nadimkom XboX 360 otvara novu temu ovako naslovljenu. Jer ne želi prepucavanja. Smijeh

Da ostanem na temi: X360. Jer PS3 ima Gran Turismo 5.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 15:27 (Elk Cloner).
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Tako je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Moj glas ide za PS3 jer ima 8-jezgreni proc (xbox ima 2-jezgreni) i bolji kontroler i efikasnije i ljepše sučelje te podršku za blu-ray (nije toliko važno, ali sve se broji)......

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

I meni je PS3 dobar ali igrice po 500 kn??Iznenađen

Xbox 360 je isto dobar ali kod njega je dobro to što se moze modificirat a ovaj nemože.

Čito sam puno tema o tome ali samo prepucavanja pa sam zato ja ovu otvorio.

Vidio u vemil-u xbox 360 premium za 2.200 kn tako negdje pa sad se za njega zainteresiro ali još nisam siguran zato pitam vas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na kraju sve ovisi o tome koji ti se više sviđa, meni je osobno box malo bolje dizajniran, ali PS3 ima bolji kontroler...igre su skoro jednake, jedine razlike su možda jako male u grafici..box je isplativiji, ali je trojka kvalitetnija i ima više ekskluziva (kolko ja znam)...

EDIT: evo link za XBox 360 Arcade, mislim da je to najjeftiniji koji se može naći u Hrvatskoj

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 10:56 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Arcade me nezanima i preslab mi je jedino moze premium ili elite ali da je jeftiniji.Gledo sam razlike u grafici i nekako mi se bolje čini xbox 360.Više me zanima xbox nego ps3 jer je peskup i nema za ugradit čip.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Ako ugradiš čip u box 360, nećeš moći pristupit MS-ovim stranicama za box pa ako ti je to bitno...

P.S. evo još jedan link (Premium) i još jedan link (Elite)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XboX 360 kaže...

Arcade me nezanima i preslab mi je jedino moze premium ili elite ali da je jeftiniji.Gledo sam razlike u grafici i nekako mi se bolje čini xbox 360.Više me zanima xbox nego ps3 jer je peskup i nema za ugradit čip.

Kakav cip?!? To je piratstvo. Ako su ti kod nas igre preskupe, kupuj vani. Arcade je isto "snazan" kao i ovi ostali, jedino mu HDD nedostaje.

RazerDinoMan:

Ako ne mozes pristupit MS stranicama, kako onda skidas updateove? Dakle, s cipom nis od gledanja divxa na xboxu? Iznenađen

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 11:36 (SupremeCommander).
16 godina
neaktivan

Joj da, to je samo za piratske igre!Ako nije, za nešto piratsko je...

17 godina
neaktivan
Dok te ne skuže možeš...

Kad te skuže, konzola dobije hardverski ban i to je to, nema više na Live.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Xbox 360 ili Ps3

ma kakvo piratstvo...to je glupo...bolje kupit igru i onda ju posteno prođes a ne kad imas 100 igra i neznas kaj bi....nakraju igras sam jednu,a igre se kupiju prek oglasnika ili izvana

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 11:51 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

ma uopce me ne zanima live zato jel imam komp za to.bitno je da mogu igrat igrice na njemu.ok?I uzet cu si naradije premium.pristojna cijena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Potpuno se slažem, jedino ako ti treba veći hard onda premium..

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Da pa zato ću i uzet premium.Elite mi netreba to je prejako i preskupo.Ovo mi je taman.Od PS3-a sam odustao to mi je preskupo.A i igrice isto.Na internet uopće neću ić na njemu,imam komp za to.Uzet ću siga u vemil-u imam 1 godinu garancije,sam ga modificiram kupim jos jedan joystick i to je to.Osmijeh

Na pocetko sam odmah htio PS3 ali kad sam sve vidio ipak sam odustao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:07 (XboX 360).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Mislim da modificiranjem gubiš garanciju..

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Moj glas ide za PS3 jer ima 8-jezgreni proc (xbox ima 2-jezgreni) i bolji kontroler i efikasnije i ljepše sučelje te podršku za blu-ray (nije toliko važno, ali sve se broji)......

Ps3 ima 6 jezgri + 1 koja se bavi samo OS na ps3 konzoli. Xbox 360 ima trojezgreni procesor ( 3.2 Ghz po jezgri ) . Ali zbog slabijeg GPU -a u igri dobivamo slabije preformanse kod ps3 konzole zato što se ne može iskoristit snaga cell procesora . U Xboxu je GPU i CPU napravljeni tako da ne ograničavaju jedno drugo i iskoristi se puni potencijal. Zbog toga je grafika ista , a nekad malo i bolja kod x360 nego na ps3 konzoli. Ako je jedan GTA IV stao na dvd dl za x360 onda može svaka igra i to nije ograničavajući aspekt. Za HD filmove služi xbox live , preko kojeg gledaš sve novije filmove u HD . sad će biti i 1080p sa novim updateom, zato xbox ne treba blu ray. Što se tiče sučelja to govori u svoje ime , svako ima svoj ukus ... osobno mi je ljepše NXE sučelje od ps3 ... Sve u svemu cell procesor nije prednost koliko ti misliš, zapravo nije uopće prednost jer Xenon procesor u x360 vrti HD filmove i igre bez problema .. pozz

Xbox 360 - Jump in
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Mislim da modificiranjem gubiš garanciju..

Kupiš u Sophos labu sa modifikacijom i dobiješ garanciju .

Xbox 360 - Jump in
16 godina
Xbox 360 ili Ps3

e stari moj, jesi ga razvukao... kupi si xbox360 i gotovo... laprdaš previše!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

neznam sada...što da uzmem..za krizmu su mi obecali ps3..jeli ps3 bolji od xboxa i jel na ps3 ima besplatan online??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

neznam sada...što da uzmem..za krizmu su mi obecali ps3..jeli ps3 bolji od xboxa i jel na ps3 ima besplatan online??

postoji sluzbena tema za tu raspravu

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-playstation-3/30.aspx

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
neaktivan
Xbox 360 ili Ps3

Ps3 je bolji imam ja od 320 giga slim+lcd 82 inc hdRedy,stvarno je zakonnnnnnnnnna

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ps3 naravno

17 godina

daj ohladi covjece

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
1
Nova poruka
E-mail: