Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.288.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
RaTpY kaže...
Dakle mogu mnogo igrica da igram npr 2011 god do 2016 ima mnogo igrica...Jer skoro sam sve igre propustio jer mi je komp pre slab...

sve koje su izašle (i ako ih uspiješ naći za download na internetu) možeš igrati. 

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam jedan tehnički problem pa ne znam kome se javit prije. Naime Xbox 360 mi je radio sasvim ok na Amisu u jednom stanu. Sad sam se preselio, tamo je Iskon internet i xBox se jednostavno neće spojit na net. Znači spojen je na switch na koji je spojen i komp i to je spojeno na router. Komp uredno ima internet, mobiteli preko wifi-a imaju net, no xBox svaki put padne na testu konekcije na internet.

Kome se javit? Iskonu?

hvala!

10 godina
neaktivan
zriha kaže...

Pozdrav svima,

imam jedan tehnički problem pa ne znam kome se javit prije. Naime Xbox 360 mi je radio sasvim ok na Amisu u jednom stanu. Sad sam se preselio, tamo je Iskon internet i xBox se jednostavno neće spojit na net. Znači spojen je na switch na koji je spojen i komp i to je spojeno na router. Komp uredno ima internet, mobiteli preko wifi-a imaju net, no xBox svaki put padne na testu konekcije na internet.

Kome se javit? Iskonu?

hvala!

mislim da moraš ručno postaviti IP adresu i gateway na XBOX-u a ne na automatskom jer ti krivo postavi gateway od switchera a ne od glavnog routera... 

11 godina
neaktivan

Hvala ti, budem probao! :)

12 godina

Jel zna netko di ima za kupiti u Hr strujni adapter za kinect?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovako imam xbox360, modificiran je mislim da je modifikacija lt+ jer pokrece samo dvd...ovako zanima me kako da napravim update na noviji dash jer bi igro rise of tomb raider a on mi zahtijeva noviji update...nov sam sta se tice xboxa imo sam do sad ps pa bi volio da mi neko pomogne a da ja ne napravim neku gresku...hvala!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mladen19 kaže...

ovako imam xbox360, modificiran je mislim da je modifikacija lt+ jer pokrece samo dvd...ovako zanima me kako da napravim update na noviji dash jer bi igro rise of tomb raider a on mi zahtijeva noviji update...nov sam sta se tice xboxa imo sam do sad ps pa bi volio da mi neko pomogne a da ja ne napravim neku gresku...hvala!!

imaš ovdje sve potrebno (ovo je samo za LT3 modifikaciju. u slučaju da imaš neku stariju morat ćeš ponovno raditi LT3 modifikaciju)

http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/14494-xbox-360-dashboard-system-update-2-0-17489-0-download-avatars.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 14:19 (dadn).
17 godina
neaktivan

kako da znat dal je lt3 modifikacija....dash mi je 2.0.17150.0, meni treba update na lt 3.0

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 14:26 (mladen19).
10 godina
neaktivan
mladen19 kaže...

kako da znat dal je lt3 modifikacija....dash mi je 2.0.17150.0, meni treba update na lt 3.0

mislim da je kod tebe LT3 zbog verzije dashboarda, pa nema problema...

14 godina
Ekipa novi sam u ovome, ovako imam "xbox 360 s model 1439" ..

Moze li me netko uputiti sto mi je moguce od modifikacije ili uputit me linkovima na pm..

Sto mi je najpametnije cinit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jeti kaže...
Ekipa novi sam u ovome, ovako imam "xbox 360 s model 1439" ..

Moze li me netko uputiti sto mi je moguce od modifikacije ili uputit me linkovima na pm..

Sto mi je najpametnije cinit?

imaš 2 mogućnosti, modifikacija čipom (RGH) ili modifikaciju firmvarea dvd čitača (LT3, tj. iXtreme LT+ 3.0)

glavne razlike su ti te da kod modifikacije čipom igrice možeš pokretati sa USB/HDD direktno, plus imaš mogućnosti pokretanja igara od stare generacije XBOX-a, te pokretanje raznih emulatora (NES, SNES, Mame, FBA, Amiga...) i homebrew aplikacija (FSD ili Aurora Dashboard, traineri za igre...). sa RGH modifikacijom ne smiješ se konektirati na Live uslugu (kupovanje igara, online igranje...)

kod LT3 modifikacije možeš igrati kopije igara na posebnim DVD medijima i koristiti live uslugu i to je to...

svatko će ti reći svoje mišljenje. onaj tko ima LT3 uvjeravat će te da je LT3 bolji. tko ima RGH uvjeravat ćete da je RGH bolji i da nudi više. LT3 nije loš dapače, ali po meni njegova glavna mana je malo kompliciranije snimanje kopija igara na posebne Verbatim DVD+R medije što početnicima može biti malo komplicirano ali ako korisnik želi online igranje preko Live usluge onda mu je to jedina mogućnost. RGH s druge strane je skuplji za napraviti ali ipak nudi više mogućnosti korisniku ako se je spreman malo "poigrati" sa mogućnostima koje mu omogućuje. ima i RGH mogućnost za online igranje ali ne preko Live usluge

ima na internetu i oglasnicima raznih koji nude usluge modifikacije i tu treba biti oprezan naročito kod ugradnje čipa jer taj posao treba dobro obaviti sa dobrim čipom. Možeš se npr raspitati u Infomarku oko cijene i slično... samo prije pogledaj datum proizvodnje XBOX-a, piše ti odozada na naljepnici (MFR Date).

14 godina
Draze mi bude zivjeti kad ti netko ovako lijepo pojasni.. :D

Nije mi jasno jel postoji mogucnost samoincijativnog narezivanja dva-a i sredjivanja lt 3.0..

Pise na konzoli mfr datr 2010-09-06
10 godina
neaktivan

možeš sve sam obaviti ali tu ti moja pomoć prestaje jer mi LT3 nikad nije trebao pa ga nisam radio. onako po sjećanju ti mogu reći da je važno da znaš koji je dvd drive u XBOX-u i onda se prema tome stavlja firmvare, još neka caka ima valjda sa ovim Slim konzolama ali stvarno sad ne znam točno (možda i griješim)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 14:32 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav Ekipa. Necu zamjerit nikom ako ne odgovori jer se mozda ponavljalo pitanje, ali toliko puno stranica da jednostavno mi se ne da. Onako iskreno. :D

Imam xbox vec par godina i acc na gmailu pa se ne mogu prijaviti na xbox stranicu,
Imam gold kupljen ne mogu ga iskoristiti jer mi pise da se ne podudaraju post code i mjesto. Location na system settingsu je u.s. I nasao sam neku rendom adresu unesao i nista,ista stvar. Pokusao sam s nekoliko adresa,a ne zelim radit novi acc jer ovdje imam dosta toga pa mozda postoji neki nacin

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ako ti treba napravi sa http://www.fakenamegenerator.com/ prema odabranoj državi napravi ti adresu i sve što ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ista stvar, probao s tri adrese "the postal code you entered doesn't match your city and state or locale."
10 godina
neaktivan

za one koji još uvijek koristi stari FSD na RGH

Freestyle Dash v 3.783
Update:
- Replaced World Weather key on the API Key v2
- Fix forecast (new tags)
Language: English

Author update: cosmaty

download

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

možeš sve sam obaviti ali tu ti moja pomoć prestaje jer mi LT3 nikad nije trebao pa ga nisam radio. onako po sjećanju ti mogu reći da je važno da znaš koji je dvd drive u XBOX-u i onda se prema tome stavlja firmvare, još neka caka ima valjda sa ovim Slim konzolama ali stvarno sad ne znam točno (možda i griješim)

Ima caka. Kod Slim konzola treba mjenjati nekakvu pločicu (valjda radi teže modifikacije i pada piratiziranja)

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 14:13 (Flexan22).
13 godina

molim pomoč...prilikom pokretanja igara ono kad nudi storage device u ponudi imam kao dva odabira, kao dvije particije od 500 gb harda, nešto memory od 2,9 gb i ostatak diska...e ja sam večinu igara sejvao na taj memory jer sam pretpostavio da to tome služi ono nešto kao memory kartica i jučer dok sam pokrenuo igru nisam mogao doči do sejva a za tu memoriju mi je pisalo da je neformatirana i tome slotu nemogu pristupit jedino mi nudi format...dal mogu kako sejvove spasit?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

molim pomoč...prilikom pokretanja igara ono kad nudi storage device u ponudi imam kao dva odabira, kao dvije particije od 500 gb harda, nešto memory od 2,9 gb i ostatak diska...e ja sam večinu igara sejvao na taj memory jer sam pretpostavio da to tome služi ono nešto kao memory kartica i jučer dok sam pokrenuo igru nisam mogao doči do sejva a za tu memoriju mi je pisalo da je neformatirana i tome slotu nemogu pristupit jedino mi nudi format...dal mogu kako sejvove spasit?

nikad nisam imao problema s time... ako ne možeš pristupiti onda si najvjerojatnije i izgubio sejvove...

a pristup preko FTP? možeš probati i sa http://godspeed.codeplex.com/ samo moraš imati pokrenut FSD ili Aurora no sumnjam da će pomoći ako on sam ne vidi memoriju

10 godina
neaktivan

tko igra Minecraft Story Mode, za novu epizodu 5 treba i novi TU6 da bi radila.

http://www.xyzmods.com/index.php/topic/7119-minecraft-story-mode-tu6/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

novi update za Dashboard

RGH

XeBuild GUI 2.098 : 17502 kernel support added

* 2.098 *
– Updated: Now using xeBuild 1.17
– Updated: Now using Dashlaunch 3.17
– Updated: Now building 2.0.17502.0
– Updated: All Dashboards are now downloaded from http://www.gxarena.com/ instead of from http://www.homebrew-connection.org/

Dashlaunch 3.17 : 17502 kernel support added

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zanima me (premda sam to već možda pitala) sljedeće...

Gledala sam video u kojem se prikaziva 360 na Live servisu sa umetnutom snimljenom (dakle, ne originalnom) igrom. Mod je LT 3.0 kojeg i ja imam.

...  mogu i ja to napraviti sa svojom konzolom (spojiti na Live i online igrati snimljene igre)? Još usput, ako mogu online sa ne-originalnom igrom (u pitanju Minecraft), mogu li ja tu igru ažurirati (update) i kako? Molim kolege da se jave :)

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ajde ljudi zar je to tako teško pitanje?

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nije teško samo ja ti ne mogu dati potpuni odgovor (a i pitanje je da li uopće netko i prati temu više) ...  LT3 je i namjenjen za online igranje preko Live i to ti je već otprije rečeno ako me pamćenje služi.

što se tiče TU za igre, pa kad staviš DVD u XBOX i odeš pod games pogledaj informacije o igrici i da li nudi title update za nju... ako ne onda radiš sa USB... skineš sa interneta odgovarajući TU za media ID igre i sa Horizon ga stavi na USB (sve ovo pišem po pretpostavci kako bi moglo ići jer nikad nisam imao potrebe da koristim LT3)

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

btw.

izašla je The Walking Dead: Michonne epizoda 3

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

nije teško samo ja ti ne mogu dati potpuni odgovor (a i pitanje je da li uopće netko i prati temu više) ...  LT3 je i namjenjen za online igranje preko Live i to ti je već otprije rečeno ako me pamćenje služi.

što se tiče TU za igre, pa kad staviš DVD u XBOX i odeš pod games pogledaj informacije o igrici i da li nudi title update za nju... ako ne onda radiš sa USB... skineš sa interneta odgovarajući TU za media ID igre i sa Horizon ga stavi na USB (sve ovo pišem po pretpostavci kako bi moglo ići jer nikad nisam imao potrebe da koristim LT3)

tnx!!

Windows 8 + DVDROM
11 godina
neaktivan

Imam doma D-Link USB 2.0 antenu, i sad me zanima mogu li ju priključiti na 360 prvenstveno zbog uštede novca. Ili baš treba originalni Xbox 360 wireless adapter? Plz odgovor.

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trebas original.

Mozes jedino ap ustekat pomocu lan kabela.
--------------------------------------------------------------------------------------------
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice