Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.288.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
dadn kaže...
Flexan22 kaže...

pa problem je izgleda u upravljaču, možda kontakti nisu dobri, pogledaj i one opruge na kojima baterije imaju kontakt

nekada i bežični uređaji i drugi elektronički uređaji mogu ometati bežičnu vezu pa se kontroler gasi

Da... Pogledala sam u battery pack i imala sam šta vidjeti... Lijevi kontakt (u koji se utiče + pol baterije) je sav zamazan i ostrugan. Opruge su OK. Nemam ni jedne bežićne uređaje (osim kontrolera ) pa ništa ne može uzrokovati problem osim toga. Komp je ugašen (imam WiFi antenu) pa antena nikako ne može ometati signal. Hvala!

Windows 8 + DVDROM
13 godina
Flexan22 kaže...
dadn kaže...
Flexan22 kaže...

pa problem je izgleda u upravljaču, možda kontakti nisu dobri, pogledaj i one opruge na kojima baterije imaju kontakt

nekada i bežični uređaji i drugi elektronički uređaji mogu ometati bežičnu vezu pa se kontroler gasi

Da... Pogledala sam u battery pack i imala sam šta vidjeti... Lijevi kontakt (u koji se utiče + pol baterije) je sav zamazan i ostrugan. Opruge su OK. Nemam ni jedne bežićne uređaje (osim kontrolera ) pa ništa ne može uzrokovati problem osim toga. Komp je ugašen (imam WiFi antenu) pa antena nikako ne može ometati signal. Hvala!

isti problem sam imao i ja pa sam skužio da sve baterije nisu jednake veličine iako su službeno AA...koristio sam neke no name baterije i one su za milimetar manje i u visini i u opsegu i stalno mi se kontroler gasio...nakon toga koristio sam duracell i varta i nisam imao nikakvih problema

10 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...

najvjerojatnije je bivšem vlasniku iscurila baterija pa oksidiralo. probaj malo finije pobrusiti ako je oksidacija veća, a neki preporučuju čišćenje sodom bikarbonom

možda pomogne... 

najbolje je kad se ugasi XBOX skinuti baterije sa upravljača. primjetio sam da upravljač i dalje troši baterije (valjda i dalje komunicira sa konzolom) pa se možda dogodi da iscure baterije ako vlasnik zaboravi na njh neko duže vrijeme 

kod kraćih baterija može se malo podignuti (rastegnuti) opruge da bolje leže.

11 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
Flexan22 kaže...
dadn kaže...
Flexan22 kaže...

isti problem sam imao i ja pa sam skužio da sve baterije nisu jednake veličine iako su službeno AA...koristio sam neke no name baterije i one su za milimetar manje i u visini i u opsegu i stalno mi se kontroler gasio...nakon toga koristio sam duracell i varta i nisam imao nikakvih problema

Hm... Prije sam u tom bijelom kontroleru koristila Ultra Power AA R6 zinc carbon baterije pa mi se taj problem pojavljivao od tih baterija. Duracell i Varta su skuplji, ali ipak vrijede!

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan
Imam Xbox 360 i par igrica sada zelim kupit Kinect za njega pa me zanima da li se moraju kopovat posebne igre ili mogu igrat ove stare npr. Gta v Fifa 16 i dr.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

igra mora podržavat kinect da bi ga mogao koristiti....

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Imam 360. I LT +3.0 modifikaciju pa me zanima kako da instaliram TU31 na Minecraft jer nemam Emeralds (smaragde) i trade sa Villagerima.

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...

Imam 360. I LT +3.0 modifikaciju pa me zanima kako da instaliram TU31 na Minecraft jer nemam Emeralds (smaragde) i trade sa Villagerima.

skini TU sa xboxunity.net

npr zadnji TU35 http://xboxunity.net/Resources/Lib/TitleUpdate.php?tuid=24413 ali moraš paziti na TitleID da je jednak kao od igre

formatiraj USB stick na XBOX-u, skini program za kompjuter koji se zove Horizon, i kad priključiš USB stik na kompjuter samo ubaci TU preko Horizona na USB stick... on će automatski sve staviti na USB kako treba

11 godina
neaktivan
dadn kaže...
Flexan22 kaže...

skini TU sa xboxunity.net

npr zadnji TU35 http://xboxunity.net/Resources/Lib/TitleUpdate.php?tuid=24413 ali moraš paziti na TitleID da je jednak kao od igre

formatiraj USB stick na XBOX-u, skini program za kompjuter koji se zove Horizon, i kad priključiš USB stik na kompjuter samo ubaci TU preko Horizona na USB stick... on će automatski sve staviti na USB kako treba

Hvalaaaaa!!! :))))) Koje formate stickova podržava Xbox? Imam jedan WD HDD koji samo skuplja prašinu, a u NTFS je formatu. Kako da saznam koji mi je TitleID? I što nakon što je TU35 na sticku ili HDD-u?

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan

mislim da će ti USB isformatirati u svoj fatx format koji ti je nečitljiv na kompjuteru pa ti zato treba horizon

kad pokreneš igru pritisni srednju X tipku (veliku) i dolje ti pokaže informacije koji je title ID, mediaID, trenutni TU...

btw. ima i TU36 ovdje

http://www.xyzmods.com/index.php/topic/6723-minecraft-tu36/

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 19:36 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Hej kolega dadn. Koji je TitleID od TU35 koji si mi dao?

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

TitleID 584111F7

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

TitleID 584111F7

Hvala ali dok hocu provjeriti moj TitleID onako kako si opisao, pojavi se Xbox Guide. Ništa drugo.

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...
dadn kaže...

TitleID 584111F7

Hvala ali dok hocu provjeriti moj TitleID onako kako si opisao, pojavi se Xbox Guide. Ništa drugo.

ma ja sam na RGH i koristim arcade verziju a ne disk, pa sam zaboravio da možda za tvoju verziju nema TU

ili ti je title ID 584111F7 (arcade) ili 4D530A81 (disc version) a za ovaj drugi koliko sam vidio nema TU

možeš očitati TitleID sa diska na kompjuteru i sa ovime (pokreneš tool i izabereš Media Info/Updates)

P.S.

stavio sam sad na download disk verziju pa ću vidjeti kad skine za 2 sata...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 12:33 (dadn).
11 godina
neaktivan
dadn kaže...
Flexan22 kaže...
dadn kaže...

TitleID 584111F7

ma ja sam na RGH i koristim arcade verziju a ne disk, pa sam zaboravio da možda za tvoju verziju nema TU

ili ti je title ID 584111F7 (arcade) ili 4D530A81 (disc version) a za ovaj drugi koliko sam vidio nema TU

možeš očitati TitleID sa diska na kompjuteru i sa ovime (pokreneš tool i izabereš Media Info/Updates)

P.S.

stavio sam sad na download disk verziju pa ću vidjeti kad skine za 2 sata...

Znači ništa od TU-a za moju verziju? Taman sam kupila 8GB stick i sad mi ga je žao...  Ili ipak postoji TU?

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan

evo još jedno 10 minuta, kad skine budem vidio koju titleid ima ova verzija koju skidam pa javim

samo da još nešto pitam, budući da imaš LT3, da li koristiš XBOX live? konektiraš li se na internet? jesi li probala provjeriti na taj način?

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

da, nažalost TitleID je 4D530A81

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

evo još jedno 10 minuta, kad skine budem vidio koju titleid ima ova verzija koju skidam pa javim

samo da još nešto pitam, budući da imaš LT3, da li koristiš XBOX live? konektiraš li se na internet? jesi li probala provjeriti na taj način?

Ne konektujem se na internet jer bum dobila ban pošto sam igrala skinuti Minecraft

Windows 8 + DVDROM
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

da, nažalost TitleID je 4D530A81

I nema TU35 za mene. Stick će mi biti bar za fotke s fotića . 47kn uzalud potrošeno.

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan

ma stickova nikad dosta. barem kod mene. uvijek za nešto trebaju. budem još malo vidio po forumima, a naročito što kažu za Minecraft preko diska pa javim ako što bude... što se tiče LT3 modifikacije ona i je napravljena da bi ljudi mogli ići na internet iako imaju "skinute" igre za diskove... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 14:54 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Aha..  Znači nem dobila ban? Jer navodno nakon umetanja skinute igre ostaju sig. sektori.

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...

Aha..  Znači nem dobila ban? Jer navodno nakon umetanja skinute igre ostaju sig. sektori.

kažu na realmodscene da se mora i može ići na XBOX live http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/6435-minecraft-title-update-issue/?view=getnewpost

samo preporučio bih ti prvo da prvo napraviš nadogradnju sistema (dashboarda) offline ako to već nije napravljeno

http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/14494-xbox-360-dashboard-system-update-2-0-17489-0-download-avatars.html

13 godina
neaktivan
Ima ovdje netko za prodat kontroler ali za stariji xbox ili da zna gdje ga kupit? U ducanima ga je gotovo nemoguce naci..
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
funky boy kaže...
Ima ovdje netko za prodat kontroler ali za stariji xbox ili da zna gdje ga kupit? U ducanima ga je gotovo nemoguce naci..

ovi? Aliexpress

13 godina
neaktivan
Da,ali mislio sam u nasim ducanima.Nemam kreditnu pa tako i paypal pa nemogu narucivat preko ebaya itd..
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
9 godina
neaktivan
Koliko ce jos godina izlaziti igre za xbox 360 ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RaTpY kaže...
Koliko ce jos godina izlaziti igre za xbox 360 ?

ovo je izgleda zadnja godina, ili još možda 2 max u najboljem slučaju... jer novi naslovi traže bolje procesore, jaču grafiku, više RAM-a... očigledni primjer su ti Fallout 4 i XCOM2 koji su preteški za 360... neki slabije zahtjevni naslovi će izlaziti (LEGO Avengers je izašao nedavno, nova tabla za Pinball FX2, očekuju se nove Telltale igrice) ali polako možemo reći da je era 360-ke prošla... nije loše složit si i imat ju za igranje starih igara ali za novije 360 više nije.... ma evo gledam ni ABC Murders nije izašao za 360 a on bi mogao....

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 23:07 (dadn).
9 godina
neaktivan
Jeli mi se isplati kupiti xbox 360 za igranje igara poput FC3 gta 5 i ostale mnoge dobre igre...Jer mi PC nista en valja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RaTpY kaže...
Jeli mi se isplati kupiti xbox 360 za igranje igara poput FC3 gta 5 i ostale mnoge dobre igre...Jer mi PC nista en valja

ako možeš povoljno nabaviti XBOX360 sa RGH čipom i ugrađenim hard diskom, po mojem mišljenju to je OK. osim igara koje su dosad izašle možeš pokretati i stare XBOX Classic igre, te emulatore

9 godina
neaktivan
Dakle mogu mnogo igrica da igram npr 2011 god do 2016 ima mnogo igrica...Jer skoro sam sve igre propustio jer mi je komp pre slab...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice