Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

a šta ako imam lt3 modifikaciju,onda mogu igre staviti na hard i igrati ...

11 godina
neaktivan

lijep pozdrav ljudi. zanima me jel itko ikad narucivao one žičane gamepade s ebaya. sto izgledaju isto kao org samo,jel,zicani su,oni po 15 dolara. treabo bi mi 1 pa nebi bas kupvovao original,pa da znam jel to provjereno tj dali valja na xboxu ti fejk s ebaya. hvala unaprijed,bili b jako od pomoci! :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

Evo ovako posto imam ovih 7 days codova pun vrag jel su nove igre pa ih dobijem..

Kad ih aktiviram i prode 7 dana onda mi ode taj xbox live gold oce si on sam produzit ili mene pita da li hocu produzit ili ne?

Sorry na glupom pitanju.

Hvala Unaprijed.

Neće se sam produžit. Samo će ti doć obavijest da ti je isteklo i ti možeš dalje odabrat šta želiš ;)

BTW. Igra ko COD BO2?:) napisite mi nickove

16 godina
neaktivan
Moze netko ukratko objasniti kako kupiti preko livea igre... Hvala od srca!
Btw mobilni bug je katastrofalan...
When all else fails - crowbar the fucker
13 godina
neaktivan

ekipa imam pitanje vezano za kinect...posjedujem xbox 360 250gb slim, datum proizvodnje 11.01.2010., ixtreme modifikacija je gore(ne znam točno koja, ali ako vam može šta pomoć, zadnja novija igra koju igram na njoj je GTA 5)...kupio bih kinct pa me zanima jel bi radio na ovoj konzoli ili bi trebao opet raditi kakvu  modifikaciju?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord_of_destruction kaže...

ekipa imam pitanje vezano za kinect...posjedujem xbox 360 250gb slim, datum proizvodnje 11.01.2010., ixtreme modifikacija je gore(ne znam točno koja, ali ako vam može šta pomoć, zadnja novija igra koju igram na njoj je GTA 5)...kupio bih kinct pa me zanima jel bi radio na ovoj konzoli ili bi trebao opet raditi kakvu  modifikaciju?

hvala

Da, radio bih kinect jer on nema veze sa modifikacijom bilo kojom.

Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG
13 godina
neaktivan

Jel ko ovdje igra Halo :( ? Neznate sta propustate :D

Halo>Cod

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam pomaknuo svoj xbox i igrica mi se malo ogrebala i sad svaki put kad je upalim nezeli se upaliti

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav!

jel mi moze netko pomoci oko ovoga, naci sprzio sam dirt 3 i F1 2014 i ucita mi slićicu, krene ucitavat igru i onda mi izbaci unsupported disc, this disk is not supported..?? jel se kome događalo tako nešta? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BeerNRoll1 kaže...

pozdrav!

jel mi moze netko pomoci oko ovoga, naci sprzio sam dirt 3 i F1 2014 i ucita mi slićicu, krene ucitavat igru i onda mi izbaci unsupported disc, this disk is not supported..?? jel se kome događalo tako nešta? 

Dali ti je layer break na 2086912?

Druga stvar moguće loš DVD, ili laser na xbox-u

-Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG-
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 9:48 (sayrus).
10 godina
neaktivan

Mislim da je taj layer brake, al moram provjerit kad dodem kuci, a dvd koristim verbatim..

Ostale igre rade odlicno.

10 godina
neaktivan
Re: X360 par pitanja :)
16 godina
Re: X360 par pitanja :)

Ne, to je stari Xbox 1. generacije, Xbox One je nova generacija konzole na kojoj možeš igrati GTA V, ali na tom starom ne. Možeš igrati V i na X360.

10 godina
neaktivan

Za RGH konzole, novi dashboard Aurora... još je u beta razvoju ali radi solidno i može zamjeniti FSD. Vrlo zanimljiv može biti "cheaterima" jer u opcijama pokretanja igre (pritisnete Y pa sa lijevim stikom lijevo da pokaže plus i onda sa A otvorite opcije za trainere, no traineri za auroru moraju biti prvo kopirani pod trainers folder u Aurora folderu). Mala zamjerka jedino ide što sadržaj nije razvrstan po kategorijama (kao u FSD).

FTP konekcija radi OK, u FTP programu samo upišite lokalnu IP adresu XBOX-a i dodajte port 21 (npr. 192.168.1.4:21), a user i password su xboxftp.

WebUI još ne radi potpuno ali je ekipa obećala uskoro da će srediti i to... za pristup WebUI u web browseru samo upišite lokalnu IP adresu XBOX-a i dodajte port 9999 (npr. 192.168.1.4:9999) a user i password su xboxhttp.

Trenutna verzija Aurora dashboarda je 0.4b a preuzeti je možete na realmodscene forumu. Nadogradnja na nove verzije ide bez problema iz same Aurore...

Trainere potražite ovdje

Ne morate uklanjati FSD ako ga imate već samo pokrenite Auroru iz file managera

Ako želite automatsko podizanje podesite u launch.ini

[QuickLaunchButtons]
Default = hdd:\Aurora\Aurora.xex

ili podesite u DashLaunch kako želite.

ako slučajno podiže samo crni ekran, isto u launch.ini stavite

[Settings]
xhttp = true

ili uključite xhttp u Dashlaunch...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 15:01 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Molim pomoć...

Da li je netko od vas nedavno kupovao Xbox Live gift cards?

Evo u čemu je stvar... račun mi je registriran u UK pa je moja pretpostavka bila da moram kupiti UK gift card što sam i učinila no sada mi ne želi prihvatiti kod.

U čemu je problem?

Hvala unaprijed na odgovorima!

UPDATE: Hvala, u međuvremnu je problem riješen!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 11:32 (snjopica).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Kupio sam ovu konzolu http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-250gb-jtag-v3-modifikacija-igre-poklon-oglas-9350140

Zanima me da li mogu igrati piratsku Fifu 15, odnosno Ultimate team preko neta?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam skroz novi sto se tice xboxa...frend ce mi prodat ga za 950kn s 4,5 igrica...i sad ja imam jako veliku zelju igrat bf 4 ali sam ostao iznenađen kada sam procitao da se mora placat za Multiplayer.Pa vi meni recite imali ikakvog nacina da se nemora platit i igrat :P ? ili moram ko i svi ostali platit i i grat...( ako je moguce nac povoljnije)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

igi90, mozes igrati preko LiNK-a, ali nisam imao iskustva s time tak da ces morati nekoga drugoga pitati u vezi toga kako podesiti to.

Zec_94 da li je konzola modificirana i jesu li igre original ili pirat? ako konzola nema nikakvu modifikaciju i igre su original, onda ces morati kupiti xbox gold pretplatu da bi se igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja ne igram online pa me ta tematika nije posebno zanimala ali mislim da za besplatno treba imati RGH modifikaciju... kao što je greathander napisao, prvo provjeri da li je konzola u originalnom stanju ili ima neku modifikaciju

ukoliko ima (ili planiraš napraviti) RGH modifikaciju pogledaj ovdje razne upute:

http://www.xbox360iso.com/jtag-tutorials/287062-jtag-newbies-guide-box.html

http://www.xbox360iso.com/jtag-tutorials/597356-tutorial-xbslink-online-live.html

http://www.xbox360iso.com/jtag-tutorials/643629-tutorial-play-online-jtag-rgh-banned-xbox-using-xbslink.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 16:04 (dadn).
12 godina
neaktivan

kaze mi frend da nije cipiran niti da.je na njemu ista radio...

neznam dali vam to moze pomoc..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

onda moras imati original igru i xbox gold pretplatu, a posto nikad nisam kupovao te pretplate, to ce ti morati netko drugi objasniti kako i gdje najjeftinije kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

steta..sad onda moram dat za bf4 cca 300kn i plus za igranje online jos tolko..bas divno 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 23:14 (Zec_94).
16 godina
Zec_94 kaže...

steta..sad onda moram dat za bf4 cca 300kn i plus za igranje online jos tolko..bas divno 

Alternativa ti je PS3, PSN se ne plaća. A na X360 mislim da je 350kn godnišnja pretplata na XBL.

12 godina
neaktivan

A vec sam frendu rekao da cu ga uzet pa mi je glupo zezat ga...

http://www.njuskalo.hr/xbox-igre/battlefield-4-oglas-14497735 meni je cudno da tako malo kosta...to stvarno ili neki zajebant?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zec_94 kaže...

A vec sam frendu rekao da cu ga uzet pa mi je glupo zezat ga...

http://www.njuskalo.hr/xbox-igre/battlefield-4-oglas-14497735 meni je cudno da tako malo kosta...to stvarno ili neki zajebant?

Nista neobicno za koristenu igru. Koliko bi po tebi trebala kostat igra stara godinu+ dana?

17 godina
neaktivan

moze li kontroler za xbox one raditi wireless za pc i na koji nacin?

znam da radi wire sa driverima ?

Kupio bi si jednog, ali xbox 360 mi je nekako neprimamljiv za pc :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

imam jedno pitanje u vezi freestyle dash-a. imam rgh konzolu i na njoj je dash verzija 3.0b Rev775, pa me zanima jel ima novija verzija i jel se isplati update-ati dash i sto dobim s novim dashom?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
greathander kaže...

imam jedno pitanje u vezi freestyle dash-a. imam rgh konzolu i na njoj je dash verzija 3.0b Rev775, pa me zanima jel ima novija verzija i jel se isplati update-ati dash i sto dobim s novim dashom?

Hvala

nema (775 je zadnja) nit će ih više biti. ako želiš što novije onda koristi Auroru mada i FSD i dalje radi ali sva podrška nadalje ide samo za Auroru

10 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

moze li kontroler za xbox one raditi wireless za pc i na koji nacin?

znam da radi wire sa driverima ?

Kupio bi si jednog, ali xbox 360 mi je nekako neprimamljiv za pc :D

wireless kontroler ne radi na PC ali Microsoft je najavio wireless adapter za kontroler od XBOX One na Windowse 10...

14 godina
neaktivan

Pitanje (radi se o elite 12ogb modelu) : Da li je moguce da nakon igranja orginal igrice ponisti se lte modifikacija jer samo od sebe prestalo je ocitavat pirate a dosad je normalno sve radilo??Znaci igrali su se pirati,kasnije ubacena orginal igrica,nakon tog ponovo pirat i jednostavno nece pokrenut,nema errora niti ikakvih obavijesti samo stoji na pocetku menija i kad se stisne play zavrti dvd ali nista ne napravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice