Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.288.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
CroVandal kaže...

Pa onda moras prije utakmice u opcijama namjestiti ako se nevaram tako je bilo da sada u PES-u ovaj zadnji nemam...

moze bit, hvala na odgovoru

i btw za updejt igara ako kome treba: http://www.xbuc.net

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:29 (Genoxxx).
12 godina

Imam 2 playstationa 2 i prodat ću ih i jel mi je pametno kupiti xbox 360 ili playstation 3 sa njuškala za nekih 1000 kn (100-200 kn gore dolje)

i jel mi možete dati neke prijedloge sa njuškala meni neće otvoriti

i koliko mogu dobiti imam 2 memorijske od 8 mb 2 kontrolera i oko 20 igrica

Kupujem grafu za 350kn mora biti jača od 4670
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 11:42 (hrčak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Imam 2 playstationa 2 i prodat ću ih i jel mi je pametno kupiti xbox 360 ili playstation 3 sa njuškala za nekih 1000 kn (100-200 kn gore dolje)

i jel mi možete dati neke prijedloge sa njuškala meni neće otvoriti

i koliko mogu dobiti imam 2 memorijske od 8 mb 2 kontrolera i oko 20 igrica

Meni je ovo ok ponuda => http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-oglas-8279031

Jest da je starija verzija ali nije bitno.I ja ju imam već par godina i radi perfektno,još sam si stavio "dodatni" ventilator da ga što više hladi,da ne dobije RROD!

Što se tiče PS2,a tu negdje oko 500 kn , ne više! Stare su to konzole,imaš po 300 kn sa čipom tako da....

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
13 godina
neaktivan

FAIL => http://www.njuskalo.hr/xbox/x-box-oglas-8417291

Pogledajte slike,čovjek mislio da je to xbox 360,onako okrenut ;)

0 4 hvala 0
15 godina
funky boy kaže...

ne razumijem što želiš reći? pa to je oglas za Xbox prve generacije i na slici je taj Xbox, nigdje u oglasu ni ne piše da je to Xbox 360.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
funky boy kaže...

ne razumijem što želiš reći? pa to je oglas za Xbox prve generacije i na slici je taj Xbox, nigdje u oglasu ni ne piše da je to Xbox 360.

Pogledaj zadnje 2 slike!Xbox 1 ili prve generacije nije napravljen da se tako okrene,tj. rotira,znaš kao X360!

12 godina
neaktivan

poz svima. ja i brat bi uzeli sebi xbox i malo sam googlao i nasao sljedecu ponudu. xbox360 slim 250gb hdd sa rgh-om, 2550 kuna. iz ducana. zanima me isplati li se to? jer roditelji ne zele nista polovno. 

jos sto me zanima. ako bih htio neku igru zaigrati online, a imam ju originalnu, da li cu dobit ban iako je konzola modificirana i moze li se na internet uopce s tim rgh-om? jer dosad sam imao playstation 2, otkako je izasao, te je ima neko vrijeme poceo rikavati, treba ga kliknuti 20 puta da se upali, cesto se freeza. i da, kakvo je stanje s torrentima za xbox? hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crucifixion kaže...

poz svima. ja i brat bi uzeli sebi xbox i malo sam googlao i nasao sljedecu ponudu. xbox360 slim 250gb hdd sa rgh-om, 2550 kuna. iz ducana. zanima me isplati li se to? jer roditelji ne zele nista polovno. 

jos sto me zanima. ako bih htio neku igru zaigrati online, a imam ju originalnu, da li cu dobit ban iako je konzola modificirana i moze li se na internet uopce s tim rgh-om? jer dosad sam imao playstation 2, otkako je izasao, te je ima neko vrijeme poceo rikavati, treba ga kliknuti 20 puta da se upali, cesto se freeza. i da, kakvo je stanje s torrentima za xbox? hvala unaprijed :)

po meni se to ne isplati kupovati novo i dati toliko novac za staru konzolu. Recimo krajem godine stiže PS4 koji će ti koštati samo 500 kn više od toga novca s kojim trenutno raspolažeš, a to je nova konzola s kojom se ne moraš brinuti za igre sljedećih 6-7 godina sigurno.

Što se tile RGH-a i onlinea, mislim da te banaju ako igraš online, bez obzira jeli igra original ili ne, jer oni vide po softwareu jeli modificiran ili ne. Neka me netko ispravi ako griješim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:40 (antimadridista).
14 godina
Crucifixion kaže...

Ta ponuda se isplati, ali samo ako planiraš igrati singleplayer igre. RGH je dugoročno isplativ ako planiraš igrati samo singleplayer igre, dok multiplayer postoji samo za igre sa system link opcijom. RGH konzole se konfiguriraju tako da ne dopuštaju odlazak online, jer ako se spojiš na Live sa čipiranom konzolom dobivaš trenutni ban. Ako te ipak zanima multiplayer, traži konzolu sa LT 3.0 modifikacijom. Igraš kopije igara sa DVD-a, a možeš i originale, kako single tako i multiplayer, s tim da ti za multiplayer treba gold pretplata

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan

Kolika bi bila realna cijena koju bih mogao prikvačiti na godinu dana stari 250 gb slim model, s ugrađenom LT 3.0 modifikacijom? Garancija još vrijedi godinu dana.

Naravno + gamepad i 20ak igara

EDIT: Pardon, kriva tema, a i gledao sam krivi račun...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 18:35 (wild).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko da cijenim ove igre? Sve rade, nisu izgrebane i slično .. 

Halo 4  Limited Edition 

Halo Reach  Limited edition 

Halo ODST

Halo 3 

Portal 2 

Gears of War 

Gears of War 2 Limited Edition 

Gears of War 3 

Battlefield 3 Limited Edition 

BF BF
BF BF
Portal 2 Portal 2
GL&HF
13 godina
neaktivan
AmD kaže...

Koliko da cijenim ove igre? Sve rade, nisu izgrebane i slično .. 

Halo 4  Limited Edition 

Halo Reach  Limited edition 

Halo ODST

Halo 3 

Portal 2 

Gears of War 

Gears of War 2 Limited Edition 

Gears of War 3 

Battlefield 3 Limited Edition 

svaku zasebno ili u paketu?

13 godina
neaktivan

Joj kako bi uzeo ovaj Halo reach i gears of war 2,koliko ti treba za njih??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može i zasebno i u paketu .. Prodajem jer trebam novac hitno

GL&HF
13 godina
neaktivan

jel ovo slim ili elite?? po čemu se to vidi :O

jel ovo slim ili elite?? jel ovo slim ili elite??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

btw. ako neko prodaje modificirani slim, ili neki xbox sa jasper pločom neka mi se javi na pp, Molim samo razumne ponude..

0 0 hvala 0
15 godina

Elite^^

Dali mozda netko zna di mogu modificirati xbox u rijeci? 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Elite^^

Pa u Puli se može(Infomark) a u rijeci,provjeri u Sophoslabu,mi se čini da tamo isto modificiraju xbox-ove....

15 godina
funky boy kaže...
Encyanix kaže...

Elite^^

Pa u Puli se može(Infomark) a u rijeci,provjeri u Sophoslabu,mi se čini da tamo isto modificiraju xbox-ove....

Ba ko ce do pule ic.. a sophoslab sam pito i rekli su da vise nerade moficikaije.. -.- ima tko jos neki prijedlog?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

Zanima me jel netko možda kupio Xbox 360 Slim 250GB u trgovini extreme digital? Prema nabava.net tamo je taj model najjeftiniji 1469 kn. E sad jel to istina da je toliko jeftin ili ima neka caka?

0 0 hvala 0
15 godina

Koliko vidim i bug ih reklamira! ja bi uzeo osobno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

pozzz... ovako prije sam se spajao sa xboxom na net bez problema... i onda jedno vrijeme ga nisam gotovo niti palio... i sada sam opet poceo malo visiti na njemu i htio sam se spojiti na net... i kada radi onaj test prije spajanja pita me dali zelim napraviti upadate... i kada odbijem nece se spojiti...  i drugi puta isto i onda sam isao da napravi i napravio je neki upadate i ja sam mislio da je to to i nakon toga je htio jos jedan ali sam odustao jer imam modificiranu konzolu... pa me zanima dali ikako mogu zaobici taj upadate i da se spojim na net ? jer neznam ocu dobiti ban ili tako nesta.. ? 

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako netko želi kupiti Battlefield 3 Limited Edition, Forzu Horizon ili GOW 1 ili 3 za xbox neka se javi na PM . :) 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:30 (AmD).
13 godina
neaktivan

Da Vas pitam nešto:Drugi tjedan mi dolazi neki frend,pa kupio bi još jedan kontroler,pa se pitam,dali možemo igrati mw3 u dva + multiplayer online?

Našao odgovor,fala svejedno http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111204121626AARVdfd

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 14:21 (funky boy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozz ljudi kako ste :) Potpuno sam novi vlasnik xbox 360 ali neznam nista o njemu! Jel mi neko moze detaljnije reci sta trebam znati o njemu...koji firmware koji dash i tak to...ovaj od kog sam kupio kaze da ima hardverski cip i da je soft modan...e sad kako da ja znam dal je on goorio istinu ili ne...kako provjeriti...hvala puno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ako netko želi kupiti Battlefield 3 Limited Edition, Forzu Horizon ili GOW 1 ili 3 za xbox neka se javi na PM . :) 

GOW 1?

mislim da tako št ane postoji za xbox360

@gogi

ne možeš sam provjerit koju modifikaciju imaš, mora on znat...

14 godina
goran___1992 kaže...
Pozz ljudi kako ste :) Potpuno sam novi vlasnik xbox 360 ali neznam nista o njemu! Jel mi neko moze detaljnije reci sta trebam znati o njemu...koji firmware koji dash i tak to...ovaj od kog sam kupio kaze da ima hardverski cip i da je soft modan...e sad kako da ja znam dal je on goorio istinu ili ne...kako provjeriti...hvala puno

Imaš li ikakve igre? Probaj od nekoga posuditi prženu igru i isprobat radi li, nema drugog načina osim rastavljanja konzole

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
Ma imam ja neke kopije igara...i igram ih...ali cisto me zanima kakva mu je modifikacija...dal je falcon...koji dvd pogon i tak to
15 godina
Iza pogledaj datum proizvodnje konzole po tome mozes znati koja je ploca!
15 godina
Iza pogledaj datum proizvodnje konzole po tome mozes znati koja je ploca!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice