Za 9 dana kupujem Xbox 360 4GB Slim i zanima me posto na 4GB ne mogu instalirati skoro nijednu igru na hard a ne zelim da mi se trosi laser mogu prikljuciti eksterni hard od 250GB na njega i onda da tamo instaliram igre i onda mi nebude trosio laser.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
procitaj moj post proslu stranicu! ako je hdd wd scorpio mozes ga modificirat i ubacit u xbox i radit ce postupak je lagan i jednostavan! nemozes dobiti ban na livu 100%
Jel moguće da su sad sve konzole matt, a ne glossy? :(
Ja bi glossy haha

Zanima me gdje kupit povoljno gold membership bez paypala i tih komplikacija?

Jel moguće da su sad sve konzole matt, a ne glossy? :(
Ja bi glossy haha
Glossy je poprilicno ruzna :S,barem meni..
Sad sam išo na Xbox-u na gamemarket place i odem na BF 3 i tamo ima za kupit neke dodatne misiji,vozila,oružja ali di ima za kupit taj cod za MP i kako se zove-
BF3 online pass.
Ako ga ne mozes naci na marketplace(premda bi trebao biti tam) onda probaj direkt prek igre uzeti..
BF3 online pass.
Ako ga ne mozes naci na marketplace(premda bi trebao biti tam) onda probaj direkt prek igre uzeti..
Kako da ga prek igre uzmem daj mi objasni i jel mogu kupiti taj online pass u dučanu.
Ev ti vamo,gledas slike s desne strane:
http://www.ea.com/1/online-pass-battlefield-3-x360
Brzo i jednostavno i ne nemozes kupiti taj pass u ducanu.
ima tko da je posjeduje ovo? http://nyko.com/products/product-detail/?name=Intercooler+STS
ima tko da je posjeduje ovo? http://nyko.com/products/product-detail/?name=Intercooler+STS
ja
i kakvo je? vidim ima za kupiti po 20$ vrijedi li šta?

prema meni vrijedi svih 20$... odlicno hladi, ne pada mi prasina u xbox kroz otvor za ventilator (drzim ga vodoravno) i odlicno je to sto kad se konzola ugasi on i dalje ju hladi sve dok se ne ohladi do određene temp, jedino ga je tesko za zakvaciti na konzolu, ima dosta mali ventilator u sebi pa ne prekrije cijeli ventilator od xboxa (ali vuče sav zrak van) i ima cudan ventilator u sebi :D... uglavnom jako praktično rjesenje za hlađenje konzole kad su vrući dani i odlično ako je konzola u uskom prostoru.
molim procjenu za xbox 360 250gb slim (mat) konzolu
kupljena prije par mjeseci u sophoslab-u
uz nju ide 1 kontroler i modern warfare 3 igra
ako je netko zainteresiran neka se javi u pm
Moze li iko reci kako da izvadim key iz xboxa, jeli to kako komplikovano, ili da mi posalje neki link kako se to vec radi ...
Unaprijed hvala :D

przis igre sa imgburn a igre koje su vece od 8.5 gb automatski program samanji da stane na jedan DVD DL

jel se mogu sve igre igrat na modificiranom npr skyrim i ove novije il je ko na ps3 da sa svakim updateom nemres igrat back up igre
Pacoo
To se javlja samo kod novih XGD3 igara. Prilikom prženja backupa moraš u imgburnu izabrati opciju Truncate. Ali moraš uzeti u obzir da to ne radi kod svih igara. Neke ćeš moći normalno igrati, dok ce ti kod drugih iskakati errori. To je zbog toga što se ne isprži čitava slika na DVD. Kako bi se u potpunosti ispržila slika potrebne su posebne IHAS pržilice s odgovarajućim firmwareom ili neka od pržilica na koju se može staviti modificirani firmware. To je jedini način da sve radi kako treba, nema drugog. Osim ako imaš JTAG, ali to je opet druga priča...

Ta bi igra trebala biti na 2 disca?
Ako je tako, možeš jedino pokušat s truncate opcijom pa vidjet. Ako nije, onda nemam blage dal se to može pržit. Valjda je u tom slučaju to JTAG verzija koju ne treba pržiti.
Danas sam postao ponosni vlasnik nove xbox konzole :')
4gb + kinect+ dvije igre+ 3mj. golda.
ove 4gb mi je već malo, al cim se skupi lova, narucujem hdd s ebaya. (kolku mi carinu mogu natuć?)
osim carine, zanima me još slijedeće. dobio sam igru kinect adventures i carnival games in action. e sad, ova druga je za download, ali je ne mogu skinut u RH.
sto da radim s njom? mogu li je prodat na amazonu? vidim da je inace oko 19.99 funti. za 15 funti mogu probat, zar ne? :P
sto je s narucivanjem igara preko ebaya/amazona? jel carine to?
EDIT: jeftine igre preko gamestopa??
batman arkham asylum je 9$. the fuc* ?
Danas sam postao ponosni vlasnik nove xbox konzole :')
4gb + kinect+ dvije igre+ 3mj. golda.
ove 4gb mi je već malo, al cim se skupi lova, narucujem hdd s ebaya. (kolku mi carinu mogu natuć?)
osim carine, zanima me još slijedeće. dobio sam igru kinect adventures i carnival games in action. e sad, ova druga je za download, ali je ne mogu skinut u RH.
sto da radim s njom? mogu li je prodat na amazonu? vidim da je inace oko 19.99 funti. za 15 funti mogu probat, zar ne? :P
sto je s narucivanjem igara preko ebaya/amazona? jel carine to?
EDIT: jeftine igre preko gamestopa??
batman arkham asylum je 9$. the fuc* ?
Tam di ti je lokacija si promjeni u UK i sve će biti u redu.