- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ni ja ga jos nemam
jel došo više novi Dashboard ???
jel došo više novi Dashboard ???
Njot karašot!
Hoće li se samo odjednom ponuditi svima, ili se treba odspojiti sa Livea, pa ponovno spojiti da bi ponudio?
Ma šta je ovo Microsotf Devet časova u noč i još ništa od toga,ovo je sramota!
-Uredak
Microsoft Corp. has rolled out the new dashboard for its Xbox 360 console, bringing mainstream television programming to millions of Canadian Xbox owners.
-Microsoft je ocito popi*dio,za*oli me za kanađane oču novi Dashboard!!!
dajj 11 sati i još ništa, strašno :(
Ajde ljudi kad dođe dođe.Čemu tolika panika :)

Molio bih pomoć. Planiram kupiti sinu za Božić Xbox360 slim 250gb. Zanima me da li se na njemu mogu igrati kopije(načuo sam da mogu, ali ne smije se biti
spojen na internet) i treba li kakav čip ili ne? Hvala unaprijed na sugestijama.
Molio bih pomoć. Planiram kupiti sinu za Božić Xbox360 slim 250gb. Zanima me da li se na njemu mogu igrati kopije(načuo sam da mogu, ali ne smije se biti
spojen na internet) i treba li kakav čip ili ne? Hvala unaprijed na sugestijama.
E sad dolaziš lepo na isti problem kao ja,kupio pre mesec dana konzolu (imao sam pre belu ali je došlo do RRODa pa sam morao kupiti drugu),so ako je konzola napravljena poslje 7.Meseca 2011 nemože biti defabrikovana,jer koristi novi drajv koj je nemoguče (za sada) defabrikovati,najbolje bi ti bilo nači SLIM Gloss (NE-Matt jer MATT od 250GB je poslje 7.meseca proizvedena)
Et,nadam se da sam pomogo ;>
Evo stigo je novi DAŠBOARD (šalim se Dashboard),stavio sam ga na mašinu i odličan je...lepo lepo!
Evo stigo je novi DAŠBOARD (šalim se Dashboard),stavio sam ga na mašinu i odličan je...lepo lepo!
Meni je konstantno: Update failed.
Konekcija je dobra ali se ne mogu spojit na xbox live.
Pokusat cu za par sati, odoh nahranit sinove i u krpe :)
evo meni se sad updatealo i sve radi super, novi Dashboard je pre dobar :D
Ah i nije mi nesto po mom gustu.
Kao da su ga sa mobitela kopirali.
Ovako ce i Win 8 izgledat :(

da ovo šta će i win 8 tako izgledati to mi nije baš drago za ćut
Baaaaa,sve nedostupno u Evropi.
Tokom zime ce biti dostupan.

pozdrav , evo razmišljam o kupnji xboxa , ovako jedan frend prodaje stari xbox s 10 gb harda neznam koji čip i matična nisam još vidio kaže da se mogu igrati pirtatske igre i ima dosta igara , bežićni kontroler i jedan žični za 600 kn ili kupiti za 900 kn noviji xbox 360 nemodificirani star 1 godinu i još ovo
ove novije igre npr. battlefild 2,3 i cod4 i novije jel se one mogu igrati na starom xboxu ili samo na novijem 360
ne ljutite se na pitanju jer dosad nisam igrao na konzolama pa ne znam ništa o tome
hvala
pozdrav , evo razmišljam o kupnji xboxa , ovako jedan frend prodaje stari xbox s 10 gb harda neznam koji čip i matična nisam još vidio kaže da se mogu igrati pirtatske igre i ima dosta igara , bežićni kontroler i jedan žični za 600 kn ili kupiti za 900 kn noviji xbox 360 nemodificirani star 1 godinu i još ovo ove novije igre npr. battlefild 2,3 i cod4 i novije jel se one mogu igrati na starom xboxu
ne ljutite se na pitanju jer dosad nisam igrao na konzolama pa ne znam ništa o tome
hvala
Ha ovisi koje si srece,npr.ja sam kupio beli xBox cim je izasao u evropi,te nakon 3-6MJ RROD mi se prikazo,lepo odnio sam ga na servis radio je do pre mesec dana i tad sam kupio novu jer sam misleo da mi je cela konzola riknula,a šemso (...serviser) je bio dva tedna na putu tako,kad se on vratio odnio sam mu obadve konzole i ovu sa RRODom mi je popravio evo sada radi opet super te ovu novu slim nije uspeo defabrikovati jer je novi Drive unutra koj ne podržava kamikaza MOD i ostala sranja (nemožeš izvaditi nekakav key iz njeg koj je potreban).
Sad lepo njega koristim za Originalke i live sa ekipom a ovaj ovde za rokanje bombona,ti odluči dali očeš MP ili Nečeš,dali očeš riskirati RROD ili NE,(ja nerazumem kako meni 6.god radio sa RRODom i onda opet crko te sad če idučih 6,ljudima nakon dva-tri meseca ode tako da neznam ali eto)
Prijatno.
meni je ovaj novi update pre cool...
Sve skupa je nekako brže i oku ugodnije.
i glavni izbornik se lipse zove "Xbox home" a ne onaj stari naziv uopce nisam zna sta znaci
i glavni izbornik se lipse zove "Xbox home" a ne onaj stari naziv uopce nisam zna sta znaci
Kaj nisi znao šta je "Spotlight"? Dobro pustimo sad to, meni se novi dash sviđa fkt je pregledniji i to sve, brži nezz baš al ono što me posebno živcira je što kad mi iskoči dole da mi je neki frend online a ja rokam MW3 multi na sekundu mi zalagga i to me instantno razj*be.