Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.306.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
jel netko skinuo update?
17 godina
neaktivan
Meni još nije stigao. Navodno je odgođen na par sati.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina

Ni ja ga jos nemam {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel došo više novi Dashboard ???

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AsAsiN kaže...

jel došo više novi Dashboard ???

Njot karašot! {#}

17 godina

Hoće li se samo odjednom ponuditi svima, ili se treba odspojiti sa Livea, pa ponovno spojiti da bi ponudio?

13 godina
neaktivan

Ma šta je ovo Microsotf Devet časova u noč i još ništa od toga,ovo je sramota!

-Uredak

Microsoft Corp. has rolled out the new dashboard for its Xbox 360 console, bringing mainstream television programming to millions of Canadian Xbox owners.

-Microsoft je ocito popi*dio,za*oli me za kanađane oču novi Dashboard!!!

Mile Keš
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:01 (iNCv3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dajj 11 sati i još ništa, strašno :(

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde ljudi kad dođe dođe.Čemu tolika panika :)

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oce to izac danas ili?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molio bih pomoć. Planiram kupiti sinu za Božić Xbox360 slim 250gb. Zanima me da li se na njemu mogu igrati kopije(načuo sam da mogu, ali ne smije se biti

spojen na internet) i treba li kakav čip ili ne? Hvala unaprijed na sugestijama.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gogs321 kaže...

Molio bih pomoć. Planiram kupiti sinu za Božić Xbox360 slim 250gb. Zanima me da li se na njemu mogu igrati kopije(načuo sam da mogu, ali ne smije se biti

spojen na internet) i treba li kakav čip ili ne? Hvala unaprijed na sugestijama.

E sad dolaziš lepo na isti problem kao ja,kupio pre mesec dana konzolu (imao sam pre belu ali je došlo do RRODa pa sam morao kupiti drugu),so ako je konzola napravljena poslje 7.Meseca 2011 nemože biti defabrikovana,jer koristi novi drajv koj je nemoguče (za sada) defabrikovati,najbolje bi ti bilo nači SLIM Gloss (NE-Matt jer MATT od 250GB je poslje 7.meseca proizvedena)

Et,nadam se da sam pomogo ;>

Mile Keš
13 godina
neaktivan

Evo stigo je novi DAŠBOARD (šalim se Dashboard),stavio sam ga na mašinu i odličan je...lepo lepo!

Mile Keš

0 0 hvala 0
17 godina
iNCv3 kaže...

Evo stigo je novi DAŠBOARD (šalim se Dashboard),stavio sam ga na mašinu i odličan je...lepo lepo!

Meni je konstantno: Update failed.

Konekcija je dobra ali se ne mogu spojit na xbox live.

Pokusat cu za par sati, odoh nahranit sinove i u krpe :)

15 godina
neaktivan

evo meni se sad updatealo i sve radi super, novi Dashboard je pre dobar :D

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ah i nije mi nesto po mom gustu.

Kao da su ga sa mobitela kopirali.

Ovako ce i Win 8 izgledat :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa bas se i nije promjenio previse...
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ovo šta će i win 8 tako izgledati to mi nije baš drago za ćut

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 9:19 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa i nije nesto spektakularno. na youtube se ne moze?
13 godina
neaktivan

Baaaaa,sve nedostupno u Evropi.

Mile Keš

0 0 hvala 0
17 godina
danijel0000 kaže...
pa i nije nesto spektakularno. na youtube se ne moze?

Tokom zime ce biti dostupan.

14 godina
neaktivan
Meni je doso update...evo bas se update-a
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
Xbox ili xbox360

pozdrav ,  evo razmišljam o kupnji xboxa , ovako jedan frend prodaje stari xbox s 10 gb harda neznam koji čip i matična nisam još vidio kaže da se mogu igrati pirtatske igre i ima dosta igara , bežićni kontroler i jedan žični za 600 kn ili kupiti za 900 kn noviji xbox 360  nemodificirani star 1 godinu i još ovo

ove novije igre npr. battlefild 2,3 i cod4 i novije jel se one mogu igrati na starom xboxu ili samo  na novijem 360

ne ljutite se na pitanju jer dosad nisam igrao na konzolama pa ne znam ništa o tome

hvala 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 18:29 (cibalia).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xbox ili xbox360
cibalia kaže...

pozdrav ,  evo razmišljam o kupnji xboxa , ovako jedan frend prodaje stari xbox s 10 gb harda neznam koji čip i matična nisam još vidio kaže da se mogu igrati pirtatske igre i ima dosta igara , bežićni kontroler i jedan žični za 600 kn ili kupiti za 900 kn noviji xbox 360  nemodificirani star 1 godinu i još ovo ove novije igre npr. battlefild 2,3 i cod4 i novije jel se one mogu igrati na starom xboxu

ne ljutite se na pitanju jer dosad nisam igrao na konzolama pa ne znam ništa o tome

hvala 

Ha ovisi koje si srece,npr.ja sam kupio beli xBox cim je izasao u evropi,te nakon 3-6MJ RROD mi se prikazo,lepo odnio sam ga na servis radio je do pre mesec dana i tad sam kupio novu jer sam misleo da mi je cela konzola riknula,a šemso (...serviser) je bio dva tedna na putu tako,kad se on vratio odnio sam mu obadve konzole i ovu sa RRODom mi je popravio evo sada radi opet super te ovu novu slim nije uspeo defabrikovati jer je novi Drive unutra koj ne podržava kamikaza MOD i ostala sranja (nemožeš izvaditi nekakav key iz njeg koj je potreban).

Sad lepo njega koristim za Originalke i live sa ekipom a ovaj ovde za rokanje bombona,ti odluči dali očeš MP ili Nečeš,dali očeš riskirati RROD ili NE,(ja nerazumem kako meni 6.god radio sa RRODom i onda opet crko te sad če idučih 6,ljudima nakon dva-tri meseca ode tako da neznam ali eto)

Prijatno.

Mile Keš
15 godina
neaktivan

meni je ovaj novi update pre cool...{#}

1 0 hvala 0
17 godina

Sve skupa je nekako brže i oku ugodnije.

0 0 hvala 0
16 godina
ugodnije da, ali brze..bas i ne
17 godina
A ne znam, moguće da samo tako djeluje, ali čini mi se dosta brže, moguće iz razloga što je sad pristupačnije doći do nekih opcija.
15 godina
neaktivan
Marko kaže...
A ne znam, moguće da samo tako djeluje, ali čini mi se dosta brže, moguće iz razloga što je sad pristupačnije doći do nekih opcija.

i glavni izbornik se lipse zove "Xbox home" a ne onaj stari naziv uopce nisam zna sta znaci

17 godina
hitmanr kaže...
Marko kaže...

i glavni izbornik se lipse zove "Xbox home" a ne onaj stari naziv uopce nisam zna sta znaci

Kaj nisi znao šta je "Spotlight"? {#} Dobro pustimo sad to, meni se novi dash sviđa fkt je pregledniji i to sve, brži nezz baš al ono što me posebno živcira je što kad mi iskoči dole da mi je neki frend online a ja rokam MW3 multi na sekundu mi zalagga i to me instantno razj*be.

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice