evo pricekat cu jos par misljenja ali ako i drugi kazu da je dobar javim ti se, jedino meni igre netrebaju ove kinect jer bude mi frend sad iz inozemstva donio svoje jer je prodao kinect i xbox 360.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

netko?

evo pricekat cu jos par misljenja ali ako i drugi kazu da je dobar javim ti se, jedino meni igre netrebaju ove kinect jer bude mi frend sad iz inozemstva donio svoje jer je prodao kinect i xbox 360.
ako ti ne trebaju igre prodam ti ga za 800kn.Mislim da je cijena rezumna jer je nov i nekoristen,dok ga u trgovinama sad prodaju za 1500kn

Ja imam spojen Xbox na monitor sa HDMI, i zvučnike na monitor i radi mi normalno. Jesi spajao sa HDMI?
@Carbon Wireless headset (335kn) i Venom VX Comm's elite headset (140kn).
netko?
Bilo koje Turtlebeach, biraj cijenovni rang i to je to.
Ima kinecta i po 1000kn, nisu svi po 1500 kao što Carbon kaže.

bili mogao ovako, hdmi kabel u xbox i monitor a oni drugi vga u liniju
Ne mozes koristiti odjednom HDMI i A/V kabel na Xboxu iz razloga sta je kod A/V kabela plastika preglomazna i jednostavno za HDMI kabel nema mjesta da udje u svoj utor.
Ipak, nije sve crno, mozes jednostavno sa kuhinjskim nozem odvojit tu plastiku i tako ces moci koristiti zajedno i HDMI i A/V kabel.
ja sam na taj način spojio DVI monitor i 2.1 zvučnike s xBox-om i radi savršeno.
Jesi odvojio plastiku sa A/V kabela? Pretpostavljam da si spoio crveni i bijeli RCA pomocu adaptera na 3.5mm kabel od zvucnika?
I ja cu veceras to napraviti da vidim oce li mi pjevat PC Logitech zvucnici.
Nisam baš skužio što si htio reći. Kod mene radi zvuk tako da sam spojio Xbox na monitor (HDMI to HDMI) i onda zvučnike na monitor (3.5mm)

Ja imam spojen Xbox na monitor sa HDMI, i zvučnike na monitor i radi mi normalno. Jesi spajao sa HDMI?
@Carbon Wireless headset (335kn) i Venom VX Comm's elite headset (140kn).
a cek ako nema izlaza za zvucnike na monitoru jesi li onda pomocu ovog kabela http://www.infomark.hr/Kablovi/184/X360%20HD%20AV%20kabel#naslov izveo zvuk na zvucnike ili liniju
ko igra beck up igre na x360 nek mi se javi u inbox (molim vas) imam par pitanja...
Pozz,
Imam jedno pitanje kako mogu instalirati jtag n x, dali moram spojiti x sa kompom ili postoji neka druga opcija za koju ja neznam!?
Uspio sam instalirati demo games preko ms i to je to, a kada krenem instalirati arkadu koju si skinem tu dolazi do problema jer moram instalirati na
HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/ i tu mi sve pada u vodu jer neznam to napraviti. Inače koristim za instalaciju na ms program USB XTA FGUI v44.

Bez harda.256 mb kartica.
1 bežični joystick.
Star 1 godinu.
U odličnom stanju.
800 kn!!!!
Bez harda.256 mb kartica.
1 bežični joystick.
Star 1 godinu.
U odličnom stanju.
800 kn!!!!
bit ce malo zainteresiranih za to...
btw decki, imate posebnu rubriku za to:
Oglasnik --- Konzale i opreme za igranje ;)
netko?
Bilo koje Turtlebeach, biraj cijenovni rang i to je to.
http://www.infomark.hr/Slu%C5%A1alice/461/Sharkoon%20X-Tatic%20SX%20za%20Xbox%20360%20i%20PC#naslov
te su ti i za pc također....:D
evo ti i video:
meni se cine super! :D
nerazumin razliku između pal-a i ntsc-a...ali ntsc ne moze kod nas radit i zasto...
nerazumin razliku između pal-a i ntsc-a...ali ntsc ne moze kod nas radit i zasto...
NTSC je 60Hz i na tome radi Amerika a PAL je 50Hz i na tome radi Europa....
Isto vrijedi i za naponske razlike, tj. ako kupis konzolu u Americi neces ju moc spojit ovdje zbog naponske razlike, tj. hoces al ce pregorit tako da moras kupiti neki transformator za to...
Pal je za europsko tržište,A ntsc je za Američko. Može raditi,ali refresh rate mu je loš,Blinka slika.
Pal je za europsko tržište,A ntsc je za Američko. Može raditi,ali refresh rate mu je loš,Blinka slika.
...ili je slika siva i odrezana na robovima sa crvenom krivudavom crtom...
tako je...
moras kupiti adapter zbog naponske razlike da ti konzola ne bi pregorila...
na svim novim LCD.ovima imas za odabrat hoces li igrat na 50 il 60Hz a hdmi nema tog...
odi na xbox postavke gdje si inace odabirao 50 il 60Hz i vidjet ces da nema tog ako je spojen pomocu hdmi.a...
jedino su igrice da malo problem al se i to rijesi kao sto vidimo ;)
jedno malo neobicno pitanje ali moram; bio sam ponosni vlasnik ps2 i sviđalemi se postavke kontrolera, e sad dali se mozda u x360 mogu podesavat postavke kao u pc-a jer nekako mi ne lezi da se u igrama puca na r2 moze li se stavit na r1
jedno malo neobicno pitanje ali moram; bio sam ponosni vlasnik ps2 i sviđalemi se postavke kontrolera, e sad dali se mozda u x360 mogu podesavat postavke kao u pc-a jer nekako mi ne lezi da se u igrama puca na r2 moze li se stavit na r1
to nema nikakve veze sa controllerom, te postavke namjestas u igrama tak da se moze i stavit da je R1 pucanje itd itd...
pa to je super onda...
Pozdravsvim clanovima!prelistao sam sve forume o ovoj temi i vidim da ljudi tu najvise znaju i provode vremena.
Namjeravam uzet xbox 360 slim 250gb.Vazno mi je da ima modifikaciju jer ne namjeravam na netu igrat s njom.
Ako netko zna da li je ovo dobra ponuda i kakav je prodavac
http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-elite-model-250gb-hdd-modificirana-oglas-3413344
Jos me zanima kakva je ta modifikacija koju prodavac stavlja u smislu ako evenutalno i budem igrao preko interneta
Unaprijed zahvaljujem!
Pozdravsvim clanovima!prelistao sam sve forume o ovoj temi i vidim da ljudi tu najvise znaju i provode vremena.
Namjeravam uzet xbox 360 slim 250gb.Vazno mi je da ima modifikaciju jer ne namjeravam na netu igrat s njom.
Ako netko zna da li je ovo dobra ponuda i kakav je prodavac
http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-elite-model-250gb-hdd-modificirana-oglas-3413344
Jos me zanima kakva je ta modifikacija koju prodavac stavlja u smislu ako evenutalno i budem igrao preko interneta
Unaprijed zahvaljujem!
U ducanima ti je sa 1 godinom garancije oko 1900kn, pa upitaj koliko naplacuju modifikaciju.
Znam,1800 su u ducanima ali nitko ne radi modifikaciju slim konzola osim tog tipa pa pitam radi povjerljivosti da nije neka mina!