Wii problem

poruka: 7
|
čitano: 2.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wii problem

imam čipiran wii od prijatelja (baš čip, ne softmode), on ga je slabo koristio i nije sam pržio igrice, ja sam probao bezuspješno, pa me sad zanima da li je moguće koristiti hard za igranje igrica kao kod softmoda? ili se baš mora pržit (našao sam super stranicu koja sve objašnjava ali od četiri linka za skidanje programa dva ne rade i ne mogu naći te djelove). Je li moguće preko harda igrat na čipiranom wiiju? Ako je dal može neko kratko objašnjenje ako je potrebno. hvala dečki!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wii problem
robinjo21 kaže...

imam čipiran wii od prijatelja (baš čip, ne softmode), on ga je slabo koristio i nije sam pržio igrice, ja sam probao bezuspješno, pa me sad zanima da li je moguće koristiti hard za igranje igrica kao kod softmoda? ili se baš mora pržit (našao sam super stranicu koja sve objašnjava ali od četiri linka za skidanje programa dva ne rade i ne mogu naći te djelove). Je li moguće preko harda igrat na čipiranom wiiju? Ako je dal može neko kratko objašnjenje ako je potrebno. hvala dečki!

Mozda cak i mozes, mada sumnjam. Ako imas disk, probaj

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
16 godina
neaktivan

ma probo bi, al ne želim zeznut nekaj, pa bolje pitat ove iskusnije {#}

16 godina
neaktivan
Wii problem

kaj niko ne zna dal je ovo moguće? ja sam mislio da su ovdje profesionalci, a ne amateri...

0 0 hvala 0
15 godina
Ni profesionalci neznaju sve, a nema odgovora jer nitko ne cipira wii da bi igrao igre sa hdda pogotovo
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
neaktivan
Wii problem
ja ti se ne kuzim previse u wii ali znam da svaki softmodani wii moze pokretad igre s prijenosnog hard diska :D

a samo starije verzije mogu spržene igre igrat preko nekih programa na softmodanom wiiu
vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wii problem

ajd onda neka mi netko objasni kak da spržim igricu za wii. dva puta sam jednu spržio i dogodila se ista stvar. kanal je prepoznao igricu, no kad sam je pokrenuo zacrnio se ekran i wii nije reagirao. nemojte se ljutit na onaj moj post zadnji jer sam samo htio provokacijom izazvat reakciju ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice