Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.324
|
čitano: 6.755.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

Stigao PS 2025 wrap. Ovaj puta je poruka internal server error 500 bila aktualna svega par sati, tako da se bližimo danu kad će navedena funkcionalnost biti dostupna istog trena kada bude predstavljena. :) 

Kod mene očekivano: DS 2, GT7 i Expedition 33. U ovoj godini igrao 17 igara, iako je od tog broja stvarno odigrano 5-6. 

Super mi je kako prate statistiku i s kojom bojom kontrolera igraš, presmiješno.

I još je presmiješno kakav su gadan avatar dali kao nagradu. Kao da je dijete od 6 godina crtalo kad je prvi put naučilo koristiti gradijente i transparenciju.

16 godina
Sony PlayStation 5

18 sati Split fiction-a (super igra, iako mi je It takes two bolja).

Nemam ni ps plus jer mi se ne sviđa njihova trenutna politika, a bome ni nema nekih igri koje bi mene zanimale i koje su godinama krasile ps. One live service igre im nisu trebale. Svejedno se igram na kompu jer tu konačno Cyberpunk izgleda kako treba (da, ja sam jedan od onih naivčina koji je prednaručio ps4 verziju Cyberpunka za ps4pro, dobio sam sve pare natrag jer je bilo neigrivo, sramota).

Tako da konzola koju sam još i preplatio pošto je nije bilo mjesecima ide na prodaju. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 9:37 (Crljo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Sony PlayStation 5

Ne mogu se niti nazvati gamerom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

2026 godina možda i najbolja godina u zadnjih 10tak po imenima igara za ps5 koje nam dolaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

moj wrap up

BO7 je zakon, ali sam odigrao još neke naslove uz njega. Uz 2 posla dobro je što sam i ovo uspio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Kul mi je ovo, svake godine neki mali break-down... Mislim da sam po satima negdje isto kao i prošle godine.

Moj PC  
3 0 hvala 0
2 mjeseca
nikonja kaže...

Jedno potencijalno blesavo pitanje ali pošto nemam plejku iskreno neznam kako to fukncionira.

Htio bi nećaku kupit bon za 20 eur ali ne želim ići fizično u trgovinu po nju, dali se to da nekako po emajlu dobit ili? 

Ako si recimo Zaba možeš kupiti bon unutar app. Znam da pbz i hpb recimo ne nude tu mogućnost.

17 godina
@Crljo, trenutna PS Plus politika je najbolja ikad...
17 godina
Bitanga kaže...

Meni je jučer na playki nudio samo nadoplatu na premium za 1 dan (do danas kad mi ističe pretplata na essential).

Tako će vjerojatno i njemu, samo upgrade na premium za 3-4 dana.

A na webu mi dozvoljava da produžim godinu dana Essential (makar još nije isteklo), ali ako stavim na Premium onda mi nudi samo za 1 dan upgrade.

Stavite na off automatsko produženje pretplate čim je kupite. Meni pretplata ističe u prvom mjesecu i uzeo sam novu uz popust, tako je bilo i prošle godine. Samo mora vam prije izlaska popusta obnova pretplate biti na off. 

17 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

Meni je jučer na playki nudio samo nadoplatu na premium za 1 dan (do danas kad mi ističe pretplata na essential).

Tako će vjerojatno i njemu, samo upgrade na premium za 3-4 dana.

A na webu mi dozvoljava da produžim godinu dana Essential (makar još nije isteklo), ali ako stavim na Premium onda mi nudi samo za 1 dan upgrade.

Stavite na off automatsko produženje pretplate čim je kupite. Meni pretplata ističe u prvom mjesecu i uzeo sam novu uz popust, tako je bilo i prošle godine. Samo mora vam prije izlaska popusta obnova pretplate biti na off. 

Da, to uvijek i radim.

Ali kako sam pisao, kad sam pustio da istekne više nisam mogao s popustom obnoviti iako je još uvijek bila akcija. Ah well, ništa nisam propustio. Bacanje love.

4 godine
Vandit kaže...

Stigao PS 2025 wrap. Ovaj puta je poruka internal server error 500 bila aktualna svega par sati, tako da se bližimo danu kad će navedena funkcionalnost biti dostupna istog trena kada bude predstavljena. :) 

Kod mene očekivano: DS 2, GT7 i Expedition 33. U ovoj godini igrao 17 igara, iako je od tog broja stvarno odigrano 5-6. 

je, baš pogledao. 20 sati ove godine. od toga 12 sati paw patrola koji je igrala petogodišnjakinja... e jesam se naigrao na plejki ove godine :)

15 godina
movie kaže...

kakve to veze ima sa cime ? meni nista nije na off, niti ne vidim gdje se to iskljuci..pa mi je normalno ponudilo 33% popust

17 godina

Mislim da nekima ne nudi cijenu bez popusta ako ne stave na off, nema pravila koliko sam skužio.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
10 godina
Meni je istekla pretplata 19tog, nisam dobio nikakav popust do 21. Onda sam raskinuo i ponovno aktivirao i dobio 30% popust.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice