Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.443.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5

Super. To mi je trebalo!

Samo rokaj!
2 godine

Prije nego se poveselite poput mene, ovo je samo za RDR, RDR2 je i dalje lockan na 30 fpsa na ps5 :(

14 godina
cuflek kaže...

Prije nego se poveselite poput mene, ovo je samo za RDR, RDR2 je i dalje lockan na 30 fpsa na ps5 :(

Bit će i na PS5. Samo će se zvati RDR2 Remastered i platiti ćemo €70 za to. Nemaš brige 

2 godine
neaktivan
greysaint0 kaže...
cuflek kaže...

Bit će i na PS5. Samo će se zvati RDR2 Remastered i platiti ćemo €70 za to. Nemaš brige 

Najgore je što će dosta ljudi to kupiti kao što kupuju GTA V koji je fenomen u gaming industriji kada je u pitanju prodaja

14 godina
GTA V se kupuje zbog multiplayera, teško da će ovo imati baš takvu popularnost.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Sony PlayStation 5

Ja, evo, iskreno nisam nikada odigrao RDR2 pa bih rado kupio na PS5 da dođe remaster :D 

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Izgleda da u Ps+ pretplatu stize ona Sony Bravia usluga koja nudi 100+ filmova ako se dobro sjecam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
De link da napravim video
14 godina
MEGATAMA kaže...

Izgleda da u Ps+ pretplatu stize ona Sony Bravia usluga koja nudi 100+ filmova ako se dobro sjecam.

Ali ne kod nas...

2 godine
neaktivan

U Hrvatskoj neće biti dostupno, ali možda kasnije omoguće i za hrvatsko tržište ako ovo zaživi.

Iz https://blog.playstation.com/2023/10/05/sony-pictures-core-formerly-bravia-core-launches-on-ps5-and-ps4-consoles-exclusive-benefits-including-early-access-to-select-sony-pictures-films/

In select markets such as the U.K., France, Germany, and Japan, the first film with early access will be Gran Turismo: Based on a True Story, which is based on the unbelievable true story of a team of unlikely underdogs – a struggling working-class gamer, a failed former racecar driver, and an idealistic motorsport executive. Together, they risk it all to take on the most elite sport in the world. Gran Turismo: Based on a True Story is currently available through Sony Pictures Core in the U.S., Canada, Australia, and New Zealand and will premiere soon in additional markets. Sony Pictures Core is available starting today for PlayStation players in 23 markets globally.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2023 16:18 (Witcher94).
12 godina
Sony PlayStation 5

Ako sam dobro skuzio imat cu pravo na 100+ besplatnih filmova unutar pretplate dok sama usluga nudi 2000+ filmova?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Ako sam dobro skuzio imat cu pravo na 100+ besplatnih filmova unutar pretplate dok sama usluga nudi 2000+ filmova?...

Dobro si skužio imat ćeš pravo na 100 besplatnih filmova, a ostale filmove ćeš morati kupiti

Once you sign up for Sony Pictures Core on your PS4 or PS5, you will be able to buy or rent up to 2,000 movies straight from your console. At launch, this will include blockbuster hits such as Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train, and Ghostbusters: Afterlife, among others. If you’re a PlayStation Plus Premium/Deluxe member, you’ll get access to a curated catalog of up to 100 movies through the Sony Pictures Core app to stream on demand from the Sony Pictures library as part of your membership.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2023 16:22 (Witcher94).
12 godina
Witcher94 kaže...
MEGATAMA kaže...

Dobro si skužio imat ćeš pravo na 100 besplatnih filmova, a ostale filmove ćeš morati kupiti

Once you sign up for Sony Pictures Core on your PS4 or PS5, you will be able to buy or rent up to 2,000 movies straight from your console. At launch, this will include blockbuster hits such as Spider-Man: Across the Spider-Verse, Spider-Man: No Way Home, Uncharted, The Equalizer, No Hard Feelings, Bullet Train, and Ghostbusters: Afterlife, among others. If you’re a PlayStation Plus Premium/Deluxe member, you’ll get access to a curated catalog of up to 100 movies through the Sony Pictures Core app to stream on demand from the Sony Pictures library as part of your membership.  

Pa to je onda fantasticna dodatna vrijednost na Ps+ pretplatu koja mi je inace skoro pa beskorisna.

Edit

Dostupno je vec pa sam probao.

Ima par starijih filmova koje cu vjerovatno pogledat ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2023 17:41 (MEGATAMA).
13 godina
MEGATAMA kaže...

Pa to je onda fantasticna dodatna vrijednost na Ps+ pretplatu koja mi je inace skoro pa beskorisna.

Edit

Dostupno je vec pa sam probao.

Ima par starijih filmova koje cu vjerovatno pogledat ponovo.

Daleko je to od fantastične dodatne vrijednosti. Bravia Core sam imao godinu dana besplatno kad sam kupio Sonyjev TV. Mogao sam streamati što sam htio i dobio sam pet kredita da mogu claimati zauvijek pet filmova. 

U globalu isto kao i brojni drugi streaming servisi, s time što su ovdje samo filmovi, bez serija. I što je izbor prilično mali i već viđen drugdje.

Jedina dobra stvar je taj IMAX Enhanced, ali je dostupan na ograničenoj količini filmova. IMAX Enhanced koristi daleko veći bitrate, kvalitetu slike i zvuka od običnog streama. Ne kužim zašto na tome nisu temeljili cijelu uslugu da se izdvoje od ostalih, jer contentom se sigurno neće izdvojiti.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
Ekipa pitanje samo.. U Pevexu PS5 469e chasis C.. Koji to k znaci?
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine

to samo znači da je najnovija revizija konzole, mislim da čak ima i 6nm APU umjesto 7

10 godina
Sony PlayStation 5

Tko je jamio, jamio je...

2 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Upravo sam dobio mail da su na storeu ubrzali konverziju na euro koja vece krece od 13.11... Pozuruju se

0 0 hvala 0
17 godina
R3nchi kaže...

Meni je zanimljivo kako ekipa na njuškalu (osim par lažnih oglasa) drži istu ili čak veću cijenu za rabljene petice nek se prodaju u dućanu novi na garancijom. To je neka posebna logika...

15 godina
R3nchi kaže...

R3nchi

Ne trebaš se zamarati sa tim. Slobodno ju kupi i uživaj.

11 godina
Sony PlayStation 5

Na glavnom HR accountu di mi je istekla pretplata 15.09. pa su je produljili, igram Borderlands 2 koji sam kupio sa US accountom. 

1. Moram li DLC kupiti sa US accountom da bi radio ili mogu i sa HR? 

2. Ako kupim full igru sa HR accountom, hoće li mi raditi saveovi sa HR accounta pošto tu imam već 600 sati? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
gocc01 kaže...

Na glavnom HR accountu di mi je istekla pretplata 15.09. pa su je produljili, igram Borderlands 2 koji sam kupio sa US accountom. 

2. Ako kupim full igru sa HR accountom, hoće li mi raditi saveovi sa HR accounta pošto tu imam već 600 sati? 

DLC moraš kupiti na US store pošto si uzeo igru na US store

14 godina
Sony PlayStation 5

Jel se susreo ko s problemom gdje konzola ne skida u rest modu? Nakon buđenja, ono kaj se skidalo opet prolazi kroz 'rekalkulaciju' i nikakvog pomaka nema.

Opcije za skidanje i updatanje u rest modu su uključene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
gocc01 kaže...

Mislim da ce ti raditi saveovi jer su oni vezani za acc na kojem igras, a ne na kojemu je igrica kupljena

10 godina
Sony PlayStation 5

Jel bilo prošle godine za Black Friday kakvih akcija u domaćim shopovima za DualSense joystick?

Ne znam da čekam akcije ili da uzmem rabljeni s Njuške ili Fejsa za 40-ak eura. 

0 0 hvala 0
9 godina
MedO1337 kaže...

Jel bilo prošle godine za Black Friday kakvih akcija u domaćim shopovima za DualSense joystick?

Ne znam da čekam akcije ili da uzmem rabljeni s Njuške ili Fejsa za 40-ak eura. 

30%

12 godina
Sony PlayStation 5

Pozitivno je sto je Jim Ryan dobio nogu ali nazalost daleko daleko prekasno,taj fokus na live service igre ce skupo kostat Sony.

ND je pogodjen otkazima,TLOU live service naslov je stavljen na led a kako se cini ni tih ostalih 5 live service naslova nisu na vidiku.

Sony je sa Ps4 napravio bas sve kako treba,sa Ps5 su pogodili hardver apsolutno ali softver....3 godine u ovom genu a pravi veliki Ps5 naslovi iz Sony redova skoro da ne postoje.Da nemaju Insomniac prica bi bila jos daleko losija....

Nadam se da ce sad kad je retard dobio cipelu to krenut u boljem smijeru ali to su promjene koje traze godine....

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2023 9:20 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Nuclear_Phoenix kaže...

Tko je jamio, jamio je...

Dok sam čekao taj euro, prebacio sam se na Box.

Hvala Sony! Trebao sam odavno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice