Prisa sam Returnal. Odavno se nisam ovoliko zabavija uz neku igru. Na san kraju zavrsija sa 21om smrti, a da nisan isa glavon kroz zid, bilo bi oko 15.
Makar su se odvrtili creditsi, igra daje naslutit da nije gotovo i da ima jos tako da definitivno nastavljam.
U zadnje vrime se ne mogu nista natirat igrat, ali ova igra me totalno uvukla u svoj svijet atmosferom, muzikom, vizualnim efektima, a i ono najbitnije, samom igrivosti. Osobno mi je i prica zanimljiva, i jedva cekam da se skroz rasplete. Kontrole su toliko fluidne i responzivne, mozda cak najbolje s kojima sam se susrea. Inace se Souls igre hvale po tom pitanju, al po meni je ovo level vise.
Vidim da je online moguc i co-op i mislim da bi bilo vrlo zabavno u dvoje ovo igrat. Nisam previse pratija temu dok je Returnal bija aktualan, pa da sad pitam jeste igrali i kakvi su vam dojmovi?
Meni je igra isto super, ali mi je preteška ili sam prestar pa su refleksi otišli. Ne mogu ni prvog boss-a riješiti uvijek uletim u neki dio di se zaključaju vrata, a sve puno krvopija koje mi iscjede HP.
To su kontaminirane zone, oznacene na mapi sa zvjezdicom. Desilo se i meni 3 puta, pa san pocea gledat legendu na mapi