PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.345.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
R4zOR229 kaže...

Sta da objasnim? Garanciju nemozes ostvarit kod nas, sta imam objasnjavat?

Tko ti je to reko? {#} Ajd da ne duljimo, ako je proizvod kupljen u EU, onda je i garancija ostvariva u zemljama EU, znači da vrijedi i kod nas! Osim ako kupuje u MM koji je u Švicarskoj, onda nema garancije kod nas...ali vjerojatno to nije slučaj.

damn kaže...
Pa zato jer je naspram ovih eBay skup. Ako hoće rabljene igre nek kupuje preko reboot forum tržnice. Tamo je ionako 90% tržnice prodaja PS3 igara.

Ne znam, ja sam kupoval prek ebaya i sve kaj sam kupil je bilo jeftinije, plus stiglo mi je za 8 dana...zato sam te pital. Jer ja imam suprotna iskustva sa ebayom, treba samo malo bolje tražit. 

17 godina

Da al di ti onda odneses? To bi imalo smisla da ta trgovina postoji kod nas, ali kolko ja znam nema je.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Valjda pošalješ poštom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa pitala je u HR znaci bez ikakvog slanja.

13 godina
R4zOR229 kaže...

Da al di ti onda odneses? To bi imalo smisla da ta trgovina postoji kod nas, ali kolko ja znam nema je.

U ovlasteni servis PSX konzola, ako nista drugo u Sony Centar, pa nismo vise zadnaj rupa na svirali, sad smo predzadnja jer smo u EU.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina

Cisto sumnjam da ce oni ista radit sa konzolom koja nije kod njih kupljena. Jel neko kupio tak vani i probo?

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo ti dobra ponuda za 2000kn.

PS3 500GB + The Last of Us + FIFA 14

A garancija, ako nije ostvariva u HR, sigurno je vani u njih. Tako da ono u najgoru ruku šalješ njima. Al najvažnija stvar je ta da ovi noviji modeli se uopće ne kvare, (tj JAKO, JAKO rijetko) tako da te to ne treba brinuti. Ovdje dobiješ puno mjesta na hardu i ne trebaš se mučiti s kupnjom i ugradnjom harda i police. A dobiješ odmah i FIFU koju hoćeš i The Last of Us koja je fenomenalna igra. Jedino bi se raspitao o cijeni poštarine, da te sad ne oderu na tome. Makar ne vjerujem da će biti nešto velika, al svejedno ih kontaktiraš da vidiš kakvo je stanje sa tim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ipak bi onda kupila ovdje. Ima ponuda u Svijetu medija za 2400 kn. 500gb+GT6+Last of us.
Tako da ću to vjerojatno kupit.
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Cisto sumnjam da ce oni ista radit sa konzolom koja nije kod njih kupljena. Jel neko kupio tak vani i probo?

Ja nisam osobno imal posla sa reklamacijom, ali ne nosiš u trgovini, nego u ovlašteni Sony servis, i oni moraju 100% zaprimit i reklamirat konzolu. Znam jer je takav zakon, a recimo imal sam slučaj sa mobitelom koji sam kupio u Njemačkoj, odnio ga tu kod nas u ovlašteni servis i garancija normalno vrijedi, samo je bilo bitno da je račun izdan poslje 1.7.13´. 

Eto, znači Sony mora primit konzolu, a nije bitno dal je kupljena u SvijetMedija ili u Slovenskom Harvey Normanu...karikiram.

Makar PS3 super slim bi kupil i u tanguziji da ga dobim jeftinije, jer taj šrot se uopće ne kvari, tj barem ja nisam čuo da je nekome riknuo...rađen je u novom proizvodnom procesu, a standard specifikacije, nit ga toplina mući nit potrošnja! 

Meni osobno je DANAS dat 2400kn za PS3(sa jednom igricom) je ludost...samo moje mišljenje, ne kažem da je netko lud ak ga kupi za te novce {#}

15 godina
A iskreno neznam da bi se usudila iz vana naručiti, pa da mi dođe poštom. Da se ne bi slomilo u transportu,pa meni dođe u komadima. Pa onda dokazivati da je to tako stiglo. A moram odmah platit.
Jedino da odem u Graz ,ima iz Zagreba povratna za 100 kn
17 godina
Atomic-7 kaže...
Ipak bi onda kupila ovdje. Ima ponuda u Svijetu medija za 2400 kn. 500gb+GT6+Last of us.

Ako te ne zanima polovno, ovo je dobra cijena.

Jer od 12GB je 1500kn + 100kn kavez + 500GB disk (350-500kn) + GT6 (300kn) + TLOU (250kn).

To si na 2500-2650kn, s tim da imas zezanciju s umetanjem novog diska.

S tim da je ovaj tvoj bundle 2500kn {#}

Ali ide na 12 rata, pa nije strasno.

Definitivno uzeti kad uzmognes PS+ (sama ili s nekim dobrim frendom/frendicom).

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 14:54 (Chaky).
15 godina
Chaky kaže...
Atomic-7 kaže...

Jer od 12GB je 1500kn + 100kn kavez + 500GB disk (350-500kn) + GT6 (300kn) + TLOU (250kn).

Samo se nadam da je ista cijena u dućanu,jer piše da se cijena u dućanu i  web shopu može razlikovati.

Pa  i mislila  sam kupiti na rate, nema  kamata na kartice Zagrebačke i Privredne  banke,pa zašto da dam odmah sve u gotovini,ionako imam samo 1500 kn.

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zasto ne uzmes PS4 ako vec uzimas na rate, piknes njega sa FIFA.om 14 i peri - deri... Imas next gen a ne ovaj truli current.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa iz 3 razloga, prvenstveno jer sam totalni početnik u ovome,drugi jer  prve proizvodnje mogu imati  "dječje bolesti" , a treći jer nije veliki izbor  igara i ove trenutne su vrlo skupe.

Mislim da će mi biti dovoljan PS3 za sada,a dalje ćemo vidjeti :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 17:55 (Atomic-7).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma pusti te priče. Po meni je sad siljenje kupnja PS4 ako nisi imala PS3. Druga je stvar da si derala na PS3 pa se hoćeš kao šaltat na PS4.  Kao što si sama rekla, ima mal broj naslova, a skupi su. Da ne govorim kako ih i pola od tog malog broja ima i na PS3. PS4 kupiš kada se izguštaš na PS3 i kada se napuni broj eksluziva ili barem dobrih naslova za četvorku.

Ovi trenutni za PS4 su smiješni. Zbrzano izbačeni launch naslovi da se ima što igrat s konzolom. Čisti primjer je ovaj novi Killzone, iskreno nisam ga igrao al igra izgleda prosječno i ništa više. Knack također. A onda imaš ostale multiplatform naslove koji su ili ispljuvci od igara kao AssCreed koji od dvojke izdaje jednu te istu igru, ubaci neku minernu promjenu i prodaje je pod novu igru. No npr. imaš i novi NFS Rivals koji je čisto ok naslov i dobra zabava, al ga je ekipa popljuvala jer su im zadnji NFS-ovi bili zbilja užasni. S druge strane PS3 ima hrpu fenomenalnih naslova što možeš igrati. Evo samo neki od mnogih: The Last of Us, Uncharted serijal, Killzone serijal, God of War, Infamous serijal, Red Dead Redemption, GTA serijal, sportske simulacije(FIFA, PES, NBA, Tenis itd), trke (NFS, Gran Turismo, Burnout, Dirt, Grid itd) i još njih hrpa, ko će sad svega sjetiti.

Naravno ovi zagorjeli Sony fanovi što su čekali 2 dana ispred dućana da kupe četvorku to neće nikada priznati. I čitajući ovo, tlak im skače i već skreću miš da bubnu thumbs down.

Ugl moja poanta je ta da si kupiš PS3. Za to imaš 4 opcije:

-kupi vani za nešto jeftiniju cijenu, ipak je 400kn manje, onaj bundle za 2000kn (500GB+The Last of Us+FIFA 14)

-kupi ovdje za nešto višu cijenu, to što si ti našla za 2400kn (500GB+Gran Turismo6+The Last of Us)

-probaš naći jeftini polovni na njušci/ili nekom forumu

-pričekaš da vidiš kakvo će stanje biti, hoće li cijene padati, ipak je PS4 izašao i logika nalaže da bi pad cijena trebao usljediti (koji se još nije desio)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Chaky kaže...
Atomic-7 kaže...

kavez inac kosta 2-3 $ barem sam ga ja za te novce kupio preko ebay-a.
Netreba ti 500 Gb mozes slobdno 100-200Gb.
A za igrice znadi se druze.
Konzola vani kosta 1300kn pa razmisli o tome iako nije velika razlika 

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

kavez inac kosta 2-3 $ barem sam ga ja za te novce kupio preko ebay-a.
Netreba ti 500 Gb mozes slobdno 100-200Gb.
A za igrice znadi se druze.
Konzola vani kosta 1300kn pa razmisli o tome iako nije velika razlika 

Kod nas je 100kn kavez. Ja imam 160GB i nije mi dosta. Vjerojatno zato sto imam PS+

Ne isplati se za tu malu razliku za*ebavati s konzom izvana.

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

A  čemu služi  PS+ ?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

To ti je preplata koju platiš Sony-u. Imaš raznih varijanta.

PS+ (365 dana)

PS+ (90 dana)

Mislim da ih ima i više. U toj preplati dobiješ igre koje onda možeš besplatno skidati. Uobičajeno daju na mjesec po dvije igre, i to novije popularne igre. Sad su bili (ako ne i još) Bioshock Infinite i Metro Last Light. A ako se ne varam onda ti je i cijena ostalih igara kad kupuješ nešto niža. No ako nemaš flat net to ti nema smisla jer su igre često velike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 22:23 (damn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/home/games/psplus

Godisnja pretplata 365kn, ili 50$ aku uzmes USA.

Svaki mjesec dobijes besplatne igre za PS3, Vitu i PS4. S tim da imas jos ekstra popust od 10% na vecinu igara koje su vec na snizenju.

Besplatne mozes igrati dok traje pretplata.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 22:24 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damn kaže...

Ma pusti te priče. Po meni je sad siljenje kupnja PS4 ako nisi imala PS3. Druga je stvar da si derala na PS3 pa se hoćeš kao šaltat na PS4.  Kao što si sama rekla, ima mal broj naslova, a skupi su. Da ne govorim kako ih i pola od tog malog broja ima i na PS3. PS4 kupiš kada se izguštaš na PS3 i kada se napuni broj eksluziva ili barem dobrih naslova za četvorku.

Ovi trenutni za PS4 su smiješni. Zbrzano izbačeni launch naslovi da se ima što igrat s konzolom. Čisti primjer je ovaj novi Killzone, iskreno nisam ga igrao al igra izgleda prosječno i ništa više. Knack također. A onda imaš ostale multiplatform naslove koji su ili ispljuvci od igara kao AssCreed koji od dvojke izdaje jednu te istu igru, ubaci neku minernu promjenu i prodaje je pod novu igru. No npr. imaš i novi NFS Rivals koji je čisto ok naslov i dobra zabava, al ga je ekipa popljuvala jer su im zadnji NFS-ovi bili zbilja užasni. S druge strane PS3 ima hrpu fenomenalnih naslova što možeš igrati. Evo samo neki od mnogih: The Last of Us, Uncharted serijal, Killzone serijal, God of War, Infamous serijal, Red Dead Redemption, GTA serijal, sportske simulacije(FIFA, PES, NBA, Tenis itd), trke (NFS, Gran Turismo, Burnout, Dirt, Grid itd) i još njih hrpa, ko će sad svega sjetiti.

Naravno ovi zagorjeli Sony fanovi što su čekali 2 dana ispred dućana da kupe četvorku to neće nikada priznati. I čitajući ovo, tlak im skače i već skreću miš da bubnu thumbs down.

Ugl moja poanta je ta da si kupiš PS3. Za to imaš 4 opcije:

-kupi vani za nešto jeftiniju cijenu, ipak je 400kn manje, onaj bundle za 2000kn (500GB+The Last of Us+FIFA 14)

-kupi ovdje za nešto višu cijenu, to što si ti našla za 2400kn (500GB+Gran Turismo6+The Last of Us)

-probaš naći jeftini polovni na njušci/ili nekom forumu

-pričekaš da vidiš kakvo će stanje biti, hoće li cijene padati, ipak je PS4 izašao i logika nalaže da bi pad cijena trebao usljediti (koji se još nije desio)

Trenutni naslovi osim Fifa14 i Killzone su smijeh, priznam. Ali samo zato jer su na silu izbačeni da ljudi nekaj kupe ili imaju nešto za igrat tih prvih par mj dok ne izađu(poslje u 4. dolazi par dobrih naslova) punokrvne igre za PS4. 

Za Killzone ne bi rekel da je smiješna igra, grafika i efekti su vrhunski, da vidiš odmah bi promjenil mišljenje vjeruj mi, poslje toga PS3 bi ti izgledal ko amiga. Kaj se priče tiče to je dosta loše, tj ja bi rekel da je igra izbačen kao neki DEMO za PS4, da pokaže snagu konzole a s druge strane igra je totalno nemaštovita...ali da se odigrat.

Fifa je zasad dok nema PES-a vrh, zbilja je najbolji nogomet trenutno kaj se može igrat virtualno, bilo PCili PS3, puno bolja je na PS4.

To kaj su ljudi čekali, hebiga...nemreš im to zamjeri, svak ima svoje veselje...meni konzola ne predstavlja niš sem dobre zabave, i znal sam da budem ju dobil isto kao i ovi kaj su čekali ili kupovali vaučere bezveze i možda gubili živce...al kažem koga veseli samo napred.

Slažem se da je sad vrhunac PS3-a, samo kažem, ne treba ga zato plačat više nek vrijedi. Ako se hočeš naigrat ko žuti kupi PS3 i do zime nebuš trebal izlazit iz kuće ak te to veseli. Jer sad su najjeftinije igrice, konzole se daju kupit po vrlo dobrim cjenama u trgovinama (samo super slim dolazi u obzir). A HIT igara ima velim tolko da do zime si miran :)

Znači ako se nađe jeftin PS3, a do sad niste imali priliku a imate volju samo kupite, pa hebemu GTA5 se na njuški nađe za 200kn...kaj ćeš bolje. Odigraš i opet prodaš dalje...

Atomic-7 kaže...

A  čemu služi  PS+ ?

PS+ na PS3 je po meni nepotreban...ako kupuješ fizičke igre onda ti ne treba. Online ionak igraš prek kodova, a to malo popusta kaj dobiš na digitalne igre ti ne znači puno, jer te igre ionak nemreš prodat ko recimo fizičke, pa na kraju za konzolu ne dobiš niš više, a ti ih još uvjek dosta platiš.

Jedini + po meni je kaj besplatno dobiš neku igru, ali to su večinom igre onak...bar meni nebitne. One koje su vrijedne mog vremena nikad nisu bile badava. Al ok, nekome se isplati, recimo ak igraš zbilja sve i svašta, njemu se isplati.

PS+ je buno bitniji na PS4, vjerojatno su zato i ukinuli kodove, da bi moral kupovat tu pretplatu ak hočeš online!

P.S. - ako neko treba ladicu za HDD nek se javi, ja imam novu zapakiranu samo mi stoji, prodal sam PS3 i ne treba mi, dam ju za 50kn, samo da ju ne gledam!

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima mi sused ps3 fat 500 gb (sve radi i sve ispravno osim Blu-ray drive-a) 1 jojstick i 14 original igrica

Sad me pita kolko bi mogel dobit novčića za komplet jer bi prodal sve

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Po meni max 500kn, ako i tolko...ako se ne da modificirat onda niti tolko, jer je neupotrebljiv. Jedino za djelove...ili si nek kupi neki koji ima YLOD pa nek si uzme BR pa onda proda po normalnoj cijeni. 

A za igre ti niko nemre reći dok se ne zna koje su....pa nisu sve igre isto vrijedne!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gledao sam uživo Killzone kako se vrti i nije me oduševila grafika, meni su tu nijanse u razlici naspram Killzone 3 koji ništa puno lošije ne izgleda. Mislim koga briga za razliku u grafici ako ja moram stavit dva screena jedan kraj drugoga i uspoređivat za razliku kako su ovde napucali AA, veću rezu i neke đinđe binđe ako je to neprimjetno u pokretu. Prave nex-gen igre tek dolaze, al meni ovo trenutno nije next-gen. Ako ćemo već gledati grafički pomak, tranzicija igara PS1-PS2 i PS2-PS3 je bila drastično veća. Evo ti ajmo reći situacija da ja neznam da je Killzone Shadow Fall igra za PS4. Da je netko upali i ne pokaže mi na kojoj se konozoli vrti i kaže da se vrti na PS3, povjerovao bih mu. Da mi je netko za vrijeme izlaska PS3 upalio Motostorm ili Resistance (i da isto nisam upućen za koju su konzolu naslovi) i rekao da se vrti na PS2, rekao bih mu da prestane lagati. Da ne shvatiš da blatim PS4, nisam. Definitivno ću ga i sam uzesti i smatram to super investicijom, ali kasnije. Za godinu-dvije kad vidim kakvo je stanje kvarovima (ipak se nisu ni PS3 odmah kvarili). Do tad će se napuniti naslovi i eksluzive već, a vjerovatno i početi dolaziti prave next-gen igre. A da ne govorim kako će se isplatiti ta četvroka do kraja ciklusa tog next-gena.

Ne kažem ja da je taj Killzone loš naslov, al mi pogledao sam dosta videa i izgleda mi jednostavno meh. Gameplay izgleda nezanimljivo i neoinovativno. Čisto sumnjam da bi me nešto uspjelo oduševit kada bih igrao, nije to kao FIFA koju moraš baš odigrati da vidiš kako igra diše. Isto tako ne govorim da PS4 neće imati pregršt eksluziva jer će ih imati sigurno dosta i hrpu ostalih igara. Al kažem da mi je trenutno besmisleno uzimati PS4 ako si propustio PS3. Eventulano što će u skorije vrijeme izaći za PS4 a da izgleda kao su pošteniji naslovi su novi Uncharted i novi inFAMOUS.

Za PS+ se aspolutno ne slažem. Dobiješ hrpu igara i definitivno se isplati i na PS3. Znam da su dijelili između ostaloga i inFAMOUS i Red Dead Redemption. To što tebi ti naslovi nisu primamljivi ne znači da ne valjaju. inFAMOUS je odlična igra, a RDR se usudim reći i jedna od boljih igara ove generacije. Nevjerovatno koja je količina detalja posvećena toj igri s tako izglancanim gameplayom. A bome nije tada bila ni jeftina, a oni su djelili besplatno. PS+ je odličan izbor bez obzira o kojoj je PS konzoli riječ.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
aquaevivae kaže...

Po meni max 500kn, ako i tolko...ako se ne da modificirat onda niti tolko, jer je neupotrebljiv. Jedino za djelove...ili si nek kupi neki koji ima YLOD pa nek si uzme BR pa onda proda po normalnoj cijeni. 

A za igre ti niko nemre reći dok se ne zna koje su....pa nisu sve igre isto vrijedne!

E sad je pitanje dali svaki BR od FAT konzole paše na svaku FAT konzolu?

Ili ima razlika

17 godina
neaktivan
damn kaže...

Gledao sam uživo Killzone kako se vrti i nije me oduševila grafika, meni su tu nijanse u razlici naspram Killzone 3 koji ništa puno lošije ne izgleda. Mislim koga briga za razliku u grafici ako ja moram stavit dva screena jedan kraj drugoga i uspoređivat za razliku kako su ovde napucali AA, veću rezu i neke đinđe binđe ako je to neprimjetno u pokretu. Prave nex-gen igre tek dolaze, al meni ovo trenutno nije next-gen. Ako ćemo već gledati grafički pomak, tranzicija igara PS1-PS2 i PS2-PS3 je bila drastično veća. Evo ti ajmo reći situacija da ja neznam da je Killzone Shadow Fall igra za PS4. Da je netko upali i ne pokaže mi na kojoj se konozoli vrti i kaže da se vrti na PS3, povjerovao bih mu. Da mi je netko za vrijeme izlaska PS3 upalio Motostorm ili Resistance (i da isto nisam upućen za koju su konzolu naslovi) i rekao da se vrti na PS2, rekao bih mu da prestane lagati. Da ne shvatiš da blatim PS4, nisam. Definitivno ću ga i sam uzesti i smatram to super investicijom, ali kasnije. Za godinu-dvije kad vidim kakvo je stanje kvarovima (ipak se nisu ni PS3 odmah kvarili). Do tad će se napuniti naslovi i eksluzive već, a vjerovatno i početi dolaziti prave next-gen igre. A da ne govorim kako će se isplatiti ta četvroka do kraja ciklusa tog next-gena.

Ne kažem ja da je taj Killzone loš naslov, al mi pogledao sam dosta videa i izgleda mi jednostavno meh. Gameplay izgleda nezanimljivo i neoinovativno. Čisto sumnjam da bi me nešto uspjelo oduševit kada bih igrao, nije to kao FIFA koju moraš baš odigrati da vidiš kako igra diše. Isto tako ne govorim da PS4 neće imati pregršt eksluziva jer će ih imati sigurno dosta i hrpu ostalih igara. Al kažem da mi je trenutno besmisleno uzimati PS4 ako si propustio PS3. Eventulano što će u skorije vrijeme izaći za PS4 a da izgleda kao su pošteniji naslovi su novi Uncharted i novi inFAMOUS.

Za PS+ se aspolutno ne slažem. Dobiješ hrpu igara i definitivno se isplati i na PS3. Znam da su dijelili između ostaloga i inFAMOUS i Red Dead Redemption. To što tebi ti naslovi nisu primamljivi ne znači da ne valjaju. inFAMOUS je odlična igra, a RDR se usudim reći i jedna od boljih igara ove generacije. Nevjerovatno koja je količina detalja posvećena toj igri s tako izglancanim gameplayom. A bome nije tada bila ni jeftina, a oni su djelili besplatno. PS+ je odličan izbor bez obzira o kojoj je PS konzoli riječ.

A dobro, nemrem niš reči kaj se PS+ tiče, to je ono osobno, sam znaš dal ti treba ili ne, meni recimo nije trebalo, ja sam kupil igru koja me zanimala za PS3 igral online ak mi se dalo i to je to, za PS+ nisam imal potrebu, jer ne volim digitalna izdanja, a ni nisam imal veliki HDD da se i realno mogu upuštat u to. Ja sam od onih koji vole desetak naslova a drugo ni ne igram, pa mi ps+ nije bil primamnjiv.

Dok recimo sad na PS4, jednostavno sile te da imaš pretplatu. Meni je dovoljn razlog  fifa14, UFC i Wach Dogs da sam sad kupil konzolu., to će sad za mj dana izać a na zimu bude bar još tolko odličnih naslova koje budem igral ak bu vremena, tak da nemam potrebe čekat 1-2g. 

Ovo za grafiku baš i nije istina, recimo budeš vidio razliku između Watch Dogsa i GTAV, stavi to jedno pored drugog pa mi reci da nečeš znat koji je PS4, jer to su igre koje se donekle mogu mjerit, WD prava PS4 igra i GTAV izvlači max iz PS3... razmem da i složili smo se da te prve igre na PS4 nisu baš vani da pokažu puni potencijal konzole, jer su naravno prve, al kažem sad dolaze igre koje budu pokazale kaj PS4 može.

A muha ne bi trebalo biti kaj se hardvera tiće, samo da ne pokrepavaju svi nakon godinu dana i to je to :)

silasara2 kaže...
aquaevivae kaže...

E sad je pitanje dali svaki BR od FAT konzole paše na svaku FAT konzolu?

Ili ima razlika

Trebal bi...ne vidim zašto ne bi pasal! Nisi jedini kojem je BR krepal {#}

14 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav. Imam pitanje, znači kada PS (FAT, cech je L04) spojim na TV (HDMI) i ne želi se uključit na I/O tipku nego na Eject, znači prihvaća samo Eject. Kada se upali onda dodje samo zvuk a ne i slika, te dalje ne mogu ništa napravit. Trenutno je kod kompa, stavio sam samo kabel za struju u njega i upalio se normalno na I/O.

Do čega može biti problem? Još jedno pitanje, mogu li nekako preko LAN kabela doznati koji je FW trenutno na PS?

EDIT: Sad odjednom se pali i sa I/O tipkom, no nema signala, tada sam probao i onu metodu kada se upali ps i drži tipka za paljenje do slijedećeg beepa, tada se na ekranu pojavi odabir dali želim spojiti ps sa hdmi kabelom, ja potvrdim, i tad je počeo svakakve slike na ekran bacat, te je onda zatrepnulo i zatim je opet došlo no signal.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 21:56 (footballer).

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jednostavno pitanje,

fullhd tv ili hd ready za ps3 ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Naravno da FULLHD, ne samo zbog PS3...neće ni on vjećno, a TV ostaje i dalje!

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice