koliko košta modifikacija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razmišljam o kupovini PS3, a imam stari CRT TV, pa me zanima da li bih ja morao namještati rezolucije i te stvari ili bi se to automatski namjestilo s obzirom na kabel koji se koristi?
ako kupuješ rabljeni PS3 najvjerovatnije ćeš morati resitirati video postave prijašnjeg vlasnika koji je najvjerovatnije koristio LCD ili Plazma TV preko HDMI-a. nakon što spojiš PS3 na telku preko AV kabla (scart ili činč), da bi resetirao video postavke potrebno je pritisnuti i držati tipku za paljenje dok ne čuje "bip" nako toga klasični putem upali konzolu i to je to.
moj savjet je da investiraš u neki LCD TV, jer kvaliteta slike na CRT telki stvarno je loša, najčešće zrnata ili mutna i ograničena na rezoluciju koja nije veća od 576i. U tvom slučaju ne bih niti razmišljao o PS3 dok ne nabavim HD telku.
ako kupuješ rabljeni PS3 najvjerovatnije ćeš morati resitirati video postave prijašnjeg vlasnika koji je najvjerovatnije koristio LCD ili Plazma TV preko HDMI-a. nakon što spojiš PS3 na telku preko AV kabla (scart ili činč), da bi resetirao video postavke potrebno je pritisnuti i držati tipku za paljenje dok ne čuje "bip" nako toga klasični putem upali konzolu i to je to.
moj savjet je da investiraš u neki LCD TV, jer kvaliteta slike na CRT telki stvarno je loša, najčešće zrnata ili mutna i ograničena na rezoluciju koja nije veća od 576i. U tvom slučaju ne bih niti razmišljao o PS3 dok ne nabavim HD telku.
Hvala na odgovoru. Razmišljam o kupovini nove konzole, a ovo za LCD, znam da kvaliteta slike na CRT-u nije naročita, ali istrpiti će se dok ne nabavim nešto u skladu s PS3...a i zanima me samo PES, pa valjda nije toliko loš na CRT tv-u.
nema na čemu.
koliko je loše? to ti zavisi od telke do telke. negdje je bolje negdje je lošije... ali na kraju ispadne isto s***e. jednom sam prilikom uzeo konzolu na viksu, rekoh, ako padne kiša da imamo neku zanimaciju. naravno da na viksi nemam LCD već običnu telku i to ne bilo kakvu već samsung. kada sam spojio plejku na tv ostao sam doslovno iznenađen koliko je loša slika. razlika je više nego očita. kada kupiš PS3 odnesi plejku kod nekog tko ima LCD pa ćeš se osobno uvjeriti.
ako misliš kupovati novu konzolu onda bolje pričekaj jer krajem godine dolazi PS4 i cijenom će biti negdje kao i sad novi PS3. na njuškalu se mogu naći dobre rabljene konzole i puno jeftinije nego nova. tako daaaa, po mom mišljenju SADA nije baš pametna odluka kupovati novi PS3.
Da, i mislim pričekati prosinac, baš zbog izlaska PS4, a i blagdani će donijeti još dodatan popust, pa će za 3 mjeseca PS3 biti dosta jeftiniji nego što je sada.
15.1 99% dolazi kod nas dobio provjerne informacije od gmc-a ! ali zato idu popusti na opremu i igre !
15.1 99% dolazi kod nas dobio provjerne informacije od gmc-a ! ali zato idu popusti na opremu i igre !
do tog doba ljudi će nabavit iz italije ili odnekuda :D
znao sam da će vaučer biti zajeb... samo unas 'rvata! nećemo mi dobiti konzole niti 15.01.
molim pobrisati :)
dobit ces zuti bzvz, napravi oglas na bol-u pod potraznja :-) ...
Šta mislite isplati li se sad kupovat ps3, pošto četvorka izlazi uskoro?
naravno da da em ce bit jeftinija , em ce biti jos sigurno par godina podrske , em ce jos izac odlicnih eksluziva i na kraju to je jos uvijek zvjerka od konzole !
naravno da da em ce bit jeftinija , em ce biti jos sigurno par godina podrske , em ce jos izac odlicnih eksluziva i na kraju to je jos uvijek zvjerka od konzole !
Aha
Zanima me još jeli dovoljan ovaj model od 12 giga? Nisam dosad igrao uopce ps 3, ali sad bih ga uzeo zbog gta 5. Možda bih još igrao fifu ili pes..
nije 12gb ti nece bit dosta
:/
Onda mi ostaje ovaj od 500 Gb, iako znam da mi je to previše pošto nisam neki gamer..
Zanima me još jel mogu pokretat filmove na plejki?
Onda mi ostaje ovaj od 500 Gb, iako znam da mi je to previše pošto nisam neki gamer..
mozes ,al nije to tak jednostavno jer ps3 sluzbeno ne podrzava mkv niti srt titlove
no da se to sredit
Pozdrav,
Imam ps3 i jedan problem na njemu, imao sam ono kada treperi crveno svjetlo i promjenio sam pastu i sa OBICNIM fenom grijao malo oko chipova i to kao i sa yta.Nakon toga slozim sve fino i upalim ga i radi,radi 5 min i ugasi se i ponovno red light treperi,iskljucim ga iz napajanja i pustim 20tak min,ponovno upalim i ponovno isti problem.. Znate kako bi mogao popraviti to ?
mozes ,al nije to tak jednostavno jer ps3 sluzbeno ne podrzava mkv niti srt titlove
no da se to sredit
Mogu li to sredit bez jailbreakanja?
no da se to sredit
Mogu li to sredit bez jailbreakanja?
da
prakticki mozes pustit sve pomocu ps3 media servera ,al za to ti mora bit i komp upaljen i filmovi ti moraju bit na kompu
Pozdrav,
Imam ps3 i jedan problem na njemu, imao sam ono kada treperi crveno svjetlo i promjenio sam pastu i sa OBICNIM fenom grijao malo oko chipova i to kao i sa yta.Nakon toga slozim sve fino i upalim ga i radi,radi 5 min i ugasi se i ponovno red light treperi,iskljucim ga iz napajanja i pustim 20tak min,ponovno upalim i ponovno isti problem.. Znate kako bi mogao popraviti to ?
Ajde netko molim vas ako mozete :/
Pozdrav,
Ajde netko molim vas ako mozete :/
rađe odi pitaj na crops3 forum ili reboot
tamo ces prije nac odgovor
naravno ja bi ti rekao da znam
Pozdrav,
Jednom kad dobi ylod ja mislim da više nema pomoči (popravi se to al če ponovo vrlo brzo dobit ponovo)
Nek me neko ispravi ako griješim
Pozdrav,
Jednom kad dobi ylod ja mislim da više nema pomoči (popravi se to al če ponovo vrlo brzo dobit ponovo)
Je li to uopce ylod 100% ? Ja nebi bas rekao..
Pozdrav,
Pa sam si sebi odgovorio, grijao si fenom i nakon toga je opet radila 5min... znači pogodio si u pravo mjesto ali nažalost nema tome pomoći....
Ako prvo brzo zasvjetli zeleno pa onda jako brzo žuto i nakon toga počne treperit crveno onda je to ylod.
Fen ima premalu temperaturu . Trebaš nabavit puhalicu za vrući zrak ali ni to neće pomoći trajno nego će raditi nešto dulje od pet minuta. Ta radnja se zove reflowing , a duže bi radilo ako se napravi reballing . Te riječi uz ps3 traži na youtube-u .
Ako prvo brzo zasvjetli zeleno pa onda jako brzo žuto i nakon toga počne treperit crveno onda je to ylod.
Fen ima premalu temperaturu . Trebaš nabavit puhalicu za vrući zrak ali ni to neće pomoći trajno nego će raditi nešto dulje od pet minuta. Ta radnja se zove reflowing , a duže bi radilo ako se napravi reballing . Te riječi uz ps3 traži na youtube-u .
Tako rade ljudi u servisu ? Vidim u komentarima da je taj reballing kao nesto sto ce puno duze trajati.. ili ako mogu tako reci i trajno rjesenje..
Pozdrav,
Jedini siguran poravak je profesionalno odrađen reballing ili promjena cell/rsx čipa. U ovom slučaju takakv poravak je totalno neisplativ, a uvijek postoji ta mogućnost da se ponovo pojavi ylod. one fore na jubitou zaboravi, grijanje fenom možeš napraviti više štete nego koristi jer zagrijavaš ono što treba i ono što ne treba, također treba znati koliko, gdje i kojom temperaturom grijati. Moj je savjet da konzolu prodaš pod neispravno ili u dijelove i kupiš drugi ps3. Mogu se naći dobri primjerci rabljenih konzola po povoljnoj cijeni koje nisu preslagivane i deylodirane.