Uskoro cu uzeti PS3 Super Slim 12GB. Dal je tih 12GB dovoljno za savegame i update? Na HDD-u ne mislim imati filmove ni muziku. Igre ću pokretati s DVD-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uskoro cu uzeti PS3 Super Slim 12GB. Dal je tih 12GB dovoljno za savegame i update? Na HDD-u ne mislim imati filmove ni muziku. Igre ću pokretati s DVD-a.
tih 12GB ti je dosta za 1-2 igre :P isto tako neces moci ni skidati igre s PSN-a,tako da se po meni neisplati,osim ako ne kanis odma nadograditi HDD
Negdje krajem 11. mjeseca sam kupio PSN+. Tamo je pisalo da ce mi se pretplata automatski produljiti kada istekne. To mi odgovara, pa imam nekoliko pitanja za one koju se vec jednom produzavali pretplatu.
1. Hocu li zadrzati igre koje sam dobio do onda?
2. Ako ne produljim odmah, nego pricekam nekoliko dana (i ustedim 100kn (prosli puta sam platio 365 godinu, i onda par dana kanije je bilo 270), hocu li imati igre koje sam skupio dok mi je trajala pretplata?
3. Sto ako dan prije isteka pretplate skinem neke igre i konzolo odspojim s interneta? (ovo nisam palniro pitat, ali eto (vjerojatno ne al ok))
Hvala i pusa
1. da
2. ne
3. da jer je jos bilo u roku pa ce samo nastavit dwlnd iste kad ponovo spojis na net...
Mislim da je odgovor na drugo pitanje: Kad istekne pretplata neces ih moci igrati dok ne produzis pretplatu. Mislim da ih ne mozes "izgubiti"
:
1. Uzeo bih sada psn+ pretplatu pa me zanima dali postoji ikakva sansa da skinem igre koje su vec bile za skidanje proslih mjeseca?
2. Cesto sam u vikendici koja nema neta pa me zanima dali igru koju skinem sa psn+ dali ju mogu igrati iako ps3 nije spojen s netom
Covjek se malo krivo izrazio ocito... tj nece ih doslovno izgubit oni ce i dalje bit instalirane al ih nece moci pokrenut dok se produljenje ne izvrsi...
:
1. Uzeo bih sada psn+ pretplatu pa me zanima dali postoji ikakva sansa da skinem igre koje su vec bile za skidanje proslih mjeseca?
2. Cesto sam u vikendici koja nema neta pa me zanima dali igru koju skinem sa psn+ dali ju mogu igrati iako ps3 nije spojen s netom
1. ne nazalost
2. mozes(upravo isprobano)
Dali mogu gdje vidjeti popis igrica za psn za ovaj mjesec, te ako hoce tko iz zg zamijeniti koju igricu; za sada sam kupio: sve uncharted, heavy rain, fifa 2013,gt5, sleeping dogs
tih 12GB ti je dosta za 1-2 igre :P isto tako neces moci ni skidati igre s PSN-a,tako da se po meni neisplati,osim ako ne kanis odma nadograditi HDD
pa ne mislim ih instaliravati na hdd. pokretao bi ih sa DVD-a..samo me zanima dal je tih 12GB dosta samo za updateove i save gameove? ako ne, onda možda uzmem x360 250gb holiday bundle.
pa ne mislim ih instaliravati na hdd. pokretao bi ih sa DVD-a..samo me zanima dal je tih 12GB dosta samo za updateove i save gameove? ako ne, onda možda uzmem x360 250gb holiday bundle.
pa ti updejtovi znaju imati po par giga,sve ovisi o igri...
ok. imam još 1 pitanje... pošto više nemaju PS3 Super Slim 500GB + 2 igre za nabaviti, onda ću najvjerojatnije uzeti Xbox 360 250GB Holiday Bundle. Polovno ne uzimam. P.S. ti si imao Xbox? ako jesi, dal mi možeš reći kolko traju punjive baterije i ako možda imaš preporuku koje uzeti? vidim da više nemaju Play & Charge Kit. Hvala!
Uskoro bi ti trebo doc http://www.gtplanet.net/sony-promotes-gran-turismo-5-in-new-ps3-legacy-bundle/
odlično, nadam se da će do polovice 6.mj. infomark.hr ili sophoslab nabaviti. samo je pitanje koja će cijena biti...valjda 2500kn..
Se-mark ti isto zna imati,čak i chipoteka,ja sam u se-marku uzeo PS3+GT5 i Uncharted 3.
Dali se ovo isplati mjenjat za dobar PS2?
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-ylod-80gb-oglas-7910988
Dali se ovo isplati mjenjat za dobar PS2?
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-ylod-80gb-oglas-7910988
pa bas i ne jer ovaj nikad nece raditi kak spada jer jedamput kad dobijes ylod, makar ga ti popravis ubrzo ce ti se opet dogoditi
A dali se isplati mjenat za PS2
-Ps3 slim,bez hdd-a i napajanja,1 kontroler i igra
-ps3 fat sa napajanjem,bez hdd-a i igra!
0 | PS3 SLIM |
---|---|
0 | PS3 FAT |
4 | NEMOJ MJENJAT |
zar ti nisi xbox boy ? :P
zar ti nisi xbox boy ? :P
Uvijek bio i uvijek ću i ostati
koji bih mi mogao biti problem biti ako mi se tijekom paljenja upali lampica u lijevom donjem kutu ako netko zna hvala unaprijed.
koji bih mi mogao biti problem biti ako mi se tijekom paljenja upali lampica u lijevom donjem kutu ako netko zna hvala unaprijed.
zašto misliš da je problem?
na mojem (PS3 Slim) se dolje-lijevo nalazi lampica od HDD-a.
Molim vas POMOĆ.Mjenjat ću ps2 za ps3 fat 40 gb bez blue raya.Sad ovaj u trgovini je rekao da je blue ray 500 kn sa čitačem.Ja sam mislio kpit polovni,pa mi je rekao da moram znati kako se ubacuje hdd jer postoje 2 vrste blue raya za fat konzole koje imaju 40 gb.Pa onda jos da mi trebaju neke pločice za stavit blue ray unutra.Šta Vi mislite o tome ?!
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-40-gb-fat-bez-blu-reya-oglas-7937185
Molim vas POMOĆ.Mjenjat ću ps2 za ps3 fat 40 gb bez blue raya.Sad ovaj u trgovini je rekao da je blue ray 500 kn sa čitačem.Ja sam mislio kpit polovni,pa mi je rekao da moram znati kako se ubacuje hdd jer postoje 2 vrste blue raya za fat konzole koje imaju 40 gb.Pa onda jos da mi trebaju neke pločice za stavit blue ray unutra.Šta Vi mislite o tome ?!
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-40-gb-fat-bez-blu-reya-oglas-7937185
Previse posla.
Uzeo bi igru preko playstation networka,pa me zanima da li je važno je li kartica od žiro računa ili od tekućeg (oba dvije imaju onaj security code ili kako se već zove na poleđini).Od PBZ-a su kartice.
Uzeo bi igru preko playstation networka,pa me zanima da li je važno je li kartica od žiro računa ili od tekućeg (oba dvije imaju onaj security code ili kako se već zove na poleđini).Od PBZ-a su kartice.
osobno imam stavljen žiroračun jer ako pokuša netko provalit ne mogu me utjerat u minus :D i kad hoću nešto kupit onda si uplatim ranije, dok kod tekućeg ako imaš minus nahebeš :)
osobno imam stavljen žiroračun jer ako pokuša netko provalit ne mogu me utjerat u minus :D i kad hoću nešto kupit onda si uplatim ranije, dok kod tekućeg ako imaš minus nahebeš :)
ma inače ja preko paypala plačam,ali frend je pokušavao danas platiti ali mu nije uspijevalo nikako ni sa jednom karticom pa samo provjeravam.
Može jedno pitanje.Imam Ps3 bez blue raya(uzeo sam ga :D) i sada upali se zelena lampica ali NEMA slike,dali je to zato što nema blue raya?!
Pa šta mi davate bezveze dislajkove,lijepo pitam dali je to zbog blu raya playera.