PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.349.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
drapa88 kaže...
atiHD kaže...

E ovako imam jedan problem, naime sad sam krenuo upalit Ps3 i kad dotaknem onnaj ko gumb za paljenje, on se upali, pojavi se zelena lampica i onda se prebaci na žutu i onda vrati na crvenu ali crvena blinka. Ne znam šta bi moglo bit jer sam ga sinoč normalno ugasio i sve je radilo i sad ne radi -_-

Koji ps imaš ?

imam fat 40gb, je se to može kako popravit?

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
16 godina
atiHD kaže...
drapa88 kaže...
atiHD kaže...

E ovako imam jedan problem, naime sad sam krenuo upalit Ps3 i kad dotaknem onnaj ko gumb za paljenje, on se upali, pojavi se zelena lampica i onda se prebaci na žutu i onda vrati na crvenu ali crvena blinka. Ne znam šta bi moglo bit jer sam ga sinoč normalno ugasio i sve je radilo i sad ne radi -_-

Koji ps imaš ?

imam fat 40gb, je se to može kako popravit?

može,ima tuotriala po youtubu,ali ako se baš ne kontaš bolje nekom platiti da ti to napravi,i sada najvažnije-može nakon toga riknuti za mjesec dana a može i durati da se nikada više ne pojavi

jednostavno nema pravila

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Probao sam ono s fenom, i nekim čudom je upalio, pustio sam ga par sati ugašenog totalno i kablove povadio i sad se vratio doma, spojio kablove i nekim čudom radi. Sad čemo vidit koliko če radit hah xD

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako netko zna za neku dobru ponudu za novi ps3 za Božić molio bih da podijeli ;) Može i u Sloveniji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Napokon sam odlucio nabaviti konzolu, samo kaj neznam koju.

Xbox 360 250gb holiday bundle (forza motorsport 4 essentials + skyrim + 1mj. gold) za 2000kn

Xbox 360 slim 4gb za 1600 kn  

PlayStation 3 12gb za 1960 kn.

Budžet je 2000 kn, max 2500 kn. Uzmite u obzir da mi mora ostati nekaj love i za igre. S njuskala ne uzimam. Igram FPS igre (cod, far cry, bf, metro, crysis i sl.), tak da mi ekskluzive nisu vazne. I za kraj, imam samo 2 pitanja. Kolko traju baterije u xbox kontroleru? Koja konzola je bolja i isplativija? (u mojem slucaju). e da, i jos me samo zanima dal moram biti iz uk ili usa ako hocu igrati multiplayer? u proslom postu je ovo pisalo: "COD: MW3 multiplayer online is only accessible if you're in an eligible Xbox Live region. Croatia is not in that region."  tnx for help :)

PS3

besplatan multiplayer

samo 12gb

visoka cijena

kontroler se moze puniti

Xbox 360 holiday bundle

multiplayer nije besplatan

kontroler je veci i bolji, ali se moze puniti samo uz play and charge kit (za koji nemam love) 

cijena je odlicna :) (2 igre gratis + gold 1 mj)

250 gb hdd

Xbox 360 4GB

samo 4 gb

laser se vise trosi (valjda) 

cijena je mala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel radi na playstationu 3 joystick od ps1 ako ga preko usb-a spojim sa onim adapterom? Oce sve normalno radit
gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Volvox kaže...
Jel radi na playstationu 3 joystick od ps1 ako ga preko usb-a spojim sa onim adapterom? Oce sve normalno radit

na zalost ne 

niti od ps2 ne radi :(

http://revohd.com
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Arnold Layne kaže...

na zalost ne 

Aha, a jbmu. A oni kinezi za ps3 joystici za 15 dolara šta ima na ebayu za kupit, rade oni dobro il? Mislim vjerujoatno je baterija slabija i to, al nema veze, mjenjat ce se, ali me zanima dali dobro rade, odaziv i ovo ostalo? ako znas mozda.

I jel zna neko dali je moguc downgrade sa 4.31 na 3.55? Imam super ponudu za ubost ps3 za 300 kn sve radi samo ima verziju 4.31, pa me zanima dali se moze downgrade napravit? Tu sam nasao neki toturial pa me zanima jel bi to moglo radit? Radi se o fat verziji od 40 gb.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

da je to tak jednostavno svi bi to napravili 

FAKE!

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

FAKE!

Naci nemre se? a kvragu, a sa onim nekakvim E3 flasherima ili neki vrag, tako nesto sam citao? Možda neki servisi koji imaju taj E3 flasher pa to rade ili tako nešto?

Jer stvarno mi je dobra ponuda pa zato pitam, 300 kn za playstation je skoro besplatno.

gjurki
13 godina
odjavljen
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...

FAKE!

Naci nemre se? a kvragu, a sa onim nekakvim E3 flasherima ili neki vrag, tako nesto sam citao? Možda neki servisi koji imaju taj E3 flasher pa to rade ili tako nešto?

Jer stvarno mi je dobra ponuda pa zato pitam, 300 kn za playstation je skoro besplatno.

da samo sa njim mozes 

pitaj servise moguce da imaju

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

da samo sa njim mozes 

pitaj servise moguce da imaju

Hvala:)

gjurki
15 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Ehm, nadam se da mi netko može pomoći. Imam doma PS3, od frenda koja nakon 10 minuta rada radi kao omanji jumbojet i izbaci poruku na ekran da neka ugasim sistem. Probao sam sa promjenom termalne paste, ali nije rezultiralo plodom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pomoc imam hdtv a nemam hdmi kabel.spojim pas sa crvenim,zutim i bijelim kabelom i rezolucija je mislim 560i.kak mogu stavit na 480p i koja razlika je izmedu i i p??? jel slika mi izgleda losije nego na crt tv-.u

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Rade odi kupi komponenti kabel i igraj na nekoj hd rezoluciji 720p il 1080i/1080p

EDIT:sad tek vidim  da si napiso da nemas kabel ja sam mislio da nemas ulaz ako je tako odi kupi kabel i rijesiop si sve probleme kosta 20kn

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 2:28 (R4zOR229).
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

preporuka za ps3 gamepad do 200kn

i

kupujem Tekken6, gdje ću najjeftinije proči?

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

di ima za 20kn hdmi kabel na njuskalu sve oko 80-100kn a to mi treba samo sad preko praznika jel poslje se vracam doma i opet na crt

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

u trgovini 50 kn 5 m HDMI kabla :)

0 0 hvala 0
15 godina
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...

na zalost ne 

Aha, a jbmu. A oni kinezi za ps3 joystici za 15 dolara šta ima na ebayu za kupit, rade oni dobro il? Mislim vjerujoatno je baterija slabija i to, al nema veze, mjenjat ce se, ali me zanima dali dobro rade, odaziv i ovo ostalo? ako znas mozda.

I jel zna neko dali je moguc downgrade sa 4.31 na 3.55? Imam super ponudu za ubost ps3 za 300 kn sve radi samo ima verziju 4.31, pa me zanima dali se moze downgrade napravit? Tu sam nasao neki toturial pa me zanima jel bi to moglo radit? Radi se o fat verziji od 40 gb.

kako ne radi? jeste uopće probali? ja sam spojio ps2 gamepad preko usb adaptera kojim inače spajam gamepad na komp i radi savršeno. tipke su točno mapirane, isprobano i sa 2 gamepada istovremeno, nikakvih problema nije bilo. 

Guns don't kill people... lasers do
13 godina
odjavljen
unchosen one kaže...
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...

na zalost ne 

kako ne radi? jeste uopće probali? ja sam spojio ps2 gamepad preko usb adaptera kojim inače spajam gamepad na komp i radi savršeno. tipke su točno mapirane, isprobano i sa 2 gamepada istovremeno, nikakvih problema nije bilo. 

viš ti vraga pa radi 

probo sam prije kakvih godinu dana i nije mi radilo na fifi nekoj 

ispricavam se zbog krive informacije

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Je li moguce igrati igrice na PS3 ako ima 12 GB ?  Zanima me je li moguce spojiti prijeosni disk na Ps3 pa onda spremati igrice i igrati ih preko toga '.HVala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rondo9 kaže...

Je li moguce igrati igrice na PS3 ako ima 12 GB ?  Zanima me je li moguce spojiti prijeosni disk na Ps3 pa onda spremati igrice i igrati ih preko toga '.HVala

možeš igrat igre...al računaj da ne možeš puno igara sačuvati ako planiraš skidat s PSN store-a, premalo je to 12 GB...

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

iskreno neznam što su oni željeli postići sa tim 12gb modelom,jedino da se ne skida sa psn-a,a i dosta igara sa diskova teba po par gb mjesta za instalaciju

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dart_tom kaže...

iskreno neznam što su oni željeli postići sa tim 12gb modelom,jedino da se ne skida sa psn-a,a i dosta igara sa diskova teba po par gb mjesta za instalaciju

mah to je za naivne 

jedino ,ako imas koji 2.5" hard doma viska se isplati

12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
dart_tom kaže...

mah to je za naivne 

ma i to je problem..opet moraš dat HDD da ugrađuju jer ako sam radiš gubiš garanciju...

13 godina
odjavljen
HDesignz kaže...
Arnold Layne kaže...
dart_tom kaže...

mah to je za naivne 

ma i to je problem..opet moraš dat HDD da ugrađuju jer ako sam radiš gubiš garanciju...

Ma od kuda ti to ?

Ne gubi se nist bez brige

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako promjeniti rezoluciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Blazen22 kaže...

Kako promjeniti rezoluciju...

Drži tipku sa kojom pališ PS3 sve dok ti se ne pojavi na ekranu koju rezoluciju da odabereš 

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje kupiti FIFA 13 ili PES 13 što povoljnije? Ne želim davati 499,00kn kako stoji u PS storeu za digital download, a i svakako mi je prevelika cifra dati toliko.

1 0 hvala 0
12 godina
kokum20 kaže...

Gdje kupiti FIFA 13 ili PES 13 što povoljnije? Ne želim davati 499,00kn kako stoji u PS storeu za digital download, a i svakako mi je prevelika cifra dati toliko.

http://www.sophoslab.hr/igre-za-ps3/131/ps3-igra-fifa-13/3074.html

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice