PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.347.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
speedy56 kaže...
Hojs kaže...

Bez kartice nečeš moči skidati ni ps3 dlcove...

A PSN bon? 

Ako ćemo tako postoje bonovi i za xbox live...

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

hojs ocito si neki fanboy,a takvima nije mjesto ovdje...

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Po čemu sam to fanboy?

12 godina
protjeran
Hojs kaže...
Treyarch kaže...

Nemam karticu/paypal. Uzet ću PS3 Slim 160 GB + BF3 Premium + Black Ops 2. Nadam se da će 160 GB biti dosta za sve DLC-ove. Razlog zašto ne uzimam Xbox je taj da se moram zahebavati s karticama koje nemam (imam 16. god.) i IP adresama. Poslužit će i sixaxis/dualshock kontroler makar je xboxov bolji. Imam par frendova na PS3-u pa ne vjerujem da će mi biti dosadno. Hvala na pomoći.

Ako ne bi skidao DLC-ove na xboxu ili playstationu zato jer nemam karticu/paypal, kakav account trebam napraviti? Recimo BF3 Premium na disku već ima svih 5 DLC-ova ili ih trebam skinuti s marketa? Ako uopće neću skidati DLC-ove, onda možda uzmem xbox 360.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 16:26 (Treyarch).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

najbolje ti je da ne slušaš druga mišljenja, proguglaj po netu i sam odluči, uvijek će mi osobno bit PS3 ispred xboxa iako imam obje konzole, odrastao sam uz PS i to je sad tako, xbox mi je hackan tako da mogu igrat sve moguće igre dok PS3 služi za online mode :)

2 0 hvala 1
16 godina
bancic123 kaže...

Po cemu je on fanboy? (po ovome sto je rekao nije), nisam nikada imao MS konzolu (samo sam igrao) pa opet dijelim slicno misljenje s njim, jedino imam Xbox 360 kontrolere za PC (slazem se za kontroler aka jedina mana je D-pad, slazem se s tim da PS3 ima bolje ekskluzive, slazem se s tim da multiplatform igre najmanje problema imaju sa Xbox 360 konzolom, PC i PS3 imaju vise "eventualnih" problema i to nije uopce cudno jer se prvenstveno rade na Xboxu)...... jedino ako si zapeo za ovo: "PSN VS XBLA" sto nije mala stvar za one koji kupuju igre, e to je vec skakljivo, misljenja su vec podijeljena.

BTW kaze i sam da je imao dvije konzole, ja nigdje ne vidim "fanboy-izam".... al opet, necu mu solit pamet (eventualnom kupcu) jer smatram da ne moze "fulati" kada jedna i druga konzola ima svoje prednosti/mane......  a FPS-i i grafika je vise manje ista, manja razlika nego nekoc 1st Xbox/GC vs PS2

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 19:31 (lovac82).
15 godina
neaktivan
Treyarch kaže...
Hojs kaže...
Treyarch kaže...

Nemam karticu/paypal. Uzet ću PS3 Slim 160 GB + BF3 Premium + Black Ops 2. Nadam se da će 160 GB biti dosta za sve DLC-ove. Razlog zašto ne uzimam Xbox je taj da se moram zahebavati s karticama koje nemam (imam 16. god.) i IP adresama. Poslužit će i sixaxis/dualshock kontroler makar je xboxov bolji. Imam par frendova na PS3-u pa ne vjerujem da će mi biti dosadno. Hvala na pomoći.

Ako ne bi skidao DLC-ove na xboxu ili playstationu zato jer nemam karticu/paypal, kakav account trebam napraviti? Recimo BF3 Premium na disku već ima svih 5 DLC-ova ili ih trebam skinuti s marketa? Ako uopće neću skidati DLC-ove, onda možda uzmem xbox 360.

Kartica ti treba da bi aktivirao mjesec dana besplatnog livea, a dlcove možeš kupovati sa bonovima. Što se tiće BF3, nisam siguran, ali mislim da možeš bez kartice skinuti dlcove.

17 godina
Treyarch kaže...
Budžet je 2700 kn

Xbox 360 slim 250 GB + Gold 1g. = 2160 kn

Playstation 3 slim 160 GB 1985 kn ili PS3 slim 160 GB + BF3 2300 kn ili PS3 slim 320 GB 2285 kn

Po meni ti se vise isplati uzeti novi PS3 Super Slim 500GB s GT5 Academy i Uncharted 3 GoTY.

Ako ti se te dvije igre ne svidaju mozes ih mijenjati za BF3 + Platinum, bez problema, jer su obje jos uvijek dosta na cijeni.

Mozda ima negdje i jeftinije od ovih 2600kn. Ali ove dvije igre sto dobijes s njim vrijede sigurno 400-500kn.

Of FPS-ova bih jos izdvojio za PS3, Killzone serijal i Resistance serijal. Odlicne igre. Killzone je uvijek igran.

Ovo za cheatanje u COD-u sam i ja cuo.

Ali evo bas neki dan sam pokrenuo COD 4 MW. Odabrao Deathmatch, pronaslo server, ping odlican.

Ja lv1, ostala ekipa vecinom lv50. Zavrsio sam 3. na kraju. Bilo nas je 8-10.

Ogromno iznenadenje za mene, jer sam truba u FPS-ovima na gamepad.

Ali u novijima ne bi trebalo biti cheatera, ako te to brine. BF3, zadnji COD i sl.

Za DLC-ove ce ti definitivno trebati kartica ili frend s karticom.

Osobno mi je debilno sto kod XBoxa treba placati pretplatu da mozes igrati online. {#}

Pogotovo u danjasnje vrijeme kad sve igre imaju online komponentu, pa cak i Barbie Pony Rainbow {#}

Puno mi je drazi PSN + program gdje "dobijes" svaki mjesec besplatne igre i razne popuste.

Jos jedna prednost PS3-ce je, ako imas dobrog frenda mozete skupa kupovati igre na PSN-u i igrati na dvije konzole.

Znaci kupis BF3 i mozes je "sherati" prijatelju. Te obojica igrate BF3, a podijelite troskove na pola. Mislim da vrijedi i za DLC-ove.

Ste se tice gamepada, ne mogu reci dojam iz prve ruke, jer nisam previse igrao XBox.

Ali imas i gumiranih/plasticnih dodataka za gljive i triggere kod Dualshocka.

Ja imam za triggere L2/R2 i super su.

Uglavnom to je moje misljenje i da fanboy sam PlayStationa jos od starog debelog sivonje {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Na patchanom ps3 možeš igrat sve igre i ponekad online, recimo zadnjih mjesec dana, ja igram samo CoD Black Ops i ova gamad ga uništava sa cheatovima, 

igram bez problema no jako kvari doživljaj kad nekog gađaš a on uopče ne trza na prvih šest, sedam metaka

0 0 hvala 3
12 godina
protjeran
Chaky kaže...
Treyarch kaže...
Budžet je 2700 kn

Xbox 360 slim 250 GB + Gold 1g. = 2160 kn

Playstation 3 slim 160 GB 1985 kn ili PS3 slim 160 GB + BF3 2300 kn ili PS3 slim 320 GB 2285 kn

Po meni ti se vise isplati uzeti novi PS3 Super Slim 500GB s GT5 Academy i Uncharted 3 GoTY.

Ako ti se te dvije igre ne svidaju mozes ih mijenjati za BF3 + Platinum, bez problema, jer su obje jos uvijek dosta na cijeni.

Mozda ima negdje i jeftinije od ovih 2600kn. Ali ove dvije igre sto dobijes s njim vrijede sigurno 400-500kn.

Of FPS-ova bih jos izdvojio za PS3, Killzone serijal i Resistance serijal. Odlicne igre. Killzone je uvijek igran.

Ovo za cheatanje u COD-u sam i ja cuo.

Ali evo bas neki dan sam pokrenuo COD 4 MW. Odabrao Deathmatch, pronaslo server, ping odlican.

Ja lv1, ostala ekipa vecinom lv50. Zavrsio sam 3. na kraju. Bilo nas je 8-10.

Ogromno iznenadenje za mene, jer sam truba u FPS-ovima na gamepad.

Ali u novijima ne bi trebalo biti cheatera, ako te to brine. BF3, zadnji COD i sl.

Za DLC-ove ce ti definitivno trebati kartica ili frend s karticom.

Osobno mi je debilno sto kod XBoxa treba placati pretplatu da mozes igrati online. {#}

Pogotovo u danjasnje vrijeme kad sve igre imaju online komponentu, pa cak i Barbie Pony Rainbow {#}

Puno mi je drazi PSN + program gdje "dobijes" svaki mjesec besplatne igre i razne popuste.

Jos jedna prednost PS3-ce je, ako imas dobrog frenda mozete skupa kupovati igre na PSN-u i igrati na dvije konzole.

Znaci kupis BF3 i mozes je "sherati" prijatelju. Te obojica igrate BF3, a podijelite troskove na pola. Mislim da vrijedi i za DLC-ove.

Ste se tice gamepada, ne mogu reci dojam iz prve ruke, jer nisam previse igrao XBox.

Ali imas i gumiranih/plasticnih dodataka za gljive i triggere kod Dualshocka.

Ja imam za triggere L2/R2 i super su.

Uglavnom to je moje misljenje i da fanboy sam PlayStationa jos od starog debelog sivonje {#}

Karticu/paypal nemam dakle ništa od DLC-ova. Uzimao bi samo box izdanja. Ne mislim uzimati PSN+. Još ću malo proguglati pa da vidim koja konzola bi bila bolja za mene.

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

pa dobro kaje to sa PSN om vec par dana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se može PSN+ uzeti i preko PSN bona ako nemam karticu/paypal?

0 0 hvala 0
17 godina

Moze

14 godina
4mal kaže...

pa dobro kaje to sa PSN om vec par dana {#}

Što? {#}

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

dns nisam provjeravao al jucer i prekjucer se nisam mogao spojit na isto ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

Ja sam sad prije pola sata bio uredno spojen. Za jučetr/prekojučer neznam :/ 

12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Kad sam već odlučio uzeti PS3 Slim 320 GB, koji nick da stavim? Kolko čujem samo jednom se može izabrati.

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Treyarch ili Mudonja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

krivo postano...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 17:33 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

meni radi svaki dan cijeli dan normalno 

imam hrvatski

http://revohd.com
17 godina
Treyarch kaže...

Kad sam već odlučio uzeti PS3 Slim 320 GB, koji nick da stavim? Kolko čujem samo jednom se može izabrati.

Chaky kaže...

Treyarch ili Mudonja {#}

Protjeran za 9 dana.

Svaka cast na dostignucu {#}

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

uskoro novi store 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-yH7OECd0N4

u nekim drzavama vec je ukljucen 

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Narucio e3 flasher i e3 cardreader na http://www.consoleuniverse.tk/ Stranica od SMD electronics....Placeno prekljuce uredno sve i dogovorio busom da mi posalju, juce iz nekih razloga nije poslano, a danas mi je potvrdjeno da je poslano, jedva cekam da preuzmem i testiram, nadam se da me nece cimnut za novac, pa da moram ici licno utjerivat dug......

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mejt kaže...

Narucio e3 flasher i e3 cardreader na http://www.consoleuniverse.tk/ Stranica od SMD electronics....Placeno prekljuce uredno sve i dogovorio busom da mi posalju, juce iz nekih razloga nije poslano, a danas mi je potvrdjeno da je poslano, jedva cekam da preuzmem i testiram, nadam se da me nece cimnut za novac, pa da moram ici licno utjerivat dug......

sretno.....

očekujem još neke daljnje popuste :)

16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
mejt kaže...

sretno.....

očekujem još neke daljnje popuste :)

Sve uredno stiglo sve po dogovoru...eto decki u koliko zatreba komu neka se javi na njihov mail sa stranice...usluga na nivou...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
14 godina
Arnold Layne kaže...

uskoro novi store 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-yH7OECd0N4

u nekim drzavama vec je ukljucen 

I like it! {#}

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

evo dosao je novi store kod nas :D 

odlican je fino izgleda i brz je

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima kakvih dobrih popusta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Chaky kaže...

Ima kakvih dobrih popusta?

nemam pojma nebi reko ,ali uskoro ce bit neki halloween  popusti

17 godina

eto javio mi ps3 da ima neki update za store to je onda to ;) 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice