PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.348.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mozes spojit na obican monitor spojis sa vga to hdmi kabelom a zvuk sa nekim jos zicama. ps vita ima bolju sliku od ps3 zato sto ima odlican ekran puno boja...al i ps3 je dobar na full hd tv.al ako ti spojis na monitor obican ps vita ce imat boju sliku od tvog ps3

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko vrijedi ps3 slim bez hdda,s kabelima i infamus igricom.Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

1200kn-1400kn ak je bez joysticka samo ps3 i kablovi sa igricom onda 1200kn

maxy
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 10:49 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
lovvro kaže...

Koliko vrijedi ps3 slim bez hdda,s kabelima i infamus igricom.Lp

Novi? Stari? Garancija? Da, ne?

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

meni za debeli bez harda i gamepada s igricom nude 500kn a za taj moze dobit oko 1200kn

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Nebi bas rekao 1200kn da mogu dobit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

U Sloveniji je novi slim sa 160GB HDDom cca 1600kn....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 11:40 (tintin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

al to je u sloveniji

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Pa ko da je Slovenija na drugom kontinentu !?

0 0 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

mozes spojit na obican monitor spojis sa vga to hdmi kabelom a zvuk sa nekim jos zicama. ps vita ima bolju sliku od ps3 zato sto ima odlican ekran puno boja...al i ps3 je dobar na full hd tv.al ako ti spojis na monitor obican ps vita ce imat boju sliku od tvog ps3

Boje? kao da je to jedino bitno.... rastegni/upscale-aj sliku sa Vite na velikom TV-u gdje se inace igras s PS3. PS3 je i dalje snazniji i ima bolju grafiku.... da downscalas PS3 sliku na zaslonu od Vite, normalno da ce PS3 izgledati jos bolje.

Za Vitin zaslon je to dovoljan hardver, nisu trebali pretjerivati....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 1:19 (lovac82).
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko bi vrijedio ps3 320gb,ispravan star 2ippo godine,sony yostick,kablove

uz konzolu jos poklanja 8 igrica(orginali)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozz raja, moze mi netko pomoc...trazim e3 flasher, dakle zanima me dje mogu povoljnije kupit i narucit online, u hr ili bih, u bosni ako ima dje jos bolje jer mi je blize i nemoram carinu placat...i dali zna tko jeli ova stranica ok za narucivat i jel to ok cijena...http://www.consoleuniverse.tk/

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam verziju 4.21 i malo tražim na njuškalu. I nađem nekoga tipa koji spušta sowtweree uključujuci i 4.21 + jailbreak 3.55 400 kn

Dali se to isplati ili ima negdje jeftinije (evo linka od tipa http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801 )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Imam verziju 4.21 i malo tražim na njuškalu. I nađem nekoga tipa koji spušta sowtweree uključujuci i 4.21 + jailbreak 3.55 400 kn

Dali se to isplati ili ima negdje jeftinije (evo linka od tipa http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801 )

Ja sam svoj kod njega napravio downgrade i ok je covijek.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 10:59 (H4X0R_Bug).
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ne znam kak se to radi na plejki i necu se praviti pametan, ali postoje toritorijali na YT-u. Ja sam promjenio stotine softwera i djelove istog na androidu i vjerujem da za i to isto treba samo neki tool programcic i malo googlanja. Za danasnje prilike je malo puno dati 4 glave nekome za 10 minuta igranja na kompu?!

Ispravite me ako grijesim.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne znam kak se to radi na plejki i necu se praviti pametan, ali postoje toritorijali na YT-u. Ja sam promjenio stotine softwera i djelove istog na androidu i vjerujem da za i to isto treba samo neki tool programcic i malo googlanja. Za danasnje prilike je malo puno dati 4 glave nekome za 10 minuta igranja na kompu?!

Ispravite me ako grijesim.

Ne naplacuje ti 10 minuta igranja, naplacuje ti to sto je morao dat i on pare za programator plus rizik da ti osteti konzolu, isto i sam mozes uradit ako si sposoban, kupis za 500kn programator i 60kn downgrade stick i ozezi, al tu ako zabrljas ko te sisa a ovamo imas koga peglat ima da ti napravi sto naplacuje, a to da sam mozes uradit sa verzijom fw preko 3.56 pomocu samo racunara i suba nemozes..

ps

Molim netkog iz zagreba ako moze da mi potvrdi jeli legitimna ova radnja gore iz mog linka i dali mogu e3 narucit od njih, hitno mi je...pozz i hvala unapred.

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ovako kupujem rabljeni PS3 i imam mogucnost da uzmem FAT koji je u odlicnom stanju od 60gb i slim od 180.FAT 1200kn , SLIM 1500kn.Sta mi preporucate?Cujem da FATu je problem ylod,a slimu hladjenje,a frend ima FAT 40Gb vec 4 godine i nikad nikakvog problema,nikad ga nie ni cistio dok mu ga ja neki dan nisam..

Kupujem Intel i5 2500k [Javi se na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iDodooNET kaže...

Ovako kupujem rabljeni PS3 i imam mogucnost da uzmem FAT koji je u odlicnom stanju od 60gb i slim od 180.FAT 1200kn , SLIM 1500kn.Sta mi preporucate?Cujem da FATu je problem ylod,a slimu hladjenje,a frend ima FAT 40Gb vec 4 godine i nikad nikakvog problema,nikad ga nie ni cistio dok mu ga ja neki dan nisam..

Moja preporuka ti je slim, taj ylod kod fat verzije je upravo zbog hladjenja...a kod slim verzije ugradjen je jaci brzi i s vecim protokom vent, rijeseno dosta stvari kod samog solderinga i dosta kvalitetnije cijela konstrukcija s tim da dobivas jos i generaciju iznad grafike i plus kod nekih modela manju potrosnju struje itd...., a opcenito gledano ja bi trazio onaj sa firmwerom od 2.55 pa na nize nikako preko ....trenutno sad modanu konzolu mozes igrat igre koje se patcuju kao i za pc to jest imas EBOOtove i skoro ce sve igre moci sada na cfw3.55, pes2012 koji do sad nije mogao bez stika sad mozes vec bez iceg direkt na konzolu i udri.... ;)

13 godina
neaktivan
mejt kaže...
iDodooNET kaže...

Moja preporuka ti je slim, taj ylod kod fat verzije je upravo zbog hladjenja...a kod slim verzije ugradjen je jaci brzi i s vecim protokom vent, rijeseno dosta stvari kod samog solderinga i dosta kvalitetnije cijela konstrukcija s tim da dobivas jos i generaciju iznad grafike i plus kod nekih modela manju potrosnju struje itd...., a opcenito gledano ja bi trazio onaj sa firmwerom od 2.55 pa na nize nikako preko ....trenutno sad modanu konzolu mozes igrat igre koje se patcuju kao i za pc to jest imas EBOOtove i skoro ce sve igre moci sada na cfw3.55, pes2012 koji do sad nije mogao bez stika sad mozes vec bez iceg direkt na konzolu i udri.... ;)

Uzeo sam FAT ferziju,ali fat drugu verziju koja nema problema sa hladjenjem tj zagrijavanjem.

Istotako bi htio pitat u vezi multiplayera..Evo meni ce ps3 bit udaljen od modema cca 5 m,ali izmedju je 1 zid i hoce li se moc normalno igrat npr cod ili fifu online?

16 godina
neaktivan
iDodooNET kaže...
mejt kaže...
iDodooNET kaže...

Uzeo sam FAT ferziju,ali fat drugu verziju koja nema problema sa hladjenjem tj zagrijavanjem.

Istotako bi htio pitat u vezi multiplayera..Evo meni ce ps3 bit udaljen od modema cca 5 m,ali izmedju je 1 zid i hoce li se moc normalno igrat npr cod ili fifu online?

Bilo kablom bilo wirelessom moci ces normalno igrat na toj udaljenosti, naravno ako igras orginale:D

15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jos jedno pitanje imam dali je moguce ps3 spojit na monitor od kompa monitor lcd ali stariji sigurno nekih 6 god a msm da cak mozda koju  god vise al odlican barem meni..??

i jedno malo glupo pitanje msm al frend mi kaze da je psp vita ili tako nes ima bolju sliku i da je bolje od ps3 jel to istina meni to nekako izgleda nerealno sto vi mislite..?? 

Imao sam Vitu i nema lošu grafiku, ali ni blizu ko PS3, FIFA je još slična, ali u Unchartedu se vidi ogromna razlika.

Btw. koliko bi mogao dobit za PS3 40gb, imao je YLOD, popravljen je prije nekih tjedan dana.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
tomislavivic kaže...

jos jedno pitanje imam dali je moguce ps3 spojit na monitor od kompa monitor lcd ali stariji sigurno nekih 6 god a msm da cak mozda koju  god vise al odlican barem meni..??

i jedno malo glupo pitanje msm al frend mi kaze da je psp vita ili tako nes ima bolju sliku i da je bolje od ps3 jel to istina meni to nekako izgleda nerealno sto vi mislite..?? 

Imao sam Vitu i nema lošu grafiku, ali ni blizu ko PS3, FIFA je još slična, ali u Unchartedu se vidi ogromna razlika.

Btw. koliko bi mogao dobit za PS3 40gb, imao je YLOD, popravljen je prije nekih tjedan dana.

600kn jer ipak je ta konzola bila popravljana i velika vjerovatnost je da ce se ylod vratit nakon nekog vremena itd (ako ima sve kablove,joystick)

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

I mislio sam tako nekako, budem na njuškalu probao sa 800kn, možda netko kupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jeli ima itko informaciju koju sam trazio u predhodnom postu...vezano za http://www.consoleuniverse.tk/ dali je legitimna radnja i dali mogu bit siguran da narucujem orginalnu robu ne kopiju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mejt kaže...

Jeli ima itko informaciju koju sam trazio u predhodnom postu...vezano za http://www.consoleuniverse.tk/ dali je legitimna radnja i dali mogu bit siguran da narucujem orginalnu robu ne kopiju...

ja sam imao iskustva snjima....smeće,smeće,smeće...narucio sam gamecube kontroler za nintendo wii,mislim ono dobio sam ga u polu strganoj kutiji neko kinesko govno,gljivice su bile razljokane gumbi isto tako...uzas -.-

Potpis
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
mejt kaže...

ja sam imao iskustva snjima....smeće,smeće,smeće...narucio sam gamecube kontroler za nintendo wii,mislim ono dobio sam ga u polu strganoj kutiji neko kinesko govno,gljivice su bile razljokane gumbi isto tako...uzas -.-

Ok hvala ...sva sreca pa ne narucih inace nema vracanja....ajde molim vas prijedlog kako da dodjem do e3 fleshera i e3 card reedera povoljno...pase i u austriji posto ima po komu da dobacim ovamo....ajd pomoc hitno mi je pls..

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se radi što na tome da izađe kakav CFW sa verzijom višom od 3.55?

Moja konzola ima OFW 3.72.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 9:25 (tintin).

0 0 hvala 0
17 godina
mejt kaže...
bancic123 kaže...
mejt kaže...

Ok hvala ...sva sreca pa ne narucih inace nema vracanja....ajde molim vas prijedlog kako da dodjem do e3 fleshera i e3 card reedera povoljno...pase i u austriji posto ima po komu da dobacim ovamo....ajd pomoc hitno mi je pls..

Ja sam od njega uzeo PS2 prije 5-6 g.

Nikakvih problema.

Ne vjerujem da ces imati problema, jer je uvijek bio medu boljim sto se tice modificiranja.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
mejt kaže...
bancic123 kaže...
mejt kaže...

Ja sam od njega uzeo PS2 prije 5-6 g.

Nikakvih problema.

Ne vjerujem da ces imati problema, jer je uvijek bio medu boljim sto se tice modificiranja.

Bojim se ja da mi ne posalje kakav kineski šrot umijesto orginalnog fleshera....jbg nije malo para za komadic štampane plocice....

Vijerovatno cu narucit ipak od njih e3 flesher i e3 reader...sve ukupno 700kn....ako ima dje jeftinije i da je sigurna trgovina javite mi....

Ps..danas uspijesno jailbrekan i modan ps3 fat 80Gb....ubacen pes2012 i vrti bez ikakvi usbova ili cdova:)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

poZz ljudi zanimaju me jos dvije stvari znaci cuo sam da se kao mogu demo igrice skinut za ps3 pa malo halat jesam li u pravu, ak jesam kak to..??

i dali su mozda tak dobri pa daju i neke dost stare igrice free cijele..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice