PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.352.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Past će mi kamen sa srca ako to sredim :D

primjetio sam, kad sam kupio ps3, postavio sam dodatne vidice da ga drže iznad površine..eh sad, na dijelu gdje su ogrebotine, vidica fali..dakle to je problem !

to mogu potražiti u dućanu sa sprejevima itd ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
AtomicBomb kaže...

primjetio sam, kad sam kupio ps3, postavio sam dodatne vidice da ga drže iznad površine..eh sad, na dijelu gdje su ogrebotine, vidica fali..dakle to je problem !

Da naravno samo pitaš prodavača da ti da lak/sprej za plastiku, pitaj njega šta je bolje, iako ja mslm da je isto.

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Koj model si kupio? Ja mislim da ja to nisam dobio.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

PS3SLIM 250GB

0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa čovijek je posebno ugradio te vidice da mu se Ps3 ne ošteti od ispod.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma lako da se ne ošteti ali bilo bi bolje da je podignut zbog cirkulacije zraka.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo uspjesno sam promijenio hard u ps3, imali ste pravo nije tako komplicirano {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 12:25 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

cim ga ubacis u ps3 pitat ce te da ga formatiras i formatiraj ga i to ti je to {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan

Narucio sam PS3 Slim 120gb pa me zanima da li se on može jailbreakat ili se samo fat može?

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

moze ako ima firmware 3.55

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

A to cu tek saznat kad dođe ili su svi na 3.55? novi je i naručen iz dučana

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

kako provjeriti dal mi je ps3 jailbreakan?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok, evo zanima me da li se isplati kupovat obnovljeni ps3 250 gb u linksa za 2200 kn sa garancijom od godinu dana. Je li itko kupovao obnovljene i kakva su iskustva?

I ima jos jedna ponuda koja me zanima a to je ps3 160 gb + igra 2600 kn isto u linksa. Jel daju igru po izboru ili ubace vec neku koju nisu naveli u ponudi.

Hvala. http://www.links.hr

0 0 hvala 0
16 godina
MorskiMacak kaže...
mar123 kaže...

A to cu tek saznat kad dođe ili su svi na 3.55? novi je i naručen iz dučana

ako je iz ducana onda moze.

14 godina
neaktivan
BanicCro kaže...

Bok, evo zanima me da li se isplati kupovat obnovljeni ps3 250 gb u linksa za 2200 kn sa garancijom od godinu dana. Je li itko kupovao obnovljene i kakva su iskustva?

I ima jos jedna ponuda koja me zanima a to je ps3 160 gb + igra 2600 kn isto u linksa. Jel daju igru po izboru ili ubace vec neku koju nisu naveli u ponudi.

Hvala. http://www.links.hr

ha, gle..

pa isplati se..

ipak više vjerujem linksu nego oglasniku :) jer cijene na oglasniku su tek nešto niže za ps3 te vrste...(zanemari njuskalo slobodno)

i radi se o garanciji od 1 godine...tako da slobodno mozes igrati, pa ako ti se jednu godinu ne pokvari, nece ni dvije...

sve ovisi o tebi, o tvom odnosu prema konzoli.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 19:15 (H4X0R_Bug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se tiče zagrijavanje konzole.. znam da moze radit 24/7 ako nije negdi zbijeno i cuo sam da se prije gasenja ostavi nekih 10 min da se oladi.

Trebam li znat još šta u vezi sigurnog korištenja?

14 godina
neaktivan
BanicCro kaže...

Što se tiče zagrijavanje konzole.. znam da moze radit 24/7 ako nije negdi zbijeno i cuo sam da se prije gasenja ostavi nekih 10 min da se oladi.

Stavi je po mogučnosti vertikalno.

14 godina
neaktivan
BanicCro kaže...

ma ovo oko hlađenja ti vrijedi samo za starije verzije...

to je sa slimom riješeni problem,iako nije na odmet primjeniti ;)

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
BanicCro kaže...

ma ovo oko hlađenja ti vrijedi samo za starije verzije...

to je sa slimom riješeni problem,iako nije na odmet primjeniti ;)

Nema veze vrijede i za stare i slim konzole,slim se zagrijava ko pečnica {#} kad je upaljen vise od sat vremena dosta su vruči,barem prva generacija slim konzola.

Ove nove ps3 slim 160 i 320 GB se nešto manje zagrijavaju

14 godina

Ne isplati se,iskustva gadna,pregrije se brzo YLOD.

Govorim iz prve ruke,mene su nasamarili na takvog a da nisam znao što kupujem,no hvala bogu žalio sam se i dobio povrat sredstava jer mi plejac nije bio igra ni 100 sati a krepao,uz to mažen i pažen bez trunke prašine,usisavan,ne igran duže od 4 sata u komadu,20 min sam ga ostavljao u meniju prije gašenja ali uzalud.

Znači najbolje kupit novog za 300 kn više i btit sretan i igrat sretno nego imati frustracije.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam i ja svoga od 250 gb, dakle prva verzija slimovaca, i pogodite, igran je intezivno, a nikad nisam čuo ventilator da radi, kamoli da buči...

3-4sata u komadu igra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Brzo su digli na vecu verziju.

3.70 je za skinut.

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam pitanje,sad se oću regat na us account i koju god adresu da upišem neželi mi priznat?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Brzo su digli na vecu verziju.

3.70 je za skinut.

Ja sam svoga jutros uspiješno downgrade-o na 3.41

17 godina
Tommy_123 kaže...

Imam pitanje,sad se oću regat na us account i koju god adresu da upišem neželi mi priznat?

mozda zato sto upises nepostojecu adresu?

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ej  ljudi kupio sam novi PS3 160GB,evo sad dosao kuci :) Odmah sam uzeo i PES 2011 :D

Nisam jos spajao na net,pa cu kasnije...Kako to treba uraditi?

I samo jedno brzinsko pitanje,kako su puni ovaj controler sad sam ga spojio na usb sa PS3 jer kaze da mi je slaba baterija a ubi me sjedenje ispred LCD-a ....

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Bok! Ovako ja sam prije tjedan dana kupio ps3 160gb/go.. Dok sam snimao sve svoje podatke na ps3 usput mi je izaslo da snimim softwere 3.66 ili tak nes a bilo je 3.55 ja sam prihvatio ne znajuci da to nesmijem.. Posto sad ne mogu igrat kopije molio bi nekoga ko zna da mi objasni kako mogu vratit na 3.55.. Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
many77 kaže...
Bok! Ovako ja sam prije tjedan dana kupio ps3 160gb/go.. Dok sam snimao sve svoje podatke na ps3 usput mi je izaslo da snimim softwere 3.66 ili tak nes a bilo je 3.55 ja sam prihvatio ne znajuci da to nesmijem.. Posto sad ne mogu igrat kopije molio bi nekoga ko zna da mi objasni kako mogu vratit na 3.55.. Unaprijed hvala!!

Evo ti tutorial http://psx-scene.com/forums/f177/downgrade-3-66-scource-irc-13-07-11-a-93716/

14 godina
stevan94 kaže...

Ej  ljudi kupio sam novi PS3 160GB,evo sad dosao kuci :) Odmah sam uzeo i PES 2011 :D

Nisam jos spajao na net,pa cu kasnije...Kako to treba uraditi?

I samo jedno brzinsko pitanje,kako su puni ovaj controler sad sam ga spojio na usb sa PS3 jer kaze da mi je slaba baterija a ubi me sjedenje ispred LCD-a ....

S istim kabelom koji ti ide iz rutera u PC s tim isto spojiš na Ps3 i to je to :).
Pa dobio si valjda onaj kabel sa đojstikom, kad ti se baterija istroši samo ga spojiš u ps3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 20:12 (XVII Mini).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice